+3 oy
426 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından
Eşimin ailesi yemeğe çağırmış her zaman ki gibi yine eşimi aramışlar bana bişey diyen yok haberin var mı dedi yok dedim seni çağırmışlar sen git hata yapmış olabilirim ama hiç beni aramazlar insan yerine koyup geldi eve direkt bilgisayar oynadı yüzüme bakmadı sinirimi bozuyorsun dedi yemeğe çağırdım gelmedi ısrar ettim gelmedi gittim yemeği döktüm bende sinirime hata mı yaptım ama bende artık insan yerine konulmak istiyorum bir kere beni arayıp haber verseler ne olurdu 

21 Cevaplar

+5 oy
önce (841 puan) tarafından
Ben çok saçma buluyorum beni aramadı eşimi aradi laflarını yani benim annemde cagirsa beni arar yani ne gerek var eşime  onun ailesi de onu arasın oğlu sonuçta ha beni aramış ha onu aramış sonuçta arayıp gelin demiş oğlum karını çocuğunu evde bırakıp gel dememiş ya
önce (138 puan) tarafından
Yani ne bileyim bir kerede bunca zaman beni arayıp çağırsa eksilmezler yani
Ya bak mesela bende bazen kaynanamlara gitmek istiyorum yada bir yemek istiyorum eşime aratiyorum anne size gelecez yada su yemeği yapsana canım çekti der yani onun annesi ben belki cekinirim ama eşim çekinmez ailesi sonuçta onlar için de bence öyle insan çocuğuna karşı daha rahat
Ama konu başka şeylere gelince onlar hiç çekinmiyor
Mesela canım senin annen seni ayrı eşini ayri çağırıyor
önce (1,346 puan) tarafından
O kadar haklı bir yorum ki hayat ben ha eşim yani karini getirme mi demişler sanki. Ya da bize gelecekler esimi arıyorlar hiç rahatsiz olmuyorum ikimizin evi ikimizi ayrı ayrı mı arayacaklar
-Reklam-
+2 oy
önce tarafından
Ne fark ediyor ha seni ha kocanı 
+2 oy
önce (7,720 puan) tarafından
Benim kaynanamda aynısını yapardı. Eşime rahatsızlığımi dile getirdim annesi aradığında eşime sor anne dedi uygunsa geliriz dedi öyle kaynanam beni arıyor artık. Tabi bir de akşam arar yemek yaptım gelin diye ee benim yemeğim var diyorum onu yarın yersiniz diyor bunu bir kaç kez tekrarladı artık seninkini yarın yeriz diyorum. Bu şekilde daha iyi oluyor biraz dile getirmek lazım isteklerimizi 
İsteklerimi dile getirince onun ailesinden nefret eidyor oluyorum sinirini bozuyor oluyorum
önce (7,720 puan) tarafından
Valla canım istediği kadar sinir olsun doğrusu bu. Sen onun ailesi ile yüz göz olacak değilsin ya. Eşin önceliği sana verirse zaten onların gözünde de kıymetli olursun. İnsan yerine koyarlar yoksa hiç umurlarinda olmazsın. Sen eşini tatlı dille yola getirmeye çalış. Öyle triple veya yemeği çöpe dökmekle huzursuzluk çıkarmak dışında bir şey yapmazsın.
+1 oy
önce (669 puan) tarafından
gidicekmisin peki bu akşammıydı yemek
Hayır gitmedik tabi ki bugündü
+1 oy
önce (610 puan) tarafından
Ay ben gitmem ya kocada mal gibi tavır yaparsa ne ailesine nede kocaya bakarım kıçımı döner yatarım o ne be nezaketsiz aileymiş yetiştirdikleri çocukta onlar gibi... kusura bakma
Yok bacım neden kusura bakayım ama yine suçlu ben oluyorum onlara karşı düşman oluyorum anlamadım
Aman boş ver düşman ol iyilik yapsan da böyleleri anlamaz en iyisi dedikleri şekilde ol ki dedikleri laf yerine düşsün böylesine insanlara vefalı borcu ödenmez
Hata yapmıyorum değil mi
Hayir hayir en iyisini yapıyorsun inan ki. Biraz da anladıkları dilden konuşmak lazim
+1 oy
önce (3,283 puan) tarafından
Bizimkilerde öyle canım ne olursa olsun beni aramazlar 

Eşim der zeynebi arayin diye
Benim m.alda bana şey yapıyor ne güzel eşin
önce (3,283 puan) tarafından
Yok kiz ondan değil ben gitmezsem yakınları laf yapacak diye korkuyorlar :))
Akrabalarla bi arada oturuyorlar ya
+1 oy
önce (335 puan) tarafından
Maalesef eş tarafı çoğunlukla böyle oluyor.bana gelirlerden de beni değil eşimi arıyorlardı bende madem seni arıyorlar sen yardım edeceksin ev işine 

Onlar çağırırken eşime söylüyorlardı sonradan sonraya gittiğimde kalkmadım yerimden.çünkü fikrimi sormuyorlar neden kalkıp birde yardım edeyim
Aynı şeyide yapıyorlar bana gelecekler eşimi arıyorlar
+1 oy
önce (955 puan) tarafından
Doğru olanı yapmıssın kız gitme
Gitmedim zaten
+1 oy
önce (1,107 puan) tarafından
Ben gorumcemi ararim eşimi sorar işten falanca saatte gelir derim. Tamam gelince ararım der. Eşim gelince eşimi arar. Halbuki arayan benim shsjsjsjs

