+1 oy
204 göst.
önce Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Geçen kayınvalidem gil ile bı konu paylaşmıştım kayınvalidemin eşimi kışkırtması diye kp. Bna serefsz gerizekalı falan dedi eşim de sesini çıkarmadı diye dün hastaneden çıktık k.v gil de vardi eşimin dedesi gile gittik sonuçları çıkana kadar k.v orda güya kendi kardesinin gelinini anlatırken arada laflar sokuyor bilerk neymiş kadin kısmını geldiğinde iyi bı dovuckmissin ağzını burnunu kiricakmissin adam olmuyorsa gonderiverckmissin o kadına soluyorum diye anlatıyor ama hepsi bna bunların artık hepsinden yoruldum dün eşime dedim sen daha ses çıkarma sen geçen sefer bu lafları bna. Dedi sen ses etmedin suan herkes bni ezmeye çalışıyor küçük görümcem bile surekli laf arasında anasının ağzından edpsiz bu gelin diyor bna tersliyorum olmuyor anlamıyor durmuyor bu kiside bnden beş yaş küçük ve üç tane de ablası var baskasinn evladına dovucksin bunu şöyle böyle diyor ama kızlarına sesini bile yukseltseler orayı yıkar başlarına gitmiyorum olmuyor iyce soğudum yine susmuyor fırsatını buluyor yine yapıyor ve sürekli haftada bı iki defa bizde 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Heeee orda bir durun diyeceksin dayak isteyen varsa söyleyin kocalarınıza sizi 5 posta eşşek sudan gelinceye kadar dövsün deyip kapıyı vurup çıkacaksın eşinin sesi çıkmıyorsa senin sesin çıkacak hayırdır 
önce (20 puan) tarafından
Sürekli ailemle vuruyor bni k.v bizimkiler kız çocuğunu evlat yerine koymuyorlar iki kelimesinden biri bu bes yıl oldu ailemi tanıdılar bna sahip çıkmıyorlar diye kendinde her hakkı görüyor
Görüşme canım net
Bn gorusmesem bile geçen kvgada burası benim oğlumun evi kabul etsende gelicem etmesende gelicm diyor bna eşek gibi saygı duyacksin diyor ve sürekli boşan diye dolduruyor
Valla bennolsam kapıyı bile açmam
Evde tekken bnde açmıyorum eşim olunca o açıyor ve bni zorluyor hoşgeldin de şöyle yap böyle yap diye
-Reklam-
+1 oy
önce (20,453 puan) tarafından
İş eşinde bitiyor o bu kadar umursamaz oldukça daha çok yüz bulurlar
Biliyorum anlamıyor ki bni
önce (20,453 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından
O zaman sen ses çıkaracaksın canım hayırdır kimi dövüyorsunuz diye atlayıp yeri geldimi sizi kocalariniz dovebilir ama bana kimse dokunamaz diyeceksin onlar susup oturacak eşin arjanda değilse onada laf şöyle 
Eşim hep bn hataliymisim gibi davranıyor annesinde korkuyor artık bn bunu anladım onlara ses yok bna gelince maşallah hiç susmuyor
+1 oy
önce (14,128 puan) tarafından
Sen ne kadar cevap verirsen ver bu is esinde biter...o boyle yaptikca daha yuz buluyorlar insanlar kotulukten ne zevk aliyor anlamiyorum Allah a havale et
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Çünkü eşin çok pasif gerçek anlamda eş mı ( seni tamamlıyor mu ) hiç sanmıyorum 
Evet çok pasif bna dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ona kimse bişey demesin gerisi önemli değil
0 oy
önce (857 puan) tarafından
Sen saygili davranmalisin ailesine karşı eşin de seni ezdirmemeli bu işin çözümü.en büyük mesele eşinde bitiyor.ama eşinin seni ezdirmemesi için ailesine iyi davranman.lazim yani syagisizlik etmeden mesafeli ol.aradaki denge çok önemli eşde bitiyor çoğu şey.yoksa ailesi herşeyi yapar gitsin der durur
