+3 oy
451 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Elbette hiçbirimizin garantisi yok. Rabbim son nefeste de son nefese kadar da yolundan ayırmasın. Mekselina İslam açılmış çok üzüldüm:(

17 Cevaplar

+12 oy
önce (13,050 puan) tarafından
Başkalarının yaptığı hele ki fenomenlerin yaptığı şeyler için üzülmeyin onlar bu işi iş olarak yapıyor. Tesettürlü tebaanın ekmeğini yedi şimdi sıra diğerinde.(kadını tanımıyorum okulda bir arkadaşımız Tesettür üzerine konuşurken söyledi. Liseli kızlar bunlara özeniyor diye. ) çokça var bunlardan ben bunların da bir proje ürünü olduğuna inanıyorum. Farkındaysanız biraz takipçisi artan önce örtüsünü çıkarıyor şu sıralar. Ben tesettür üzre değilim bunla övünmüyorum bu benim nefsimin imtihanı. Ama tesettür üzre hayat sürüp bununla kitleleri çekip hadi ben başka bir kimliğe bürünüyorum bana masum gelmiyor. Kafası biraz bu noktada karışık olan takipçisi varsa maalesef onu da oraya çekiyor.
önce (2,259 puan) tarafından
Ah eksiği yok fazlası var bu yorumun. İstihbarat eğitimleri almış biri olarak naçizane söylüyorum, nerede İslam'ın yaşanmaz bir formu var orada bir Yahudi parmağı vardır. Günümüz cemaatleri, tarikatlar falan hepsini bir düşünün derim.
Bu kız ve bunun gibi niceleri, misyon ürünü. Misyonunu tamamladı şimdi hayatına dönecek.
Hiç aklınız kesiyor mu ismi neden Salih Mümine değil de Mekselina :)) Sırf bunu düşünmek yine yeterdi.
önce (13,050 puan) tarafından
Ben bunu söylediğimde abart diyorlar güya dalga geçerek. Abartmıyorum aslında gizli saklı dönen mevzular da değil az uzaklaşıp bakılsa ne oluyor diyecek herkes. İnsan çarşaftan oraya nasıl geçer demiyor kimse.
önce (220 puan) tarafından
Söyledikleriniz doğru olabilir yalnız indigo mekselina ismi yedi uyurlardan yani ashabı keyften  birinin adı, islama ters bir isim değil, sen bu isim için ne düşündün merak ettim, yabancı isim gibi fonetiği ondan mı öyle dedin
önce (2,451 puan) tarafından
Günümüz cemaatlerini tarikatlarini düşündüm ne düşünmeliyim tam olarak?  Ben de bir cemaate mensubum. Varsa insanlar sorunludur cemaatin hepsini niye karıştırıyorsunuz her lafı geldiğinde?
Vicdanınız rahat ise alınganlık etmediniz. İyi akşamlar.
-Reklam-
+6 oy
önce (29,051 puan) tarafından

Rabbim iman ve  tesettür aşkı versin baki eylesin ne denilir ki Rabbim Hidayet versin

+4 oy
önce (3,438 puan) tarafından
Kim olduğunu bilmiyorum yarın ne olacağımız belli değil hiç kesin cümleler kurmamak lazım , Amin canım. 
+4 oy
önce (2,392 puan) tarafından
Bende çok şaşırmıştım nasıl açılabilir çokk takvalı biriydi oysaki insanları anlamak zor gerçekten ne yapmak istediklerine anlam veremiyorum 
+4 oy
önce (262 puan) tarafından
O kadar çok üzüldüm ki anlatamam takıp eder ve çok özenirdım ona dini açıdan ne güzel ibadetlerini eşiyle beraber yapıyorlar diye. Direk cıktım takıpten. Rabbım hıdayet versin 
+4 oy
önce tarafından
Ben duyali baya oluyo bende cok uzuldum ama yorum yapmayacagim bu konuda imtihanim henuz bitmedi 
+4 oy
önce (129,472 puan) tarafından
o kim             
önce (115 puan) tarafından
Ozlem güneş diye biriymiş bende ilk kez öğrendim
+3 oy
Çok iddialı geliyordu bana. Allah insanı iddiasından vurur...  Demek ki böyle olacakmış imtihanı. 
+2 oy
önce (5,965 puan) tarafından
Ciddimisin hiç gomedim ayy o kadın nkdr sevyordum ozeniyordum dur bakayım tiktoka
+2 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Çok oldu duyarlı...kim neyi yargilarsa ...onla sinanir...ister açılsın ister kapansın önemli olan insan kalabilmek...✓
+1 oy
önce (1,294 puan) tarafından
Bu dünya da herkesin bı sınavı var. Gerek maddi gerek manevi. Allah hiç birini yaşatmasın ama onunda sınavı buymuş. Siz uzuleceginize o üzülsün 
+1 oy
önce (51,338 puan) tarafından
o bir kisi mi bende bir cemaat sandim ☺️
dur oyle de anladim da caktirma nagisin yorumda gördüm fenomen falan oylelikle jeton düştü
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
banane acilmissa acilmis kapanmissa kapanmis onun sorunu o
hee bizene❤️
fenomen takip etmiyorum hayatlarını da merak etmiyorum
0 oy
önce (642 puan) tarafından
Tiktokdasa dini videolar çeken bayan değil demi 
0 oy
önce (616 puan) tarafından
Görürdüm onu ama hiç samimiyet hissetmemistim o yüzden takip etmedim açıldıktan sonra gördüm şuanki hareketleri çok tuhaf geliyor önceki hayatında da böyle argo jargonlarda maco mu takılıyordu diye eski birkaç videosuna baktım ama baya fark var… Her an hersey olabilir yargılamak bize düşmez ama başka açılan bi fenomene yorumunu görmüştüm betizimle baya yakın arkadaşlardı şaşırmıştım bu arkadaş ortamına nasıl katılmış dedim sonra açılma haberini duyunca şaşırmadım arkadaş arkadaşın aynasıdır ya huyundan ya suyundan…
0 oy
önce (562 puan) tarafından
Fenomenler hep öyleki bi yaptıkları bi yaptılarını tutmuyor Allah ıslah etsin 
0 oy
önce (669 puan) tarafından
Rabbim hidayet versin hiç sevrmedim inandırıcı gelmedi bsna birde hocalığa bürünmesi yokmuydu vaaz vermesi fos oldu 
0 oy
önce (1,269 puan) tarafından
Hiç inandırıcı değildi zaten.Nerde din hakkında aşırı konuşan birini görsem şov peşinde olduğunu bilirim çünkü 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 54 göst.
+5 oy
23 cevap 355 göst.
0 oy
19 cevap 701 göst.
0 oy
6 cevap 310 göst.

408,435 soru

12,271,663 cevap

37,612 kullanıcı