+1 oy
77 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İyi akşamlar kızlar, eşim tarafından aldatıldım. Bosanıyoruz. O cocuğumu alamazsın diyor. Babamın yanına gideceğim. Annem baskasıyla evli bana rahat vermıyor burda ölümle tehdit ediyor. Babam yanıma gel dedi. Samsun'da oturuyorum İstanbul'a gideceğim. Çocuğumu İstanbul'a götüremezsin diyor. Ondan habersiz gidicem. Dilekçeyi orda veririm artık. Nasıl oluyo farklı şehirlerde

2 Cevaplar

+1 oy
(449 puan) tarafından
Cnm aynı durumu ben yaşadım ölüm tehditi bana aileme hakaret ediyordu ama ben , hayat şartlarıdan dolayı ona haber vermedim avukatlarım biliyordu mahkemeye bildirimi yapdilar tasindigima dair ev adresimide verdiler hakim savcıya mahkemeye bildirim.yapildi tasindigimizi öğrendigi halde sürekli şikayet edip durdu beni ailemi ama en son o tasindigimi bildiği halde ben bilmiyordum etmiyordum diye şikayet çok etti haksizdi ceza yedi polislerden en son sustu sesi kesildi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun şuan çocuk ortak velayet ve çocuğumu kacirdi diyebilir . Bulunduğun şehirde gitmeden önce dilekçeni ver elinde mesajlar varsa mahkemeye sun uzaklaştırma al ve savcıyla birebir görüşüp durumunu izah et aksi takdirde hem evi terk ettiğin için hemde cocugunu kaçırmış durumuna gelerek suclanbilirsin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 252 göst.
0 oy
6 cevap 148 göst.
27 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde I am a mother (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.
7 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde EBOSebis (3 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,080 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...