0 oy
951 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
Eslerı kufur eden arkadaslar bnm esımdr cok kufur eder ve ben cok uzulurum. Ama hıc ses etmem ses edersem daha buyuk kavga ederız . Sorum su esınızın sımdıye kadar ettıgı en agır kufur ne . bnm ***** kocam anneme etmıstı anneme kurban olsun Insallah. 

25 Cevaplar

0 oy
(5,936 puan) tarafından
8 yildir taniyorum eşimi ne bana ne aileme ne teafikte nede birsey izlerken tek kelime küfür duymadim.belki hadi ya o kadar da olur mu dersin ama ben eşimden  en ufak örneği  l a n lafı dahi duymadım 
-Reklam-
0 oy
(661 puan) tarafından

Her erkegn agzindan cikiyor , bazn agzindan cikar  bnde etti kelimeyi ona derim nasl konusuyon der senden ogrendm derim ses etnez bidaha oyle oyle onlarida unuttk :D

0 oy
tarafından
Benim eşimde anneme gerizekalı demişti annemler ağır laflar atti ona onun haricinde çok çok sinirlenmediği zaman etmez ettiği zaman tavrımı koyarım özür diler 
0 oy
(649 puan) tarafından
Benim eşimden hic duymadim ne bana ne baska birisine karşı ama babası da ayni asla kufur duymadim aileden gelen birsey sanirim birazda. Kendi babamin agzi bozuktur mesela konuşurken bile kufur gecer cumlesinde farkinda bile olmaz ama rahmetli dedem de oyleydi ailenin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum çevrenin de aynı. Mesela arkadaşlarımız hep evliler toplaniriz arada bir asla eşlerinden rahatsiz edecek bir kelime duymadim etrafındaki kimse öyle değil.
0 oy
(340 puan) tarafından
Benm esim bana etmrz sinirlendigi şeylere eder ama cok nadir onu ble sevmem etme derim. Banaada arada ***** diyor nefrwt ediyorum uyariyorum. Hc sevmem 
(340 puan) tarafından
Apdal diyor :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alphavva (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 493 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde aycicegi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 720 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,002 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 454 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,780 puan) tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,187 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler

...