+1 oy
467 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar merhaba iki gündür doğum yapmışım ve hiç sütüm yok bebeğim aç mamada içmiyor lütfen söyleyin ne yapmam lazım sütümün olması için çok üzülüyoruz aç ve hiç durmuyor uyumuyor da size şuan çok ihtiyacım var kızlar lütfen denediğiniz ve memnun kaldığınız ne varsa söyleyin hemen deniyeceğim 

40 Cevaplar

+1 oy
önce (216 puan) tarafından
Öncelikle stres yapma dereotu bulgur pilavi süt yapar çay da süt yapar derler 
önce (4 puan) tarafından
Çay içiyorum su bol bol içiyorum ama yok bana mısın demiyor stres yapmıyorum ama bebeğim aç ve durmuyor
sezaryen mi peki   3 gün sonra geleni de duydum bilemedim ki ne desem  inşallah bi an önce gelir sütun saygmayi falan denedin mi
önce (4 puan) tarafından
Hayır canm normal doğum inşallah dua et gelsin ya ilk oğlum da böyle değildi sütüm gayet vardı ama bunda yok anlamadm bende
inşallah  tez zamanda gelir
önce (4 puan) tarafından
İnşallah çok sağolun ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Biberon mu kabul etmiyor? Şırınga ile denediniz mi iğne kısmını çıkarınca kalan ucuyla ağzına akitsanız yutmuyor mu? Bir de bir kaç tane mama deneyin her bebek her mamayi sevmez 
önce (4 puan) tarafından
Bilmiyorum ki biberondan kaynaklandığını sanmıyorum şırıngayla denedik ama yok etmiyor doktorun önerdiği mamayı aldık onu da kabul etmiyor
önce (1,642 puan) tarafından
Hangi biberonu aldınız?
0 oy
önce (3,133 puan) tarafından
Ilık su ile duş yap gögüslerine masaj yap hurma ye boza kaju fıstık yoğurt ayva kompostosu bunlar güzel süt yapıyor suyu yudum yudum iç
önce (4 puan) tarafından
Suyu gayet bol içiyorum söylediklerini deneyeceğim inşallah gelir masajda yapıyorum duşta alıyorum mememi de yıkıyorum ama bana mısın demiyor
0 oy
önce (675 puan) tarafından
canim oncelikle sakin kalip 7 /24 emzir bool bool su ic 4 5 litre gunluk eger yardim eden varsa uyu dinlen ve kesinlikle ac diye panikleyip stres yapma su an midesi zaten minnacik agiz sutuyle illaki doyar . dinlenme su icme ve stresten uzak kalirsan sutun artar da gelir de insallah senin stresin bebege de geciyor o yuzden sakin ol eger mamayi biberondan icmiyorsa kasikla vermeyi dene . beslenmene de cok dikkat et rezene kimyon ic bol bol protein agirlikli beslen yesillik ye alkolsuz malt icecek var migrosta falan ondan icebilirsin ama bunlarin en basinda da saydiklarim geliyor benim sutum 4 gun geldi yani dusun ben eve geldigimde pompayla sagdim rezene kimyon isctim su ictim uyudum ve cok da guzel artti sagim cok etkili 
önce (4 puan) tarafından
Tamm canm çok tskr ederim hepsini deneyeceğim inşallah rezene ve kimyonu bir bardak suya ne kadar koydunuz acaba been pek bilmiyorum çünkü
birer cay kasigi canim
benim 4. gunde geldi dusun yani hic stres yapma uzulme allah yardim etsin
0 oy
önce (318 puan) tarafından
Sütün inene kadar şırınga ile mama vermeye çalış canım bol bol su iç ve gerekirse eczaneden süt artırıcı damla al belki sütün öyleylikle iner ara ara göğsüne masaj yap ve ucunu sık sütün gelmesi için
önce (4 puan) tarafından
Yapıyorum canm hastane de hemşire söylemişti ama yok gelmiyor belki yarın eşimi eczaneye göndereyim süt arttırıcı alsn inşallah işe yarar
önce (318 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
önce (12,539 puan) tarafından
Banyo yaptın mı doğumdan sonra benimki öyle gelmişti
önce (4 puan) tarafından
Hemen hastaneden geldiğim gibi yaptım bol bol göğsümü yıkadm ama yok gelmiyor
0 oy
önce (134 puan) tarafından
Gece uyumadan soğanı kes ortadan memenin bası ve yanlarına sür 1 saat sonra tekrar sür eşin veya annen kim varsa sırtına masaj yapsın bol sekilde sonra sırtına sıcak su torbası yoksa bidon ile koy iki memenin arasına küçük Kola sisedi ile sıcak su koy sabah kalk son kez soganı sür banyo yap 30dkk göğsünü banyoda masaj yap cnm benim o sekil geldi y
önce (4 puan) tarafından
Alla alla ilk defa duyuyorum böyle bişey işe yarar mı ki soğanın kokusu falan
önce (134 puan) tarafından
Cnm dogan k8kusuna takılı kalma brn kalmadım mejbur olunca denedim. Yaşlı teyze demişti benimki sürdükten 15 dkk içinde geldi burda bir. Ksç anneye daha demiştim 7 8 ay önce cok dua etmişlerdi geldi diye mesaj atmışlardı. Yapıp yapmamak senin elinde ben sadece fikrimi deneyimimiz yazdım.
