0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,387 puan) tarafından

Selam hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz sohbet edelim azıcık 

Benim büyük sıpam uyumadı ikisinide doyurdum miniğimi uyuttum büyük olanı eşim aldı gitti uyur inşallah ♥️ ☺️ 

Bende yarın misafirlerimiz var ilikli kemik kaynattim kavurma yi yapayım dedim yarın bi çorba ile pilav kalsın yapılacak onlarıda 2 dakikada hallederim gelenler anladığım kadarıyla 2 gece de kalır inşallah kalırlar belki yanlış anlayan olacaktır ama pazartesi hastaneye istedikler miniğimi oğlumu evde bırakırım gider gelirim eşim işinden olmamış olur hastane olaylarında çok izin kullandı çünkü 

Evimin işlerini de yaptım sabaha rahatım inşallah ♥️ 

image

5 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Bende uyandım karnını doyurdum siödi uyuyor bende uyurum benim eşim de hastane işinden dolayı çok izin kullandı annem yanımda kalıyor son zamanlarda yoksa işinden olacaktı :) 
(4,387 puan) tarafından
Ben yanımda kimseyi istemedim canım gel beni bak demedim kimseye bakmak için edilen teklifleride eşim geri çevirdi ben bakarım eşimi dedi

Çok şükür işinden olmaz ama benim eşim günlük yovmiye ile çalıştığı için bu ay Biraz açığım kalıyor o yüzden calissin istiyorum kartlara yüklenmek istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,196 puan) tarafından
24 saat icinde 4 kere hastaneye gidip geldim perisan haldeyim esim hasta ben hasta ama en önemlisi kızım hasta atesi hic düşmüyor nobet tutuyorum 39 a yakin atesle uyuyor doktor bisi yapmıyor 3 kere götürdüm ayyy valla hastalik yorgunluk bi yandan kızım atesli uyuyor diye korku bi yandan sastim kaldim anlayacagin uyku yok 2 gündür 
(4,387 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah
(1,196 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun bacim
(142 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çoraplarını sirkeli suya batırıp giydirince geçiyo diyolar geçmiş olsun
0 oy
(517 puan) tarafından
Maşallah canım ellerine sağlık. İyi oldun mu misafir ağırlayabikicek misin ? Kimse yok mu yanında 10 gün kalsın 
0 oy
(6,565 puan) tarafından
Kız senin bu halinle birde misafir mi gelecek 

Çok çok kolaylık diliyorum vllh
0 oy
tarafından
Senin misafirim sana yuk degil destek oluyo o yuzden ben kizmiyorum aksine seviniyorum canim gerci sende duramazsin kipir kipirsin olsun en guzeli MasaAllah sana keyfiniz nasil sen nasilsin cocuklar nasil toprak alisti mi ruzgara 

Benim esim gececi biliyosun onu gonderdim 3 makina camasir attim bi ortaligi topladim cocugu uyuttum tv izliyorum hayizdim bitmedi bi turlu dun abdestlendim bozuldu bugun bisey yok diye yine abdestlendim ama sabaha kadar bisey gelmeezse oyle namaza baslicam zatende hastayim bogazim agriyo dinleniyorum suan yatarim birazdan 
(4,387 puan) tarafından
Cok şükür cnm iyiyim biraz ağrılarım oluyor ama şükür

Bebekte biraz huysuz ama sağlık durumu iyi

Toprak uyum sağladı ama kıskançlık yapıyor bu yaştan sonra emzik istiyor ☺️

Çok  geçmiş olsun cnm
tarafından
Bunlar hep olacak seyler canim normal

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 628 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu
0 oy