+1 oy
142 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,083 puan) tarafından
Kızlar birazdan kahvaltıya misafirim gelecek. Diyette olduğunu söyledi. Normalde çeşit çeşit kahvaltılık hazırlarım. Bu sefer ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim

7 Cevaplar

+2 oy
önce (8,083 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Canikolar çocuklarla beraber 5 kişiydik. 8 tane yumurta haşladım. 3 çocuk olunca pankek yaptım ki onu da rafine şekerli değil, dut özü ile filan tatlandırılarak yaptım. Yeşillikler yıkadım (dereotu, roka, tere, maydanoz). Peynir tabağı hazırladım. Biber kurusu haşladım ama onu ikram etmeyi unutmuşum (biber kavurması diye geçiyor). Bu şekildeydi canlarım. Kahve de içmiyormuş. O sebeple sadece maden suyu içtik arkasından da.

Hem fikir olur sizlere de hem teşekkür etmek istedim. Yorumlara cevap veremedim telaştan. Kusura bakmayın. <3

-Reklam-
+2 oy
önce (110 puan) tarafından
Diyette olan insanlar genellikle ekmeği kizartirlar :) tam buğday ekmeği falan alıp onu dilim şeklinde kızartıp üstüne yumurta pişirip koyuyorlar biraz kaşar peynir maydanoz falan :)) varsa hatta avokado:D 
+2 oy
önce (14,128 puan) tarafından
Haslanmis yumurta salata domates yesillik...
+2 oy
önce (194 puan) tarafından
Kabakli omlet yapabilirsin yumurta haşlama yulaf tost menemen salatalık havuç doğra peynir ceviz avakadon varsa dilimleyip de servis edebilirsin ya da ezip püre yapabilirsin 
+2 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Yumurta hasla, peynir, zeytin, yesillik, tam bugday ekmek ve meyve cay yeterli :) ince dusunmen cok hos

Tostta olabilir hatta
+2 oy
önce (4,287 puan) tarafından
Yumurta yeşillik salata domates peynir falan diyette olana başka birşey olmaz 
+1 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Peynir zeytin domates salatalık yeşillik melemen yumurta haşlaması kepekli ekmek 

Diyetteyse yeterli

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 552 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 426 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy