+2 oy
363 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Szde izliyormusun bu kayip fatih kuşlari bizim evin orda geçen gördüm fatih yazmisti çok üzüldüm daha önce gördüm o çocuklar kuşların orda toplanmışti kameraci mahaleye gelmsti bı turlu bulanamiyor bu Rabia dyor ben öldürmedim falan ama bisuru konuştuğu kişi falan çıktı acaba çocuğa ne oldu ya sıra kalem bastı resmen :( 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (1,866 puan) tarafından
Sır oldu gitti çocuk 
önce (5,961 puan) tarafından
He valaha ya o kuşları gordkce icim parçalanyo ya
-Reklam-
+1 oy
önce (580 puan) tarafından
Çok üzülüyorum bu çocuğa tek bi kötü konuşan yok hakkında. Kadın tam yalan makinesi 
He valaha bizim mahalede.evin aşağısında resim çekmiş hata valaha üzüldüm gencecik acaba ne oldu
önce (580 puan) tarafından
Öldürüldüğü belli anne bu kadar yalan söylüyosa onun yediği haltlardan belli ki benim tek anlamadığım ne diye programa çıktı. Çevre baskısı olsa gerek kendini çok akıllı sandı profesyonel yalancı olduğu için çıkmaz sandı ama yanıldı... Bence
Bstada doğru konuşmadı kimle konuştu fln nyse onu anlat yani
+1 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Bence annesinin parmağı var çok tekin biri değil Allah affetsin elbet çıkar ortaya 
Çok çelişkili konusyor ya
0 oy
önce (883 puan) tarafından
Annesi suçlu iyice sıkıştı gücü de yetmiyor artık bağırıp çağırıyor 
Neblm kız çok rahat davranıyor ys
0 oy
önce (594 puan) tarafından
Sanki bu çocuğu öldürüp yakıp külünü denize dökmüş gibiler çocuk resmen yok yani anca bu şekilde yok olur ulaşamazsın yemişler çocuğu kendi aralarında 
İsisz bı yerde kendini intihar etmiştir ama illaki kemiği falan çıkardı
0 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Annesi apaçık yalan söylüyor bugün 10 defa tanımıyorum diye kendini paraladı amca oğlum dedi daha kaç sevgilisi çıkacak merakla bekliyorum olan Mahmut ve fatihe oldu sadece 
Mahmut da hep i içiyormus sarhoş onun yüzünden kavga etmişler gtmis.ama.biyerde olsaydı illaki biri görürdü ya
önce (6,941 puan) tarafından
Ben babayla kavgadan dolayı gittiğine inanmıyorum hasan dedikleri çocuk bağrış 9.30 da oldu ben indim yengem eve almadı diyor mahmut daha geç gelmiş Rabia onun sarhoşluğunu aşırı kullanıyor ona yıkmaya çalışıyor ama beceremedi
Bazıları dyordu.babsi.tasla.kafasina vurmuş blmem.nd
0 oy
önce (100 puan) tarafından
İzliyorum ve çok üzülüyorum. Öldürdüler. Gömdüler bence. Kuşları nerede? Bina da filan mı duruyor? 
Yok bizim mahalede evin aşağısında boş arazi var orda
0 oy
önce (330 puan) tarafından
Bence annesini o dövmeli adamla yakaladı adamla kavga ettiler ve adam ona bişey yaptı sakladı anneside onu koruyor bin türlü yalan söylüyor 
önce (20,453 puan) tarafından
Olabilir o dövmeli buydu bence hiç etti çocuğu yada çocuk intihar etti of bi sonuçlansaydı
önce (330 puan) tarafından
Dövmeli adamla kavga ederken görenler varmış bide suçu hep babasına atmaya çalışıyor o cadı anası
Adam.dyor hiç görmedim falan dyor neblm valaha ama sevgilisi bnce otele falan gitmişler yalandan temizlik dyor
Bencede sevgilisi otele ne temizliğine gidecek yalan atıyor herkes ***** bi rabia zeki
0 oy
önce (1,856 puan) tarafından
Annesi cok yalan söylüyor ortaya cıkacak gibide durmuyor mügeye cıksaydı keske simdiye bulmustu veya cok yaklasmisti 
Kocası dedi da eyer siz bulamiyorsaniz mugeye çıkalım dedi Esra Erol dedi hiçbir kanal bulamaz eyer biz bulamadysak dye sanki bulunacak gbi degl
0 oy
Bence intihar etti bunalımdaymış zaten böyle bi annesinin olduğunu öğrendiyse tabi çocuk
Yada şahin öldürdü betona gömdü kameraların bir ay süresi varmış süresi geçmiş işte
Evet o adam dyordu sahil kenarında üç kişi kavga etmiş dye boynunda dövme var demişti çocuğu dovup öldürüp gomus kesin yda ıssız bir yerde canına kıydı çnkü bunalimdaymis bizim evin oraya kadar gelmiş kaç kere kuşların orda gördüm.ya
Ya sen hiç görüyomuydun hep çok iyi bi çocuk diyolar rabianın pisliğinden olan bu çocuğa oldu
Kuşları evin orda net yüzüne dikkat etmedim ama kaybolmadan önce gençler orda koltukta oturmuştu ama baya genç vardı sohbet ediyorlardı artık neydi blmiyorum ne konusuyirlardi
Bi bulunsaydı herkes hakettiği cezayı alsaydı :/
0 oy
önce (7,264 puan) tarafından

Osman da çıktı piyasaya bugün iyice köşeye sıkıştırdılar Rabiacığı:D

He vala ama kadın çok ağladı ben bişey ypmadim falan
önce (7,264 puan) tarafından
valla bişey yapmadıysa göke zembille mi çıktı bu çocuk :)))
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Kac ay oldu cocugu gören eden uok buyuk ihtimalle öldürdüler yaaa cidden sabki yakinim gibi üzülüyorum:( anasi yalan söylüyor parmagu var bence ama oldurtmemjstjr bence ya o kdr yapmaz gibi yapsa orsya çıkmazdı diye düşünüyorum dort gozle bekliyorum haberini her fun ya ins bulunur sag salimm
Ayy inşallah ama çıkmaz bnce. Bu saaten snra

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 335 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 520 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 356 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebek.34 (1,646 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...