0 oy
274 göst.
önce Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Kaynım yeni evlendi daha evine gitmedim hediye alıp gitcem dedim. Sonra kaynanam bana dedi eltin drmiş hediye almasın bisürü eşyam var  para versin dedi. Bende hediye götrmeyi düşünüyordum siz olsanz ne yapardnz. Yada para verseniz ne kadar verirdiniz

18 Cevaplar

+2 oy
önce (11,435 puan) tarafından

Açık açık söylenmesi de garip olmuş biraz ama .. evde kalabalık sevmiyor paraya daha çok ihtiyacı olabilir tabi bilemeyiz ne kadarlık hediye alacaktın ona göre de bişey ver eltin sonuçta en az 500 ver bence :)

-Reklam-
+2 oy
önce (129,283 puan) tarafından
yami nasi para versin diyebildi bilemedim ama herseyide varsa normal alma biside dugune gitmedibmi hediye ne alaka
+1 oy
önce (57 puan) tarafından
Şu anki durumumla 1000 verirdim herhalde 
önce (57 puan) tarafından
Sizinde durumunuza bağlı 500'de ideal
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Ne kadarlık hediye almayı düşünüyordun o kadar verebilirsin evinde herşeyi varsa para olur 
+1 oy
önce tarafından
Maddi duruma bağlı 200 400 arasi
önce (3,314 puan) tarafından
Kız 200 400 yüz mu
Belki alacağı hediye daha pahalı
Ama 200 ne kız
Şimdi millet düğünde takarken utanıyor
önce (157 puan) tarafından
Kbkama bacım kiracıysak ve durumumuz yoksa 400bile çok. Bi insan biliyo durumu yok. Hediye almasın para taksın dermi
önce tarafından
İşte duruma göre 200 bile çok millet kan ağlıyor. Mesela ben ev hediyesi 800tl battaniye aldim çünkü onlarda bana almıştı
önce (739 puan) tarafından
Yani hediyeyi tanıdık bir yerden belki taksitle bile alabilirdi bu kadın ama nakit parayı nasıl eline saysın çok ayıp etmiş eltin. Kaynanan neden demiş ki hediye vs getirecek. Gitmeden 1 gün önce haber verecektin eltine kahveye geleceğim diye o kadar. Öyle olsaydı karışamazdı ne götüreceğine
Kaynanam ona yemeğe gitmiş  oda eltim nie gelmedi. Kaynanamda hediye almamış sana ondan glmedi alıp gelcek dedi oda benim bi sürü eşyam var onun yerine para versin dedi
0 oy
önce (995 puan) tarafından
1000 tl ideal
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Yani 500 TL ile 1000 TL arası ideal bence şu devirde 
0 oy
önce (4,672 puan) tarafından
Kaynanan bunu kendi uyduruyor olabilir mi?? Ben hediye alırdım yine :) içimden ne geliyorsa onu alır giderdim 
Hayır o demiş
0 oy
önce (691 puan) tarafından
Onun dediğini yapmak zorunda değilim hediye goturceksem hediye gotürürüm onun demesiyle para verecek degilim
0 oy
önce (951 puan) tarafından
Para versin kelimesi ne kadar ayıp ben diyemezdim  ne alacaksan hesapla para ver gönlü olsun ama kaynananda uyduruyor olabilir en iyisi hediye
0 oy
önce (795 puan) tarafından
Ben para versin şunu bunu alsın dirmem insanlar ne tuhaf 
0 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Söylemesi evet tuhaf ama sonuçta hediyede alsam para vereceğim için fark etmez derdim 500 1000 durumuna göre ver 
0 oy
önce (338 puan) tarafından
İlginç bir muhabbet olmuş ama belki paraya ihtiyaçları vardır bu nedenle eliniz bol sa maddi açıdan 1000 3000 arası ideal
Ohhhaaa bacım zaten biz kiracıyız onların durumu bizimkimizden daha iyi
önce (338 puan) tarafından
He o zaman 500 TL ver  bacım :)
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Ay ne saçma şey hediye almasın para versin demek 
0 oy
önce (7,782 puan) tarafından

Herşeyi varsa parayı ne yapacakmış :angel:

Para lzımmış ona
0 oy
önce (7,714 puan) tarafından
Bence sen de haber yollat ne kadar istiyorsa söylesin bari ona göre getireyim diye (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) çok görgüsüzce söylediği şey eğer hediye aldıysam götürüverdim hediyeyi kullanmıyorsa o da gider başkasına hediye verir ne yapayım :) 
0 oy
önce (1,288 puan) tarafından
hediye al hic utanmada kalmamis milltee bak
0 oy
önce (220 puan) tarafından
Bence ben hediyeyi aldım de hediye al geç şimdi ne kadar para verirsen ver az gözükür 

İlgili bir soru bulunamadı

408,338 soru

12,267,581 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...