Hiç önemsemiyorum. Herkes kendi değerini belirliyor. Bende selam verir merhabaya durmam hesabı pek samimi değilim. Bir dahakine git karnını doyur gel evine. 
Gitmedim ama yaptığım onca yemek ziyan oldu :D
+1 oy
önce (20 puan) tarafından
Bacım koca tarafı böyle gelin'i arayıp sormazlar tek gelir kocaya derler ben de çok sinir oluyorum ve aynı durumu ben de çok yaşadım hatta bir bakarım benim evimde olmuşlar benim haberim yok akşam yemeğine geliyorlar hepsini def ettim ya onlara diyeceksin evde olan benim önce bana demeniz gerekiyor eşime değil diyeceksin yoksa zor yani benim de en nefret ettiğim şeylerden biri bu 
Evet yani ama dilimi tutamadım seni çağırmışlar sen git dedim
önce (20 puan) tarafından
Olan oldu keşke gitseydin de aynı o şekilde deseydin bana neden demiyorsunuz da eşime diyorsunuz belki biz  müsait değiliz belki misafirimiz var belki bir yere gidiyoruz öncelikle bana demeniz gerekiyor gbi şeyler dersen daha iyi olur tabii eğer anlayış varsa
+1 oy
önce (439 puan) tarafından
Bu genelde de böyle değil midir zaten annemler yemek olsun bişey olsun beni arar kayınvalidemler eşimi arar haber verir çağırırlar. Ben garipsemedim bu durumu ben eşinin tavrına takıldım açıkçası eve gelip yüzüne bakmadan oyun oynamasj sinirimi bozuyorsun demesi. Sinirimi bozuyorsun ne demek karşındaki eşin senin 
Anlamıyorum işte
+1 oy
önce (19,504 puan) tarafından
Herkes kendi cocugunu arar yani. Bu bana çok normal geliyor. Bazıları bu evin hanımı benim falan moduna giriyor ama herkes elbette kendi çocuğuyla konuşur .  En böyle düşünüyorum. Bence hata etmişsin.yani ailesi sizi davet etmiştir. Eşin de sana sorar ona göre gidersiniz. Senin ailen davet eder. Muhtemelen onlar da seni arar. Sen de eşine sorar dönersin ailene. Bu kadar basit. 
Ben evin hanımı benim modundayım değilim sadece biraz insan yerine konulmak derdim belki hata da yapmış olabilirim ama bu kadar senedir insan bir kere aramaz mı
önce (19,504 puan) tarafından
Yani genel tavırlarını bilemem. Bizde işler dediğim gibi ilerler. Eşim ailesiyle konuşur. Konusurken davet ederlerse bana danışır. Ona göre gideriz. Ben de aynı şekilde annemler beni arayıp davet eder. Brn de eşimle konuşur öyle haber ederim. Ve yıllardır bu bana hiç garip gelmez. Ben kayinvalidemlere gidince Güleryüz görürüm. Onlar geldiği zaman Güleryüz gösteririm. İhtiyaçları olduğunda elimden geleni yaparım. Gerisini kurcalamam. Genel tavirlari kötüyse sen ondan da sinir olmuş olabilirsin
Yani evet biraz dolmuş en küçük şeyede patlamış olabilirim
+1 oy
önce (4,745 puan) tarafından
Kayınvalidem de eşimi arar eşime sormam gerekiyor diye topu bana atar annemde beni arar ben yani gereksiz bir tartışma olmuş bence yemeğine yazık etmişsin emeğin çöp oldu
Bunca yılım çöp olmuş gibi hissediyorum yemek ne
+1 oy
önce (1,880 puan) tarafından
Valla ben hiç takilmam hatta eşimi aradikalrinda sevinirim çünkü muhatap olmak istemiyorum valla bizim gelinler de asla sorun etmez bizde abimi araraiz onlarda arkadan güler konusuruz
Keşke başka konular içinde muhatap olmasalar
önce (1,880 puan) tarafından
Zaten geneli koca tarafi iki yüzlü takılma bosver
+1 oy
önce (5,965 puan) tarafından
Benide hiç aramazlardi ben kusmem ama.esim.cok.kuser.beni.aramadilar seni aradılar dye 
+1 oy
önce (3,330 puan) tarafından
Ben öyle şeyleri pek takmıyorum canım açıkçası 
0 oy
önce (2,788 puan) tarafından
Gidip geldikten sonra söyleseydin tepkini koysaydın daha yerli olurdu
0 oy
önce (3,137 puan) tarafından
Bu tür davranışları bende sevmiyorum eşimin annesi yada ablası çağrıcak olsa hep eşimi ararlardı ama bize gelecekleri zaman benim aramamı isterlerdi yada kendilerine eşleri tarafından birileri gelse kocaları değil bizi arayacaklar evin hanım'ı biziz derlerdi brnde birgün yemekğe gittiğimiz zaman dedim bizim evin hanımıda benim siz nasıl kendiniz aranması istiyorsanız beni arayacaksınız ben çalışan eve yetişen biriyim ben bilirim müsait olup olmayacağımızı diye o zaman hak verdiler bir daha da yapmadılar ama çağrılan her davete gittim senin hatan gitmemek eşinle aranı bozmak olmuş bazı şeyleri konuşarak hakkını arayarak elde edersin
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Senin ki yine iyi arıyor bizimki her pazar gelin diye aramaz niye gelmediniz diye kızar aramamı beklemeyin kahvaltıyı yapın evi toparlayıp gelin akşam yemeğini beraber yiyelim der hiç aramayıp gelmiyorsunuz diye trip atsa daha mı iyi 
0 oy
önce (57 puan) tarafından
Bilmiyorum ya. Kayınvalidem çağıracağı zaman ya da bize gelmek istedikleri zaman beni arar sorar kızım müsait misiniz diye. Ama eşimi de arıyor bazen eşim telefonu kapatmadan bana soruyor benim cevabımı annesine iletiyor .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 488 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 411 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 378 göst.