0 oy
175 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (857 puan) tarafından
Bugün öğrendiğim şeylerden sonra ne kadınlara ne erkeklere hiç kimseye güvenim kalmadı.bizim apartman 14 yıllık ben ilk oturanlardanim.bi kaç kişi daha öyle.bunlardan biri de lise çağında 3 kızı olan biri vardı ısrarla esine erkek çocuk baskısı yaptı sonunda erkek çocuğu oldu 40 li yaslardalar. Kadın o yaşta hamile kalip çocuk buyutuyor isinde gucunde.kizlariyla oğluyla öyle ilgili ki adam çok girişken tam bı aile babası dersiniz koruyucu kollayici.karisi da çok düzgün temiz titiz biraz da despot sayılırinsanlara biraz yukardn bakar.yanin13 yıldır komsuyuz çok duzgun inançlı insanlar olarak bilirdim.gecen yıl görevli dairesine biri taşındı eşiyle imam nikahlı ikinci evliliği bu evlilikten 1 kızı diğerinden 4 çocuğu olan bı kadın.eski eşinden bı kızıyla şimdiki eşinden bı kızıyla beraber yaşıyor.kizlar 3 ve 9 yaşında öyle masumlar ki ara sıra yemeğe kahvaltıya falan cagiriyordum benim çocukların oyuncaklarıyla oynuyorladi.anneleri hiç ilgilenmiyor babaları sorumsuz.ev perisan bı halde.bugun bu kadınla o adamın ilişkileri olduğunu öğrendim detayına kadar kadın anlattı.kadindan da adamdan da midem bulandı.adam iliskimiz burda bitsin demiş.bana anlatma sebebi de bunun zoruna gitmesi galiba.duyulsun istiyor adamın eşinin görevliyi asagilamasi görevlinin zoruna gidiyordu zaten.apartman aşk yuvasina dönmüş apartmanda hr boş bulduklarında görüşüyor oynasiyorlarmis.otele goturyor yemek yiyip gezdiriyormus.cok ısrarcı oldu diyor ama kadın da o rahatlık var.kadın sürekli cocuklari bırilerine bırakıp gidiyordu evden meğer bundanmis.simdi başka bi adam daha varmış o bunu asla bırakmazmış falan filan ddi.kadina dedim duyunca çok şaşırdım çok da üzüldüm ikinizin de piril pril cocuklariniz var bu işler lin sonu dram dedim bı gün o adamlar sana ve çocuklarına bişey yapabilir dikkatli ol dedm çok ihtiyaclisin ama çözüm bu değil ddm.sonra ilk.aklima gelen benim eşimi de( insanlıktan nasibini almamais ama cocuklwrimin  babası sonuçta )ayartmayacagi ne malum.ne görüşür ne evime alırım su saatten sonra.ben adamın karisina ve çocuklarına üzüldüm.bir de görevlinin kızlarına.anlasilan kadın bunu iş edinmiş kendine.surekli gözü başka adamlarda.kendine bakım yaptiryor lazer epilasyona gidiyor vs.aklima ilk gelen benim eşimi de ayartabilir oldu.siz siz olun kimseye güvenmeyin bu devirde evinize de almayın uzaktan yapın yardiminizi

7 Cevaplar

+3 oy
önce (17,916 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
İkinci anlattığın kadının yaşantısı baştan bir tuhaf zaten hiç samimi olunacak biri değilmiş benim kocamı ayartır diye değil benim böyle arkadaşım olamaz diye görüşmezdim ayartacak olsa yine ayartır  hala senle arkadaş olmasina gerek yok 
önce (857 puan) tarafından
Evet berbat bı haldeydi ama bu kadarını başka erkeklerle gorustugunu ben hiç bilmiyordum .ben çocuklara çok uzuldugumden hani bı sıcak yemek yesinler diyordum ama artık bulasmam.anlatisi o kadar rahat ki bana bunları nasıl anlatıyor diye sasirdim
önce (17,916 puan) tarafından
Demeden edemeyeceğim oturup sakince dinlemene ekstra şaşırdım kadının yüzüne de söylerdim evli adamla yaşadığın şey ( ki kocası ile de olsa ) bana anlatma sen artık evine git diye kibarca evden gönderirdim
Eve gelmedi ki telefonda. bana anltamasina ben de şok oldum.hic beklemiyordum.benimle kötü olsun istemem eşim istemiyor görüşmem derim olur biter.beni alnına alıp da üstüme oynamasin
-Reklam-
0 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Ayartmaktan ziyade adamda şerefsizmiş şimdi herhangi bir erkek beni seni ayartabilir mi meyilli olmazsak burda zaten güveneceğim kadın değil kocan olmalı
Ya evet adam otelden çıkınca camiye gitmiş mesela kim oldgunu tahmin et dedi bana başta benim aklıma bu adam hiç gelmedi çok şaşırdım kadına da ayriyeten şaşırdım ne cesaret diye.ben bu tür şeylerden çok uzak büyüdüm.psikolojim bozuldu.adam ısrarcı olmuş imam nikahlı yaşıyor diye ********.
0 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Kadin tekin degil belli ki, ne malum iftira atmadigi? Belki adam bunu reddetti veya para talep rtti kadin vermedi tersledi, kendince belki intikam aliyor? Gozumuzle gormedik sonucta. Bence o kadina guvenme, ve hatta bundan sonra selam dahi verme, boyle birini apartmandan attirmak gerekli bence. Basiniza cok dert acar gibime geliyor. 
artık apartmandan gönderileceğini anladı bana anlattı bence.yonetici görüştüğü adam.keske gönderse ama kadın pislik yapmadan gitmez duyurmaya çalışıyor
önce (2,588 puan) tarafından
Bilmiyorum insanalrdan hersey bekleniyor. Ya da gonderilmemek icin boyle birseye basvuruyor. Karisma ve hic yuz verme derim bu kadina. Ama tepkini koy nence, boyle biriyle isinin olmayacagjni belli et
Tabiki artık midem bulandi
0 oy
önce (3,135 puan) tarafından
İlk anlatığın 4 çocuklu adamla kapıcının karısı mı sevgili olmuş bide bunu sana bu ilişkiyi yaşayan kadınmı anlattı 
Aynen
önce (3,135 puan) tarafından
Belkide yalan bir insan bu kadar kolay yaptığı rezilliği anlatırmı
Detaylıca anlattı sanmıyorum
0 oy
önce (109 puan) tarafından
sanki bu olaylara karşı senin tepkini ölçmüş gibime geldi
Neden öyle bişey yapsın eşimle mi korkutuyor
önce (109 puan) tarafından
yani şöyle o diğer komşun 13 yıllık bir komşu ya daha samimisiniz ona karşı olan bir şeyi sana bu denli anlatması rahat olması seni ölçüyor gibime getirdi
Çok samimi değiliz meraba meraba bence duysun diye anlattı.cunku kadın herkese yukardsn bakar görevlinin aşağılanmak zoruna gitti öcünü aldi
0 oy
önce (2,027 puan) tarafından
Allah ım sen sonumuzu hayır eyle Ya Rabbi
Amin insanlarla görüşmemek gorusmekten daha hayirli
0 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Uzak dur,birden duyulursa yaptığı or.spulugu senin üzerine yıkar, zaten kocanla uğraşıyorsun bide adın çıkar 
Yaptığı işten korkusu yok adamlar peşimde pervane havasında.isim olmaz artık yandakinide silmistim bu işleri yuzunden

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 120 göst.
+1 oy
12 cevap 747 göst.
0 oy
13 cevap 406 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 454 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (206 puan) tarafından soruldu

408,410 soru