+2 oy
160 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Hanımlar merhaba öncelikle bu mübarek üç ayların başında dualariniza talibim iki tane bebeğim War ve çok korkuyorum. 1 ay önce sol göğsümde bir kitle farkettim ve hemen Dr a gittim ultrason ve mr çekildi Dr ameliyatla kitleyi alıp patslojiye göndereceğiz dedi çok çok korkuyorum bebeklerim War onları düşünmeden bir anım geçmiyor ki aklıma takılan birşey War o panikle Dr a soramadım neden önce biyopsi yapmadan direk Ameliyat dedi kaç gündür aklımda pzt gün almak için gideceğim soracağım ama buraya da post açmadan duramadim bir fikri olan wardir diye 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (30 puan) tarafından
Bu arada kitle boyu 4 cm 
-Reklam-
+1 oy
önce (227 puan) tarafından
Kiz kardeşimin her iki gogusunde kitleler var ,ama ameliyatlik degol suan takip ediliyor hep senin neden hemen ameliyat istedi acaba
Kitlenin tamamını temizleyeceğiz dedi bide Dr ilçenin en iyi drlarindan kime söylesem şu diye herkes aaa cok iyi üstüne yok diyorlar ya çok korkuyorum
önce (227 puan) tarafından
Baska bi doktora daha gorun yani kardesimdedd var takip ediyolar hani hemen ameliyat demedi doktor
+1 oy
önce (494 puan) tarafından
Başka Dr agit 

Gittiğin hastane özel mi ,bence başka hastane Başka Dr git Allah korusun ameliyat yanlış tercih olabilir.Allah şifa versin inşallah temizdir 
Gittigm hastane devlet ama sonuçlarımi birde başka bir ildeki özel.hastane genel cerrahına gönderdim bir arkadaş vasıtasıyla oda bir an önce alınması gerekiyor demiş
önce (494 puan) tarafından
Hmm bilemedim canım yinede nedenini sor neden bir an önce alınmalı deyiver
+1 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Doktorunu değiştir farklı doktor görüşüde al çünkü kötü huylu kitlelerde öncesinde ilaç tedavisi olmadan ameliyat maalesef farklı yerlere sıçratıyor 

Gerekirse 3 4 doktor gez her zaman farklı görüş almak iyidir geçmiş olsun inşallah kötü bir şey değildir ❣️
İnşallah canım inşallah
+1 oy
önce (795 puan) tarafından
Rabbim şifanı versin inşallah iyi huyludur, yavrularına bağışlasın Allah'ım
Amin canım Allah razı olsun
+1 oy
önce (33 puan) tarafından
Canım ınstagramda doktor ahsen bakan var gıde biliyorsan ona gıt İstanbul Bakırköy' de kılınıgı var ultrasyon kayıtlarını at sana yorumlar ama gidebilirsen gıt doktora 
+1 oy
önce (541 puan) tarafından
Benim fikrim yok ama bugün tesadüf arkadaşımla konuştum ondada kitle varmış ultrsayonla bakmışlar iyi huylu olduğundan doktor almayalim alınca yayılma ihtimali var demiş iyi araştır rabbim evlatlarına bağışlasın seni şifalar versin çok geçmiş olsun 
+1 oy
önce (974 puan) tarafından
Bende de vardı temmuz ayında ameliyat oldum patoloji sonucu temiz çıktı benden biyopsi alamadılar karaciğerin hemen önünde dedi ve göğüs kafesine zarar verebilir dedi iyi huylu gördüğü içinde direk ameliyat dedi oldum çok şükür birşey çıkmadı
Sizinki kaç cm di acaba bide genel mi lokal anastezi mi
önce (974 puan) tarafından
Özelden yazmışsınız şimdi gördüm cvpladım canım
0 oy
önce (2,283 puan) tarafından
Benim annem 2019 dan beri kanser ve metastaz yaptı beyninde , kemiklerinde , lenf bezlerinde var  ama ameliyat yokk . Yani o kitlenin iyi huylu mu kötü huylumu yoksa baska bir organa sıçrama yapmış mı yaptiysa ne ölçü de , bunlari bilmek gerekli . Nasıl hemen ameliyat dedi . Kesinlikle başka doktora görün . Arkadaşıma gecen carsampa biyopsi yapildi acil . Bogazında kitle tespit edildi 3 adet ve birisi 4 nokta bilmem kaç buyuklugunde . O kitleye sadece biyopsi yapildi diger ikisi kucuk diye yapilmadi .simdi sonuc bekliyor ona gore Tedavi yapilacak . Hatta kan tahlili istemis doktoru detayli ve kansizlik cikti sma biyopsi sonucu gelmeden kan takviyesi yapamam demis . Mutlaka gorus baska doktorla mutlaka . Tertemiz sonuclar al insallah canim benim . 
İnşallah inşallah Allah razı olsun çok sagolun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Acemiana (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kilo alamayan biri (657 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,581 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...