+2 oy
77 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,525 puan) tarafından
Selam arkadaslar, 31 aylim hareketli mk hareketli bir oglum var. Ayrica 2 aylikta bir kizim var. Subatta okula geri donecegim. Suan annemle bkiyoruz annem bende kaliyor evlerimiz araba ile 15 dk uzaklikta. Asil mesele subatta ne yapacagim

Sizlerinde fikirlerini merak ettim. Henuz haftada kac gun cal8sacagim belli degil. Annem kendi evimde hem ogluma hem kizima bakamaz. Sabahlari okula gitmeden annem ve cocuklari onlrin evine mi biraksam babam emekli ve kardesim simdilik evde ise girer mi bilmiyorum . Onlar ücü mu baksa yoksa kres bulabilirsem yarim gun icin oglumu krese mi versem. Ikilem icinde kaldim. 3 yasind zaten krese baslayacak ama bir donem erken gitse nasil olur. Suan hem kiskanclik yasiyor kardesini kabullenme asamasinda. Ogla da zaman ayiriyoruz . Mesela kizi anneannesi ile birakip disari cikariyoruz oyun alanlarina sahile yemege gidiyoruz ama yeterli gelmiyor saniirm. Uzu  lafin kisasi siz olsaniz ne yapardiniz? Zaten sosyal bir cocuk ama en azindan 4  5 saatini kreste etkin ve verimli gecirsin istiyorumm. Sizce mantikli mi?

Tskler simdiden

4 Cevaplar

+1 oy
önce (6,892 puan) tarafından
Ben olsam kreşe verirdim sanırım hem orda oyunlar etkinlikler vs evden sizden bı tık kafası uzak kalır şuan evde olduğu için sizinle daha çok vakit geçirmek istemesi gayet normal 
önce (1,525 puan) tarafından
Tsk ederim fikriniz icin. Evet bende boyle dusunuyorum esim henuz erken diyor ama ise gittigi  icin oglumun gunduz kiskanclik icin neler yaptigini gormuyor malesef. Kresin ikimiz icinde iyi olacagini dusunuyorum
önce (6,892 puan) tarafından
Erkekler akşama kadar işte evde ne olduğunu annelerin neyle uğraştıklarını bilmiyorlar ve yasida öyle çok küçük değil bence yarım gün olarak gidecek zaten
-Reklam-
+1 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Kreşe verirdim hem annen içinde iyi olur ikisine bakmak zor olur canım hemde çocuğun sosyallesi etkinlik yapar yarım gunde olsa göndermelisin 
önce (1,525 puan) tarafından
Tsk ederim fikir icin. Evet bende ayni dusuncedeyim. Suan bile ikisi ile tek birakamiyorum. Aklim evde klacak okula gidince. Hemde evde bosa giden zaman yerine orda verimli zaman gecirir diye duusndum
+1 oy
önce (1,611 puan) tarafından
Kreşe verin bence. Benimde 1 yaşına girecek okula dönmek istiyorum artık annem direkt arabayla 1s 15 dk lik kadar uzakta. İlçeler arası minibüsle gelse 3 vesait le geliyor. İkna etsen çoğunlukla getirip götürmek üzere baksa 4 gün yarım yarım okula gideyim diyorum artık nisan ara tatilde başlamak istiyorum. 2 ay calişırim yaz gelir diyorum. Bakimevi ni sordum en erken 24 aylık alıyorlarmış 2 yasa yakın olsam hemen baslicam 
+1 oy
önce (1,102 puan) tarafından

Anneniz sizin eve gelip bakacaksa kreşe vermeniz mantıklı yarım gün şeklinde.sizinle çıkar evden en azından kendini de özel hisseder ben annemle cikiyorum bebek evde kalıyor gibi :) böylece kıskançlığı da yenebilir .31 aylık kreş için erken değil bence arkadaşlarım 2 yaşinda verdiler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 58 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (1,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 264 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,134 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,553 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...