+2 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Asla bırakamıyor,  defalarca söz verdi, tek başarabidiğim balkonda içmesini sağlamak ama yine kokusu üstüne siniyor, bebeği kucağına alınca ona da geçiyor, ne yapardınız siz olsanız? Aşırı içiyor 2 paket falan

11 Cevaplar

+2 oy
(12,765 puan) tarafından
Benim eşimde içiyo ama öyle çocukların üstüne kokusu sinmedi hiç şimdiye kadar. 2 tane çocuğum var
tarafından
Benimde aynı şaşırdım
(13,124 puan) tarafından
koku sinmese bile pasif içicilik devam ediyor maalesef, e bebek için zararlı
(12,765 puan) tarafından
Orası öyle ama vazgeçmiyor yani napıcaz. Günde 2 paket içiyor benim eşim. İşide sıkıntılı bırakmaz yani sigarayı. Açık balkonda içiyo geliyo
(13,124 puan) tarafından
psikolojik destek alsa
(12,765 puan) tarafından
Yok canım gemiciye psikoloji falan etki etmez :)
-Reklam-
+2 oy
(915 puan) tarafından
Hem de nasıl kokar o bırakacak başka çaresi yok canım destek ol.kendi kararlı olacak mesela çocuk hastalandığında doktora soylettir sigara içen biri olmayacak evde sigaradan hastalanmış gibisinden gözünü korkut
+1 oy
(4,533 puan) tarafından
Balkona bir kazak koy içerken onu giysin, girince çıkarıp elini ağzını yıkasın. Bu vesileyle üşenir, bırakır belki. En temizi tabii ki bırakması. 
+1 oy
(4,418 puan) tarafından

Balkon için hırka tarzi birşey ayarla çıkarken onu giyinsin ben öyle yapıyorum eşim içmiyor ama ben içiyorum 

+1 oy
(724 puan) tarafından
7 kardeş sigara içen ortamda büyüdük resmen hiç birimiz de bi sıkıntı yok bence bu kadar abartmasanız adam balkonda içiyor daha ne yapsın nasıl üstüne siniyor çok saçma biraz salın lütfen
(13,124 puan) tarafından
ama bunuda savunmayın. pasif içicilik diye bir şey var. o sigaranın etkilerini inşallah ileri yaşlarda yaşamazsınız
(724 puan) tarafından
Adam balkonda içiyormuş daha napsın ddm dedem 83 yaşında öldü doktor bile inanmamış 60 yıldır içtiğine bence sizde abartmayın yanında içmiyor zaten
(13,124 puan) tarafından
pasif içicilik sadece aynı odada içmekle olmuyor. eskinin sağlam insanları da değiliz.  büyüklerimizin yaptığı yanlışlar, çocuklarımızdan çıkıyor. hastalıklar da birden çıkmıyor nesiller boyu aktarılan sağlıksız davranışların bütünü.
+1 oy
(6,713 puan) tarafından
İçmeyen için bırak demek çok kolay canım öyle ha diyince bırakılmıyor maalesef bide bende eşimde sigara içeriz ama çocukların üstüne hiç koku sinmedi 
0 oy
(143 puan) tarafından
Benimde kocam içer amaa balkona çıkar içer biraz durur balkonda ondan snra gelir bebeğini sever ama hiç sinmedi yani sana öyle geliyor olabilir canm
0 oy
(13,124 puan) tarafından
o kokudan bile sigaranın zararlı etkileri bebeğe geçiyor maalesef 
0 oy
(436 puan) tarafından
Bunu kendi istemediği sürece sen bir şey yapamazsın bende içiyorum eşim içmez , öyle bıraktım diyince de bırakılmıyor cidden , evet doğru bir şey değil ama birakamayinca da yapacak bir şey yok, önce sorunun arasında bir de sigara için mi kavga edelim 24 saat, 
0 oy
(96 puan) tarafından
Üstüne ellerine kolonya sıksın
0 oy
(892 puan) tarafından
Merak ettiğim bir konu var. Siz evlenirken onu bu şekilde mi kabul ettiniz?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 36 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 603 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,113 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 20002003 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.