+2 oy
73 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından
Kızim 4.5 yaş olmak üzere. Oturduğumuz yerde bı oyun alanı var ve oyun grubu da açmışlar. Haftada 2 gun 3 saat. Aylık 2bin TL. Ben göndermeyi düşünüyorum çünkü kızım aşırı sıkılıyor ve bana çok sarıyor. Oyun gurubuna gönderen ve faydasını gören varmı. Genel olarak ne yapıyor bu yaş grubundakiler.. cevap için şimdiden teşekkürler 

3 Cevaplar

+2 oy
önce tarafından
Cokkk iyi fiyatı 2.e ay önce sordum da 3 bin demişti bizim buradaki biraz ters olduğu için kaldı bende arayistayim nerde oturuon
önce (1,335 puan) tarafından
Ben İstanbul avcilardayim canim sen nerdesin
önce (484 puan) tarafından
Avcıların neresinde bu dediğiniz oyun grubu bende öyle bir yer arayisindayim ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba rica etsem
Ben avcılar Mustafa Kemal oasada oturuyorum. Sen nerede oturuyorsun canim
Bende Mustafa Kemal paşa da oturuyorm parsellerde burda geçenlerde bir oyun grubu açıldı ama daha gidip görüşmedim sen hangisiyle görüştün acaba
Aaa çok yakinizzzz.. köstebek oyun evi var. Geçenlerde açılan turksan havuz diyorlar. Oraya açıldı PTT nin hizasında. Orayala konuştum ama fiyatları çok geldi. Bizim bu tarafta Saadetdere mahallesi tarafında. Belki duymussundur . Köstebek oyun evi . Aylık 2 bin. Gunlum ücreti 300 TL
Evet bnm dediğim yer türksan tarafına açıldı bn konuşmayı düşünüyordum fiyatı fazlaysa gitmeyeyim hiç sizin dediğiniz yer saadetderede tsm olarak nerede acaba
Çarşamba pazarini biliyor musunuz. Hemen onun aşağısında .
Turksandaki oyun gurubu fiyatlari çok bu arada. 2ser saat olmak üzere haftanın 5 unu 7bin, 3 günü 5 bin , 2 gün 4 bin dediler
7 bini verecegimize normal bir kreşe göndeririz daha iyi yani
Evet biliyorum Çarşamba pazarıni pazartesi bir gidio goruseyim bakalım anlaşırsak deneriz kızımla
Çok teşekkür ederim dizide rahatsız ettim gece gece hakkınızı helal edin
Yani bı de 2 saat ve ne öğretebilorler. Zaten öğretmekten ziyade ben akranlarıyla takılsın kafasindayim
Ne rahatsızlığı kizz:)) bak yakın çıktık birbirimizden fikir alıyoruz iste :)) Instagram sayfaları da var eğer kullanıyorsan ordan da bilgi alabilirsin. Köstebekoyunevi diye
-Reklam-
+2 oy
önce (46 puan) tarafından
Ben belediyeye ait çocuk kültür sanat merkezi var oraya götürüyorum haftada 3 gün okul öncesi ve jimnastik için gidiyor dönemlik 500 veriyorum sosyal anlamda çok etkili oldu bize
Nerde yasiyosun canim
önce (46 puan) tarafından
Manisa canım
0 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Gayet iyi enerjisini atar hiç olmazsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
0 oy