+1 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (717 puan) tarafından
Hiç kirmiyorum annemi ama bazen o bunaliyorum evlende 33 yaşındayım hala en ufak şeye bile karışır eve gelir duzenimi degisitirir onu at onu şuraya koy orayı sil siliyorum zaten anne dedim çok titiz biri de değil karisma huyu çok lavobom akıtıyor di su akan yerleri sil diyor ya ben silmeyip öylemi bekleticek kızım kucukkende sütü yetmiyor mama ver diyip duruyordu doktora her gittiğimde sütüm yeterlimi diye soruyordum geçen gecede kızımı uyudumu diye sordu uyudu dedim hadi sizde uyuyun ışıkları kapatın diyor tamam anne diyorum ya bu kadar karisilmaya siz dayanabilir misiniz aşırı alıngan biseyde diyemiyorum ama çok bunaldım ya kızımın da her şeyine karışıyor doktor kalın giydirme dedi bana egzaması var boynu açık diyor yakası geniş diye kazaginin kiyafetine karışıyor ya çok ufak şeyler artık tahammülüm pek kalmadı sizi merak ediyorum ne yapardınız 

15 Cevaplar

+3 oy
(4,018 puan) tarafından
Buna müsaade ettiğiniz sürece anne dahi olsa yerini bilmeyecek. Sizin dur demeniz 
(717 puan) tarafından
Psikolojiside bozuk küser bana nasıl önüne geçecem bilmiyorum aslında çok dedik güzellik le ama huyu işte değişmiyor
(4,018 puan) tarafından
Onu da öyle kabul edelim, aman bir şey olmasın diye diye kendimize zarar veriyoruz
-Reklam-
+2 oy
(2,546 puan) tarafından
Benimde çok rahatsız olduğum bı konu var aramızda dün tepki verdim diye benimle konuşmuyor bende konuşmuyorum.
(717 puan) tarafından
Ben bişey desem banada küser canım
(2,546 puan) tarafından
Öyle de olmuyor böyle de olmuyor valla bilmiyorum yaa
+2 oy
(10,056 puan) tarafından
Bende 30 yasindayim benim annemde herseyime karışıyor. Ve temizlik hastası aşırı titiz gelince her yeri silip süpüruyorim korkuyorum. Bir kere geldi gitmiş kirlilik sepetime bakmış elbise doluydu delirdi eve gidip kardeşlerime anlatı. Odaların kapıları açıksa niye açık diye söyleniyo eve gidiyo tlfunla söyleniyor bıktım bende ama kirmiyorum. Eşim maaş aliyo nereye harcadın tutumlu değilsin diye söylenip duruyo 
(717 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim annem titiz değil ama karışıyor
(10,056 puan) tarafından
Benim annem temizlik hastası öyle böyle değil
+2 oy
(1,687 puan) tarafından
Anne bu kuzum atsan atılmıyor, satsan satılmıyor, böyle çok bunaldığın zamanlarda, bir gün gelecek annemin bu hallerini bile özleyeceğim de içinden , emin ol direk yelkenler suya iniyor, saniyesinde bitiyor sinirin, yani en azından bende öyle oluyor...
(717 puan) tarafından
Çok haklısın canım Allah'tan korkuma zaten kirmiyorum çok iyi büyütmedi beni olsun cani sağolsun
+1 oy
(717 puan) tarafından
Daha çok bunlar bir kaçı sadece :))
+1 oy
(785 puan) tarafından
Annemin karışma huyu yok fazla ama bazen çocuklar hakkında şöyle giydir, böyle yap falan diye tutturuyor. Evet deyip geçiştiriyorum. Annemde aşırı alıngandır. 
(717 puan) tarafından
Ya gerçekten alıngan biriyle konuşmak sohbet etmek te çok zor
(785 puan) tarafından
Anneme alıngan olduğunu söyleyince de alınıyor :)) gülüyorum ama zor gerçekten.
+1 oy
(2,146 puan) tarafından
Hiçbir şeyini anlatma . Beraber mi yaşıyorsunuz?
(717 puan) tarafından
Hayır beraber değiliz ama mesaj atıyor soruyor
(2,146 puan) tarafından
Benim annem de özellik ilk evlendiğimizde çok karışıyordu ben de kırmamak için bir şey demiyordum. Baktım kocamla gittiğim geldiğim yere harcadığım paraya kadar karışmaya başladı hicbir şeyimi anlatmamaya başladım sorarsa da gecistiriyorum bir kaç kez de tartıştık şimdi bir şey sormuyor da akıl da vermiyor. Cevap verince de hayırsız evlat oluyoruz.
(717 puan) tarafından
Gerçekten öyle bende anlatmayacağım artık
+1 oy
(3,482 puan) tarafından

Benim annem de söyler. Bazen bunalırım ama amaaan söylesin çok şükür var söylüyor diyorum. Allah sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah. Bunalıyoruz bazen ama olsun rutin nimettir. :)

(717 puan) tarafından
Haklısın canım
+1 oy
(959 puan) tarafından
Bazen anneler fark etmeden yapıyor ama sizinki biraz abartmış ya rahatsız olduğunuzu biraz dile getirseniz çok mu tepki gösterir? Ben annemle telefonda konuşurken bi yere gidicem hazırlanıcam falan desem bazen hayırdır nereye der evlendim gari daha da mı hesap vercem derim mesela güler aman aman demedim bişey der yada kızıma karışır ayağına çorap giydir falan der yaptığım yemeye şöyle yap böyle yap çocuklar öyle sever der mesela iyi bi anımdaysam tamam der geçerim ama ters bi anımda söylediyse herkes kendi çocuğuna analık yapsın derim mesela annem dalgaya vurur hemen gel ısır bide köpek falan der ama anlar da başka bi zaman öyle demez sormaz yada karışmaz sizde şakayla karışık tepki verseniz biraz olmaz mı mesela ışığı kapat yat dediğinde olmaz ben de bebeğim korkuyorum ışıksız falan deseniz yada büyüdüm anne ben yatacağım saati bilirim kendim deseniz çok mu alınır ki çok zor valla büyükleri idare etmek ya çocuktan beterler 
(717 puan) tarafından
Dayanamicam artık şakayla bişey dicem galiba canım o kadar haklısın ki gerçekten
+1 oy
(753 puan) tarafından
Yenidoğan bebegimi yıkadım annem sen yıkama kolunu falan çıkarırsın ben gelip yikiycam dedi  her konustugumuzda kapını kitlemeyi unutma falan der hep bişeyler söyler tamam anne derim hiç bu zamana kadar bunalmadim canları sağolsun şükür hayattalar ya bu yeter bence.
(717 puan) tarafından
Canım sadece çocuğa karışması belki bunaltmqz ama her şeye karışıyor her şeye
(753 puan) tarafından
Tatlı bi dille uyar anneniz alıngan biriymiş zaten
+1 oy
(6,713 puan) tarafından
Biz çok kavga ederiz annemle zor anlaşıyoruz sürekli küsüyor bıktım bende artık cidden
(717 puan) tarafından
Çok zor ya Allah yardımcın olsun anne çocuğuna kusebilir mi ya benimkide ayni
+1 oy
(26 puan) tarafından
Vallahi evlendimten sonra benim evimin düzenine annem bile karışamaz benim evim benim düzenim 
(717 puan) tarafından
Gerçekten öyle olması gerekiyor evlendim yine kurtulamadim bekarken evde bişey şöyle olsun dedigimizde karıştırmazdi burası benim kendi evinizde napiyosaniz yapın derdi ama o karışıyor
0 oy
(421 puan) tarafından
Annemde ben evlendiğim zaman böyle bir iki yaptı evime geldiğin de direk söyledim istemiyorum bu şekilde kabul edemem burası benim evim ister üç gün toplamam ister her gün toplarım isterse küssün bekarken o kadar yaptıkları yetmiyor mu , annemi çok severim birbirimize destekde oluruz çok ama bazı sınırlar gecilmemeli asla izin vermem , hasta olsun küçük bebekle gidip bir hafta kalıp bakarım, ama bana evime aileme karışmaya kalkınca asla yumuşak davranmam kendi ve ailenizin huzuru için bu önemli 
(717 puan) tarafından
Gerçekten öyle eşimde çok rahatsızlık duyuyor canım bende diyecem mecburen
(421 puan) tarafından
Küsebilir ama en fazla ne kadar küs kalacak, ama net bir şekilde söyle, çünkü böyle böyle karı koca ilişkisine kadar karşani gördüm, o yüzden baştan ben hemen uyardım , çünkü cidden zor benim annemde öyle yapıyordu, aşırı sinir bozucu eve geleceği zaman ne yapacağım şaşırıyordum
(717 puan) tarafından
Bende aynıyım aşırı strese giriyorum
0 oy
tarafından
Benim annemde mama ver mama ver delirtti beni kaynanam da evimin duzenine yaptigim yemege karisirdi hele bi kayinbabam var offff 10 tane kaynanaya bedel resmen adam hepsi iyi niyetli ama e yetr cocuk degilim evimin isini duzenini yemegimi bilirim elbet pis mi birakiyorum ac mi birakiyorum evdekileri kayinbabam cocuk icin karisirdi yasitlarindan hep iriydi oglum persebtil tablosunda hep ust sinira ya yakindi ya geciyodu bile ama yok ben cocugun beslenmesine dikkat ederdin 1 yasina kadar sonrasinda yavas yavas aburcubur tatli falan vermeye basladim ama mesela nedir yemek saatine 1 saat kala aburcubur tarzi bisey vermem bi kere gece mamasina 1 saat kaldi kaynanamlarday8z tatli yapmis ben vermek istemedim kayinbabam koskca adam harekete bak oturdu yerden kalkti ver sunu bakiyim dedi soktu cocugun agzina sonra soylenmeye basladi sen herseyden sakiniyosun yesin cocuk gelissin yasitlarindan kucuk kalmasin okula gidecek doverler askere gidecek guclu olsun niye tavugu eline alip agzina sokmuyomus bi dunya soylendi once saygisizlik olmasin diye susardim o gunde zaten kotu bi gundu ve bu zamana kadar cok sabretmistim susmadim o bisey dediyse bende cevabini verdim cen cen cevap veriyon dedi bende senfe herseye karisiyon dedim eve geldik esimli bi guzel kavga ettim bosancam istemiyorum seni hakli oldugumu essek gibi bildigin halde agzini acip tek kelime etmedin diye zor ikna etti beni o gun bugundur o ksdsr karisamiyolar ben biseye yok dediysem bitti annemde o mama doneminde doktora gittim gelisimi guzel mama falsn verme dedi eve geldim annem aradi naptin dedi anlattim dinleme doktoru ver ver dedi bende boyle yapcaksan arama bi daha dedim yuzune kapattim geri de mesaj attim bi suru sey yazdim hatirlamiyorum o da bans elindeki cocugu erittin bitirdin dedi meme reddi vardi sen bu cocugun hakkina giriyosun ben seni dinleyip mama verdim meme reddi yapti bu cocuk anne sütünden niye mahrum kalsin kusura bakma anne boylr yapcaksan gorusmeyelim dedim ogun bugundur bisey diyemiyo kaynanam olanlardan etkilendi sanirim o da karismiyo yani ksrisilar da eskisi kadar degil ben bunlar 25 yasimdayken yasadim 33 yasimda koca kadinken asla cekmezdim sanirim 
(717 puan) tarafından
Beni kayinpederim d cocuk konusunda çok karisiyo! canım valla evimde mutluyum disardakiler daha çok yoruyor
tarafından
Hih bizde oyleydik iste esim ben cocuk cok iyiydik oraya gidip gelip ksvga ediyoduk bi de simdiki kayinbabalar da karisiyo cok fenalar
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Benim annem de karışmayı çok sever:) Evime geldi mi söyleyecek bir şey mutlaka bulur. Çocuğuma aldığıma giydirdigime vs. Ben he deyip geçiyorum takmıyorum açıkçası. Çünkü huyu böyle biliyorum kırılmasın yeter. Ben duymazdan gelmeye devam:) 
(717 puan) tarafından
Ne güzel bende bu aralar biraz bunaldım ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 407 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
16 cevap 396 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.

409,672 soru

12,315,710 cevap

38,825 kullanıcı

Kategoriler

...