SİZCE BEN Mİ ABARTIYORUM KAYINVALİDEM Mİ SORUNLU?
Evliliğinin ilk senesindeki bayramda ben gezmeye giderken peşime takılmak istedi ben istemedim sorun çıkardı anneme bile tek başıma gitmeme engel oldu kocam la da sorun yaşadık. Yeni doğum yaptım bu benim ikinci bebeğim ve ne yazıkkı ilk bebeğimi doğduktan iki dün sonra kaybettim doğumdan sonra bana baksın çocuğa yardımcı olsun diye bir hafta anneme kaldım sorun yarattı sonra neyse dedim kendi evime geldim oda geldi 1.5 ay bende kaldı ben lohusa halimle her sabah kalktım kahvaltı hazırladım öğlen yemek akşam yemek dur amanım yoktu bebeğim erken doğduğu için biraz problem liydi ememiyordu ve ben sürekli süt sağ bebeği doyurmak uyut şeklindedir kendime uyumaya bile vakit ayıramıyldum bi de bana çok yardımcı oluyomuş gibi aynı zamanda çocuk bakmayı da öğretiyordu benim belimde ve boynumda problem var bebeğimi kucağa alıştırmak istemedim hiçbir zaman ve şükürler olsun öyle yaptım bebeğim ağladıkça kucağına aldı ve ben iki kez uyardım güzel bir şekilde sorunumu anlattım ve böyle zamanlarda almamamasını söyledim ve bana bağırıp çapırmaya başladı sen beni istemiyosun da öyle de böyle de ya be insan 1.5 aydır afedersin ama ben seni bir banyo yaptırmadım geri kalan bütün işlerini gördüm neyse işte allem etti kallem etti sorun çıkarı evde gitti geçen gün beni arıyo sen beni niye aramıyosun diyo ya pardon da ben seni niye arıyım oğlunu tek yakaladışı an beni şikayet etmekten başka bişey yapmıyo artık iyice soğuttu kendinden dertleşmek istedim kimseyle konuşamıuorum size anlatayım dedim