+2 oy
132 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (627 puan) tarafından

merhaba kızlar burada eskiyim ama 3 yıl ara verdim tabi kimseyi tanımıyorum oğluöda ekran mazuriyrti vardı ekranı kaldırdık hırçınlığı az da olsa gitti sizlere tavsiyem kesinlikle vermryin isterse evinizi b.kk götürsün:D

4 Cevaplar

+3 oy
önce (262 puan) tarafından
Keşke izlese de biraz kafam rahatlasa:⁠-⁠) hiç almıyor elıne hep oyun hep ev dağınık
önce (627 puan) tarafından
en güzelide bu ama şuan bizimde öyle :))
-Reklam-
+2 oy
önce (333 puan) tarafından
Ben günde 2 saat televizyon izletiyorum kızıma ya 2.5 yaşında çok da televizyon uzun süre açık kalmadıkça sıkıntı görmüyorum 
önce (333 puan) tarafından
Ama sizin çocuğunuza maşallah demeden geçmeyelim
maşallah canım biz televizyonu herşeyi kaldırdık:))
0 oy
önce (2,620 puan) tarafından
İzlesede aynı izlemesede. Çocuğun yapısıyla alakali bence ben onu anladim. Bebekliginden beri telefon vermedim tv de 1 buçuk yaşından sonra izlemeye başladı. Bir ara onuda kestik oyun grubuna verdik. Değişen hiçbir şey yok. Asla söz dinlemeyen sürekli ağlayan bir kızım var. Artık ne yapacağımızı şaşırdık eşimle ilişkimizde etkileniyor evde sürekli gerginiz. Sabahtan beri kafam kazan gibi yine ağladım. Çünkü düşünüyorum düşünüyorum hiçbir çıkış yolu bulamıyorum bende mi bir sıkıntı mı var yoksa çocukta mi. Çok yoruldum artık 
sizinle göz teması nasıl pisikatriye götür biz götürdük canım bizimkide öylr doğduğun dan beri anamı ağlattı
önce (2,620 puan) tarafından
Bi sıkıntısı yok sadece mizaç olarak zor. Kolik bir bebekti doğdu doğalı ağlar.
0 oy
önce (1,132 puan) tarafından
Bizim de bugün 3. Günümüz zaten cok vermiyordum. Sadece yemeklerde. Günde 1 saati buluyordu. Konuşmasından dolayı onuda kestik. Bakalım düzelir inşallah 
düzelir bol bol kitap ve hece konuşarak bazılarını hallettik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 103 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
4 cevap 70 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nurergn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy