Hanımlar bugün kapı çaldı bir baktım kayınbabam buyur ettim. Ama habersiz gelmesine bir tık bozuldum da, burada bir komşumuza düğün hediyesi vermek için gelmiş bana uğramış önce namazını kıldı çay içtik sonra gitti. Ama bu ilk değil ne zaman gelseler habersiz geliyorlar. Oğullarının evi başımın üstünde yerleri var gelsinler ama belki evim dağınık ya da misafirim var ya da evde yokum. Ki daha önce oldu evde yatılı misafirim vardı arkadaşım kadın kadınaydık evde başı açık rahat oturuyordu kapı bir çaldı kayınbabam kaynanam kız nasıl kapatacağını şaşırdı başını. Eşime o zaman da söyledim keşke haber verselerdi kız rahatsız oldu planımız vardı dışarı çıkacaktık çıkamadık diye ama annesi babası tabii haliyle bir şey diyemedi sanırım. Kırılırlar küserler diye birşey diyemiyorum kırmadan nasıl anlatabilirim acaba. Bugün dertleştik kayınbabamla başını şişirdik kusura bakma dedi bende ne kusuru baba öyle şey mi olur ne zaman istiyorsan gel bir alo de kızım çay koy ben geliyorum de yeter dedim ama bilmiyorum anladı mı. Sizce yanlış mı düşünüyorum.