+2 oy
534 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (117 puan) tarafından
Kızım 18 aylık gece 9 da uyur sabah 7 de uyanır daha sonra 9:30-10 gibi uyur 1 saat sonra uyanır fakat bu aralar bi türlü 7 den sonra uyumuyor. Gece bni uyutmayan bebeğimde var sizce onu evin icinde tv acıp kendi haline bırakıp uyusam olur mu 

32 Cevaplar

0 oy
önce (19,522 puan) tarafından
Olmaz. 18 aylık bebek yalnız bırakılıp uyunmaz. Kucağında durursa biraz o sırada TV açıp kestirebilirsin. Sana muhakkak teması olsun yani. Kalkınca haberin olsun. 
önce (117 puan) tarafından
Ne kucağı asla kucakta durmaz aşırı hareketli bi cocuk. Tv dende bn uyuyamam o yüzden o salonda bn yatak odasında oda olmaz tehlike arz ediyor.
önce (19,522 puan) tarafından
Hayır tabi ki olmaz. Allah korusun ayrı odada olmaz
-Reklam-
0 oy
önce (1,871 puan) tarafından
Aynı oda içerisinde sen koltukta uyu tek başına odada bırakma çocuklara güven olmaz 
Keşke ama cok hareketli bi cocuk asla bni uyutmaz o yüzden o salonda bnde yatak odasında diye düşünüyordum.
0 oy
önce (1,359 puan) tarafından
Sence olur mu? 
Mantıken olmaz ama uykusuzluktan hem başım ağrıyordu hemde ayakta gözlerim kapnıyordu o yüzden o salonda bnde yatak odasında diye düşünmüştüm. Ama olmuyr işte
önce (1,359 puan) tarafından
Hele hele ayri odalarda asla olmaz insan bazen yorgunluktan ne yapacağını bilmiyor
0 oy
önce (317 puan) tarafından
Aynı odada uyu sende kapıyı kapat çıkmasın 
Bni uyutmaz ki. Kendi haline bıraksaydım belki uyurdum oda tehli işte.
0 oy
önce (284 puan) tarafından
18 aylık daha çok küçük gözünün önünden ayırma.
Doğru diyorsun.
0 oy
önce (986 puan) tarafından
Ben çocuğu kendi uyuyacağım odaya alıyorum oyuncakları döküyorum tv açıyorum kapıyı da kilitleyip bir saat kadar kestiriyorum çok zor durumda kalırsam 
Aynı odada kendini yanlız hissedip bna sarıyor evin icinde gezdiği icin belki bıraz kestırırım diye düşünmüştüm.
0 oy
önce (645 puan) tarafından
Benimki 20 aylık canım çok tehlikeli zamanları ne yapacakları belli olmuyor tek uyku yaptır öğlene getir uykusunu 
Öyle yapacam yoksa böyle cok zorlanacam
0 oy
önce (1,629 puan) tarafından
Bana çok acımasız geldi, kıyamadım çocuğa daha 18 aylık 
Bırakamadım zaten 2 de uyuyup 3 de uyandı yani hala uykusuzum artık eşim 5de iş dönüşüne kaldı.
0 oy
önce (10 puan) tarafından
Kızımla hastanede yatıyoruz. Yan tarafımdaki hasta çocuğuna tv'yi acıp ya sigara içmeye ya tl konuşmaya gidiyor. Çocuk tv karşısında yatana kadar izliyor sadece yemek yerken yataktan kalkıyor. Konuşmuyor konuştuguda net değil. Bir haftadır aynı odadayız sagından soluna döndü günü görmedim.  Akşamda sadece ilaç verirse uyuyo vermesse yine sabaha kadar tv karşısında. Telefonda konuştugu kadar kızıyla konuşsa çoktan konuşur o çocuk çok üzülüyorum haline yavrunun
Cocuk otizim olur
0 oy
önce (1,698 puan) tarafından
2 yasinda bile degil uyunmaz bence yani ben uyuyamam
Doğru valla
0 oy
önce (705 puan) tarafından
Yorgun düşüp derin uyuyabilirsin küçük daha keşfetme zamanları uykusuzluk zor allah yardımcın olsun akşam eşin geldiğinde ona teslim et uyu bence diğer türlü çok tehlikeli 
0 oy
önce (410 puan) tarafından
Çok küçük asla öyle bir şey yapma en basiti düşüp kafasını dahi vurabilir ağzına bir şey koyar , bebeğim küçük sabaha kadar uyanigim bende , kızım büyük olmasına rağmen bırakıp uyumuyorum , anne uyu bebek ağlarsa çağırırım diyor hayır diyorum oda çocuk sonuçta ben çok korkarım bir şey olur diye , idare edicez böyle 
Bnde bırakamadım zaten icim el vermidi. Bide sağolsunlar postuma cocuk zarar görür denildikce daha da kortum.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,118 göst.
0 oy
9 cevap 279 göst.
0 oy
8 cevap 180 göst.
0 oy
8 cevap 587 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,492 soru

12,274,035 cevap