+1 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazilari et dondurucuda en fazla 3 ay kalir diye 3 aya bitiriyor bazilari bunu umursamayip 1 yili bile aşıyor. Veya disaridan et almamak icin az yiyip seneye kadar yetirmeye calisan oluyor siz ne yapiyorsunuz 

27 Cevaplar

0 oy
(10,466 puan) tarafından
Canımız istedikçe yeriz. Kurbanda kurbana dolabın da et kalan tandiklarim var :D biz alırız dışardan et kıyma geçen ay 2 kilo kıyma aldım porsiyonlayip attım buzluğa 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla payimi dagitip kalanini idareli kullaniyorum 3 ayda bozulur mu hic biz yiyoruz olmedik napiyim senede bi kere eve et giriyo paket paket cikarip kavuruyorum geri pismis halde buzluga koyuyorum yemeklerin icine bir avuc kadar koyuyorum cocuk yiyo 
0 oy
tarafından
1 yıl mi 1 yıllık birakiyorsa ya hiç yemiyordur ya da hiç dağıtmıyordur 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Kurban etını sadece göz hakkı alıyorum gerisini dağıtıyoruz
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Kıymam ve balo etim hemen bitti. Kemikli etten bi kaç paket var ,o da kemikden huylanıyorum tabağıma çıkınca . Çok bırakmıyoruz eve. Kayınvalidem tam aksi, Allah razı olsun bol bol vermeyi telkin eder hep
0 oy
(13,606 puan) tarafından
Biz bu sene 2 tane kestik çık fazla dağıttık etler bitti ama kıymalar kaldı 
0 oy
(178 puan) tarafından
İnanırım canm benm bende kaynanamın dağıttığını görmedim hiç onlarn dagtmak için kestiğini düşünmüyorum cnku kurban bayraminda 2 yada 3 tane kesiyorlar koyun yada keçi ama 7 yıllık evliyim hiç dağıttıklarıni görmedim dondurucuyu hep et doldrmustu kiymalik mangallik haslamalik sordumda vermiyor kimseye cimri kadın öyle kabul olduğunu sanmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 380 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 323 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 449 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ferrride (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 791 göst.
1 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,564 cevap

41,149 kullanıcı

Kategoriler

...