+3 oy
1,148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (85 puan) tarafından
Eşimle tartıştık yüzümü yumrukladı 5 6 kere evden kaçtım ama eşyalarımı alamadım.cocuklar kaldı evde bı iş ve ev bulup onları da alacağım yanıma 

26 Cevaplar

0 oy
(3,409 puan) tarafından
Köy duyar annem bakmiyor vs demişsin duyarsa duysun yapan utansin sen kararini vermişsen bence ara jandarmayi nerde kalacaksin ki 

Kavga sebebiniz ne bilmiyorum ama dönüp evde oturacaksan kimseyi karıştırma ozaman işte 
(85 puan) tarafından
Hayır o eve dönmeyeceğim.bakin şuan benim en önemli iş bulmam lazım.ve ev bulmam lazim
(3,409 puan) tarafından
Evet ama devletten yardim almadan nasil olacak ki ailen de arkanda degilse
(85 puan) tarafından
Hafta içi olması lazım merkeze gitmem lazım araştıracağım
-Reklam-
0 oy
(342 puan) tarafından
Eğer darp raporu alıp şikayetçi olmazsan evi terketti olursun. Çocuklarını alamazsın ve eşinden bir hak talebinde bulunamazsın. Eğer şikayetçi olursan donuna kadar alırsın. 
(85 puan) tarafından
Öyle mi tam bilmiyorum bu işleri teşekkür ederim
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Yorumlardan okudum senin ailenden bahsediyorum böyle vicdansız aileleri Allaha havale ediyorum o ne yapacağını iyi bilir nasıl çocuğun torunların sıkıntı içindeyken günlerini geçirebiliyorlar aklım almıyor. Polise git çocuklarını al illaki bulursun bir yer haberlerde neler görüyoruz ya nasıl bıraktın onları tamam anlık korku ve can havliyle çıktın arkana polisi alıp gidebilirdin iş bulup ev bulup öyle alacağım diyorsun ama o çocukların o güne garantisi yok böyle del.i adamlardan herşey beklenir umarım vay demezsin
(85 puan) tarafından
Yapamiycagini biliyorum onun derdi benimle ve sürekli kızımla mesajlasiyiruz.birsey yapsa kızım durmaz amcalarini veya beni arar
(1,515 puan) tarafından
Maalesef o kadar iğrenç haberler duyuyoruz ki ben gece boyu düşünmekten yatamadım zorla daldım o evlatların yerine koydum kendi evladımı yüreğim el vermedi
(85 puan) tarafından
Bende sabaha karşı bir dalmışım ama şuan bile kızım yazıyor kardesimle kavga ediyoruz vs vs diye
(1,515 puan) tarafından
İnşallah biran önce alırsım
(85 puan) tarafından
İnsaAllah teşekkürler
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Yerinde olsam darp raporu alıp gidip şikayetçi olurum. Çocuklarımı alıp kadın sığınma evi için talep oluştururum. Asla bırakmam çocuğumu. 
(85 puan) tarafından
Kızımın okulu nolcak ve bu ona bir ödül.ikide birde bana essek besliyorum evde yiyip içip yatıyorsun diyordu.darp raporu alicam
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Git polisi ara darp roporu al şikayetci ol çocuklarına eve dön onuda eve alma niye sen sürünüyon o sürünsün
(85 puan) tarafından
Yarın şuan kötü bir durumdayım zaten mesaj atıp duruyor eve gel diye
(8,821 puan) tarafından
Gitme ara jandarmayı onlara git şikayetci ol darp roporu bide cıkamaz bi süre o delikten
(85 puan) tarafından
Gitmem zaten kesinlikle.yarın halledeceğim herseyi
(8,821 puan) tarafından
Şimdi arasan olay yeniyken çocuklarında çok kücük napıyolardır şimdi kim bilir bakamazsa
(85 puan) tarafından
Bakar o konuda sıkıntısı yok.o kadar degsiik bir çevrem varmı çağırsam herkes bana cullanacak uğraşamam kimsenin cenesiyle
0 oy
(98 puan) tarafından
Herkes çocuklarına zarar verir demiş. Sen Veremez diyip birde sonuna nokta koymuşsun şaka gibisin evet yaşadıkların kolay değil rabbim kimseye yaşatmasın zor bir durum. Rabbim sanada yardımcı olsun ama eşin çocuklarına bir şey de yapabilir insanlar neler neler yapıyor ben olsam çocuklarımı evde bırakmazdim. Bir boşanma sırasında bir baba eşine acı çektirmek için çocukları son kez arayıp görüntülü gösterip öldürüyor kızını ve oğlunu illaki bu haberi ve kadını gören olmuştur Instagram'da paylaşım yapıyor. Çocukları görüş için devlet vermiş götürmeyin zararlı biri dediği halde görüş zamanı diye vermiş devlet ve öldürdü adam çocuklarını. Rabbim böyle bir şeylede karsilastirmasin kimseyi ama bana çok rahat geldin niyeyse..
(85 puan) tarafından
Bakın onun tek derdi benim.evet şaka gibiyim ya sana soruyorum NEREYE SİGİNAYİM param yok gidecek yer yok annem zaten ufacık kavgada çocuklarını yurda ver diyor.ailesi öldürür onu kılına dokunsun.suan bile sigdiramiyirum kendimi halamlarda kimsenin düzenini kış günü bozmaya gerek yok herkesin bir odada var sobası eniştem oğlu annelerine gittiler rahatsız olmayim diye biraz empati yapın.ben çocuklarımdan emin olmasam neden duruyum?
(98 puan) tarafından
Zaten derdi sen olduğu için senin canını acıtmak için yapabilir bende diyorum. Zaaf noktasini kullanır ha senin zaaf noktan çocukların değilse bilemicem. Polise gidiceksin devlete gidiceksin kadın sığınma evi talebinde bulunucaksin çocuklarını da alıp zor değil bunlar çocukların yanında olduktan sonra hepsi hallolur inşaallah sırayla çocuklarınızın yaşı da küçük değil çalıştıktan sonra her türlü hallolur devlet desteği de verilir

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,171 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,431 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,168 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,601 göst.