Hep saygiliydim hiç bozmadım saygimi hatta eşim onları aramada bnden biliyorlar bn soluyordum ara annen baban diye ama artık demiyorum eşim beni ezdirince umursamıyorum ister arasın ister aramasın çoğu lafını duymazdan geliyorum ama yine aynı değişmiyorlar
0 oy
önce (2,577 puan) tarafından
Esin konusmuyirsa ac agzini. O gorumcelere haddini bildir, ananiz ona buna laf edene kadar size edep ogretseymis de. Begenmeyen benimle gorusmesin gelip gitmesin de, ezdirmw kendini. Sende fitme onlara, esin napiosa yapsin. Hizmet bekler bide bunlar, gitme evinde kahveni ic bari gormemis olursun. Esinede rest cek kendine gelsin birar arkanda dursun
Gorumcelerim herşeyi yspiolar yüzüme srs edemiyor sadece bnden küçük olan sürekli bı bni ezmeye çalışıyor kendince bnde cevap verince saygisz bn oluyorum herkesin gözünde
önce (2,577 puan) tarafından
Bosver herturlu suclusun, bari hakkini savun kotu ol
Bnde öyle düşünüyorum
0 oy
önce (4,248 puan) tarafından
Bekar mı gorumcelerin
Boş boş zirvalayan bekar olansa evlendiğinde görür anasının şeyini
Tek temennim o bütün kızları rahatta bı biz kiradayiz onlara asla para hesabı sorulmuyor bize gelince parayı napiyosuniz diye her yerde kavga çıkarıyorlar
Sen bakma öyle olduğuna Allahın hesabı var ondan korksunlar
Rabbim görüyor namaz kılıyorum diye herşey oldu bitti zannediyolar herhalde
Bunların hepsi ayni
0 oy
önce (63 puan) tarafından
Bir kere eşimle tartıştığımda Kayınvalidem bana bilmem ne yapsın Gitsin dedi küfürlü bir şekilde kayınvalidemlerin evindeydik hemen gittim duydum Bunu sen dedim kime küfür ediyorsun haddini bildirdim size küfür etmiyorsam eğer aynı şekilde cevap vermiyorsam Saygımdan dedim Bir daha bana bu şekilde konuşursanız bu evi başınıza yıkarım dedim Ondan sonra hiçbir saygısızlık ne ben yaptım ne onlar yaptı Yani anlayacağın eşine müdahale etmiyorsa ki benim eşim de etmedi sen hadlerini bildireceksin Eşek hoşaftan ne anlar sonuçta tersle konuşma muhatap olma böyle sorunlar Yaşıyorsan Eğer yüz göz olma ben öyle yapıyorum
Muhatap olmuyorum ama o olacak illa bişey buluyor bnde bana küfür ettiklerinde tepkimi koydum ama eşim yanımdaydı suçlu bni olan etti bn niye öyle bı tepki vermişim
0 oy
önce (65 puan) tarafından
Birlik yaşadigim zaman çok tartıştım v susmadim eşim hep anasını tuttu dövdü bile ama bn yine susmadim napim eşimde tutmuyo diye ezdireyimi kendimi bnm ailemde aynı cnm sahip çıkan yoktu oyuzden kadında rahat rahat söyleniyordu kocada anayı tutunca Allah n verdiyseydi 

Yapcak bişe yok cnm savun kendini söylen yoksa daha çok ezerler 

Kocalarada bakma kimin n oldunu iy biliyorlar ama işlerine gelmiyor işte 
Elimden geldiğince savunuyorum kendine laf edilince kıyameti koparıyor eşim bna edilince büyüğümüz saygı duyalım ses etme boşver oluyor
önce (65 puan) tarafından
Hah aynen öyleler işte
Allah'ım senin de bnim de yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 663 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 587 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy