0 oy
42 göst.
önce Diğer kategorisinde (326 puan) tarafından
Kızlar merhaba kızım 2 yaşında bizi anlıyor tuvalet aldım kızıma günde 5/10 defa diyorum kaka çiş gelince şöyle orda yap  ben onun bezini değiştirsem diyorum yine orda yap ama yapmıyor şimdi heralde 5ci gün oldu onu bezsiz bırakmıyorum ama ben korkuyorum halıya çiş yapsın nasıl ogrentiniz ne kadar sürdü başka ne yapa bilirim ? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (914 puan) tarafından
Canım bezssiz birakmassan alışamaz illaki yapacak kaçıracak altına her çocuk gibi valla kaç defa halı yikadiğımı bilirim mecbur yani ben gece bagliyordum gün içinde bez baglamiyordum rahat hissedip.bez var diye altlarına yapıyorlar direk çünkü kızımı 2 yaşına 2 ayı varken öğretmeye başladım tuvalete götürdüm ama lazimlik almadım sen artık büyüdün buraya yapicaksin dedim bez bebekler için dedim oda anlıyordu surekli 5 dakak da bir götürdüm biraz zaman aldı alışması ama alıştı çok sükür şuanda 3 yaşında kendi gidip yapıyor tuvaletini de temizlemeyi öğrettim temizler gelir yine ne olur ne olmaz diye altını bağlıyorum ben geceleri sadece yatarken 
önce (326 puan) tarafından
Yarın denicek çok çok tessekur ederim ozaman öyle mecbur yapcam
önce (914 puan) tarafından
Aynen canım bezi çıkartmasssan eğer alışamaz ama rahat hisseder bez var diye bezine yapar öğretmeye niyetin varsa eğer ilk bezi atmalisin sürekli götür WC ye fazla sıvı almasın özellikle geceleri bağlarsin 1 hafta uğraş canım zaten yaşı da gelmiş anlar kendi alışır cabuck
-Reklam-
0 oy
önce (824 puan) tarafından
Canım bezi kesinlikle birakman lazım halıya yapacak tabi ama öyle öyle öğrenecek 2 yaşındaki bir bebeğin hemen tuvalete gitmesini bekleyemeyiz zorlu bir süreç ama alışacak öncelikle bezden hepten kurtulmak gerek
Çok çok teşekkür ederim inshallah yarın öğrenir hshshs sabirsizim
0 oy
önce (2,545 puan) tarafından
Bezi çıkaracaksın ki altına yapıp rahatsız olacak. Bez bırakma sürecinde bezi tamamen yok edin çocuğun umudu kalmasın diyorlar. Bu şekilde istediğin kadar uğraş. Çişte yapacak, kaka da 
Çok tessekur ederim gece yinede takarım sabahlari cikartcam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.

408,155 soru