0 oy
önce (288 puan) tarafından
Yanına bir şişe al bol bol su iç rezene iç hurma ye ve. Stres yapmamaya çalış gelir insallah
önce (4 puan) tarafından
Tamm canm çok tskr ederim inşallah hepsini deniyeceğim rezene ve kimyonu bir bardak suya ne kadar koydunuz acaba
önce (288 puan) tarafından
Bol bol demle hiç ölçü tutmadım ben hep fazla atardım
0 oy
önce tarafından
Sıcak banyoya gir yeni gelir zaten sut
önce (4 puan) tarafından
Girdim bol bol göğsümü de yıkıyorum ama gelmiyor
0 oy
önce (1,285 puan) tarafından
Biberonla icmiyosa şırınga ile verin yada çay kaşığıyla 
önce (4 puan) tarafından
Tamm canm aslında hemşire hastane de denemişti
sizin yöntemi  ama oda söyledi içmiyor mamayı falan
Belki mamadandir kuzu hangi mama
Stres yapma yeni doğan ilk 2 3 ay zaten böle ben ne çektim çok iyi anlıyorum sen kafana takma ye iç uyu ılık düşünü al kayısı hoşafı iç yazmış kizlar zaten ama en önemlisi uyku kendini topla biraz Allah'ın izniyle sütun gelir
önce (4 puan) tarafından
Doktorun tavsiyesiyle aldık canm hipp acaba degiştirsek mi aslında hastane de hemşire Aptamil vermişti ama onu da içmedi
önce (4 puan) tarafından
İnşallah canm Allah razı olsun inşallah senden diyeceğim hepsini
0 oy
önce (6,714 puan) tarafından
Stres yapma sakın bak bu önemli bide kuru inciri doğra bı cezveye koy üstüne süt koy kaynat ve iç inciride ye çok güzel süt yapıyor 
önce (4 puan) tarafından
Stres yapmıyorum ama bebeğim aç olduğu için çok üzülüyoruz eşimle deneyeceğim inşallah işe yarar canm çok tskr ederim ❤️
0 oy
önce (736 puan) tarafından
Canım yarın ilk işin süt sağma makinası al otomatik olandan, direk gelecek sütün
önce (4 puan) tarafından
Eğer geldiğini bilsem direk alacağım canm çok tskr ederim ❤️
önce (736 puan) tarafından
Benim arkadaşım doğum yaptı , 5 gün emziremedi çocuğunu , ne yaptıysam sütüm gelmedi dedi. Ben hamileyim makine aldım kendime, aldım makineyi götürdüm sağdık sağdığımız gibi sarı sütü (adını unuttum ) geldi sonra emzirmeye başladı . Muhakkak al canım
0 oy
önce (1,291 puan) tarafından
Benimde ilkte sütüm gelmedi kızımı kaşık kullanarak mamayla besledik. Her emzirdigimde çok su içerdim. Annem kemik sulu çorba ve bulgur pilavı yapardı. Maltana ve ebebekte satılan malt içeceklerden alır içerdim.
önce (4 puan) tarafından
Aslında kaşıkla verdik ama yok içmiyor mamayı sevmiyor galiba bu malt içeceğini merak ettim alıp deniyeceğim inşallah
önce (1,291 puan) tarafından
Hangi mamayı veriyorsun? Belki mamayı değiştirirsen sevebilir. Bazıları malttan memnun kalmış ama benim sütüm çoktan çekildiği için bana pek yaramadı. İnşallah sana yarar
0 oy
önce (812 puan) tarafından
İncir tatlısı stresde yapma  inecek sütün 
önce (4 puan) tarafından
Tamm canm çok tskr ederim ❤️
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Duşa git sıcak bir duş al biraz ovala belki yavaş yavaş gelir , bebeğe olmadı kaşık biberon diyorlar galiba onu al bari öyle içiyorlar genelde en azından sütün gelene kadar idare et , bide incir ile sütte yapıyorlar netten bak , iki gündür bebek böyle ise Allah korusun yarına artık sarılık olur bu defa onla uğraş dur ilerlemiş olursa bide yatırırlar , süt arttırmak için damla da al dene inşallah gelir sütün bebise yazık aç kalıyor, hiç mi sütün yok bebeğe ver ne kadar emerse ne kadar varsa , tatlı ye , ama en önemlisi uyku ve dinlenme , buda çok Etkiliyor 
Bide biberon hangisini denedin , farklı markalar başlığı anne kendi ucuna benzeyen ondan al dene
0 oy
Bide bebekler her mamayı da içmiyor, bunu içmiyorsa , farklı marka al 250 Gr olandan çok olanı almak artık hangisini içerse bizde çok mama denedik içene kadar 
0 oy
önce (2,814 puan) tarafından
Canim memeyi tutuyorsa emziriyor gibi yapıp ağzının kenarından Şırınga ile mama gönder yavaş yavaş o zaman içer bence Allah kolaylık versin insaallah
0 oy
önce (152 puan) tarafından
Süt sağma cihazı kullan bence canım bende 4 gün önce doğum yaptim süt az olunca mama verdim sarılık olmasın diye neden mama içmedi canım ya sıcak duş sütü arttırıyor bol bol su ve dinlenme tabiki Allah analı babalı büyütsün ❤️❤️
0 oy
önce (119 puan) tarafından
Benmkide normal doğum sütüm 7 güne anca geldi ve bu yüzden yüksek sarılık gecirdik   bolca memeye koy bebeği emmesini sağla bide ara sıra süt sağma makinasıyla sag bakalm ayrıca kendine humana stil te hip yada mamsel rezen kimyoncayi falan satılıyor al onlardan yap için hurma kuru incir ceviz badem fındık falan ye bol su iç hiç olmadı elinle sagmaya cals göğsünü inşallah çabucak gelir sutun
0 oy
önce (3,603 puan) tarafından
Sağma makinası ile sağ canım hani emzirdikce gelir diyorlar ya o sağma makinasıda süt kanallarını açıyor ve geliyor bir dene derim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 393 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mahir efemmm (41 puan) tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,308 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...