+6 oy
322 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından

Adet sancısı gibi ağrı bel ve hafif kasıklarda 

Soğuğa asla dayanamıyorum çok üşüyorum

Göğüs hassasiyeti

Burun tıkanıklığı 

Çok az gaz 

Aşırı sinir hali kime söylesem bana senin oğlun olacak diyor 

29 Cevaplar

+10 oy
önce (7,947 puan) tarafından
Hiçbirini yaşamadım ve bu tür şeyler çok saçma hepsi batıl inanç. 
önce (672 puan) tarafından
Ben inanıyorum ya bilmiyorum
önce (7,947 puan) tarafından
İnanma bacım bak ben olmadı diyorum demek ki inanılacak bir şey değil.
önce (672 puan) tarafından
Doğru haklısınız
önce (146 puan) tarafından
Benim iki oğlum var birinde acı ekşi aserdim diğerinde ful tatlı aserdim  birinde kasıklarım sancilandi doğuma sadece kasik sancıyla girdim diğerinde belden gelen sancıyla girdim birinde karnım çok büyüktü gören ikiz gibi diyordu 3200 Gr dogdu diğeri karnım çok küçüktü doğuma giderken 6 aylık gibi duruyordu oda 3100 Gr doğdu 3. Hamileydim geçen haftalar 7 haftlik düşük yaptım öğrenmeden öncede dusk olana kadar sadece acı ve tatlı bir arada yemek istedim eksiden tiskindim gerçi halende canım tatlı istiyor böyle acaip bişey belki gülersin ama baklavayı pul bibere batırıp yemek istiyorum ☺️☺️ hatta sunuda ekleyin birinde sınırlı asabiydim diğerinde çok sakin mulayimdim
-Reklam-
+6 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Her kadının hamilelik semptomları farklıdır ve bunu cinsiyet belirlemez. Senin dediklerin tamamen hurafe Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin ❣️
+5 oy
önce (974 puan) tarafından
Bunların hicbirini yaşamadım oğluma hamile iken
+5 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Gaz dışında hiç biri oğluma hamileyken olmadı bende hurafelere hala inanan varmış :)
+5 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Bu belirtilerin aynısını yaşadım ve kızım oldu
+5 oy
önce (3,314 puan) tarafından
Alakası yok 

Kızımda böyle oldum
+4 oy
önce (922 puan) tarafından
Çok sakin ve güler yuzluydum oğlum oldu çok sınırlı ve asabiydim kızım oldu
önce (141 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu oğluma hamileyken gayet sakindim şuan çok asabiyim belli değil cinsiyeti:D
Kaç haftaliksin canım şuan da
önce (141 puan) tarafından
10+2 haftalık
+4 oy
önce (37 puan) tarafından
Bu belirtileri yaşadım kızım oldu Bide sabahları mide bulantısı oldu Kızımda Ogullarimda Karnım çıkana kadar hiç hamile olduğumu fark etmiyordum Bı tek ilk ayda hafif baş dönmesi oluyordu Oğlanlar hafif Kizlar ağır ediyor insanı 
Katılıyorum oğlum hafifti doğuma kadar kizlarimda çok ağrılarım oluyor doğuma kadar
+4 oy
önce (29,049 puan) tarafından

Cinsiyetle bu saydıkların alakası yok maalesef 

+4 oy
önce (951 puan) tarafından
Kız bebek belirtileride aynısı 
+4 oy
önce (2,523 puan) tarafından

Kız burun tıkanıklığı ne alaka Allah' iyiliğini versin:D

+2 oy
önce (14 puan) tarafından
Ben oğlumu sadece sağ tarafimda hisettim sağ da erkek solda kız kızımda soldaydi 
+2 oy
önce (1,276 puan) tarafından
Yazan herkeze + ekliyorum 
+1 oy
önce (567 puan) tarafından

Erkek bencede :D benimde 1.ayda ateşim çıktı. 

Hiç bulantım olmadı. 

Düşük tehlikesi geçirdim kanamam oldu. Bi doktor erkek bebekler aceleci oluyor genelde demişti galiba öyle bişey hatırlıyorum. İnternettendi galiba

Hiç aşermedim diyemiyorum ama bence aşermedim çok isteyerek bi yeme isteğim olmadı. Ekşi mandalina yemiştim başta biraz ama ben zaten boğszıms düşkünüm. 

Gaz olayına bişi diyemicem. Bende ıbs var ben hep gazmanım.  Kız hissettim erkek oldu. Sağlıklı olsun ❤ 

:D

+1 oy
önce (727 puan) tarafından
Hepsi bende mevcut ama cinsiyetimiz kız
+1 oy
önce (846 puan) tarafından
Bendede üşüme çok vardı elim ayaklarım belim buz gibydi kat kat giyinip ufoyu aciyordum yinede ısınamiyordum ekşi aşırı derece tüketiyordum erik elma domates ve sıcak ekmek çok yerdim çok agresif olmuştum biri benimle konuştuğu zaman bana küfür gibi geliyordu bu belirtilerden sonra erkek çocuğum oldu 
+1 oy
önce (348 puan) tarafından
Bunların hepsi oldu kızımda, şimdi erkek bebek bekliyorum yine aynı yani bende ikiside aynı, bence söylenen herşeyin hiç alakası yok her annede herşey olabilir.
+1 oy
önce (3,246 puan) tarafından
Bence çok saçma ve batıl inanc 

Benim iki kizimda da belirtiler çok farkliydi
+1 oy
önce (418 puan) tarafından
Soğuga dayanaman demir eksikliği diğer belirtiler hormonların değiştiği için her gebelikte olur bunlar kız erkek böyle ayırt edilmiyor sadece kız bebekte karın mideden itibaren büyür erkek bebekte daha aşağıda oluyor oda zaten ilerleyen haftalarda
+1 oy
önce (3,981 puan) tarafından
Ya aslında belirti cinsiyete bakmaz bence de ama ben de oğluma yeni hamileyken çok sinirliydim adet günüm geçerken. Kızımda çok sakindim bak. Ben de merak ettim cinsiyeti ne çıkacak acaba:)

İlgili sorular

408,355 soru

12,268,290 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...