Selam arkadaslar, 31 aylim hareketli mk hareketli bir oglum var. Ayrica 2 aylikta bir kizim var. Subatta okula geri donecegim. Suan annemle bkiyoruz annem bende kaliyor evlerimiz araba ile 15 dk uzaklikta. Asil mesele subatta ne yapacagim
Sizlerinde fikirlerini merak ettim. Henuz haftada kac gun cal8sacagim belli degil. Annem kendi evimde hem ogluma hem kizima bakamaz. Sabahlari okula gitmeden annem ve cocuklari onlrin evine mi biraksam babam emekli ve kardesim simdilik evde ise girer mi bilmiyorum . Onlar ücü mu baksa yoksa kres bulabilirsem yarim gun icin oglumu krese mi versem. Ikilem icinde kaldim. 3 yasind zaten krese baslayacak ama bir donem erken gitse nasil olur. Suan hem kiskanclik yasiyor kardesini kabullenme asamasinda. Ogla da zaman ayiriyoruz . Mesela kizi anneannesi ile birakip disari cikariyoruz oyun alanlarina sahile yemege gidiyoruz ama yeterli gelmiyor saniirm. Uzu lafin kisasi siz olsaniz ne yapardiniz? Zaten sosyal bir cocuk ama en azindan 4 5 saatini kreste etkin ve verimli gecirsin istiyorumm. Sizce mantikli mi?
Tskler simdiden