0 oy
337 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Esimle aynı yatakta yatamiyorum zorluyorum kendimi ter basıyor kalbim çarpıntı yapıyor kasiliyorum daralıyor içim Bi türlü kendime söz dinletemiyorum bahaneler le ya adamı kizimin yatağına gönderiyorum ya kendim yatıyorum bu durumu nasıl asacagimi bilmiyorum esim her defasında bana kızıp söyleniyor caresizim

10 Cevaplar

+2 oy
önce (3,223 puan) tarafından
Bi gün o adam bi alısir sensiz yatmaya uyumaya 

O zaman gorursun ter basmasini

Uzaklastiriyorsun kendinden farkindamisin
önce (3,453 puan) tarafından
:D annesi gibi yazmışsın, haklısın tabi. Yazış şeklin hoşuma gitti. :))
-Reklam-
0 oy
önce (1,086 puan) tarafından
Sebep? Kavga mı ettiniz? Eşinden korktuğun için mi?
önce (1 puan) tarafından
Kavga ettiğimiz için değil de ilk kızıma hamile kaldigimdan beri böyleyim bide esim hiç şefkatli değil bazı davranışları beni soğuttu kendinden ama Bi tek sebep bu değil burhan geliyor yatinca darlaniyorum
0 oy
önce (81 puan) tarafından
Kızınız olduğuna göre yeni evli değilsiniz başından beri mi böyle bu durum ?
önce (1 puan) tarafından
6 yıllık evliyim 5 yıldır böyleyiz neredeyse istesemde yatamiyorum
önce (5,958 puan) tarafından
cnim kisurabakma da adam 5 yil iyi dayanmis. vebalimiyim ben deyip  basip gider normal bir insan.asiri aşiri asiri yanlis yapiyoaun .
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Benim eşim de koltukta uyuyup kalıyor çok zoruma gidiyor onunda gidiyordur  p,g bı görüşün oylelikle aşmaya çalışin Rabbim yardımcınız olsun 
önce (1 puan) tarafından
Amin anksiyete hastasıyım zaten 8 aylik kizim var onu emzirdigim için atidepresan kullanamıyorum çok zorlaniyorum
önce (20 puan) tarafından
Çok zor gerçekten Rabbim bütün hastaların şifasını versin
0 oy
önce (853 puan) tarafından
Suya okuyup üfle iç vesveseden uzak dur.nurettin yıldızdan vesvese ile ilgili sohbet dinle.ustune üstüne git korkularının.cocugun da varmış bu yaptığın çok sacma
0 oy
önce (9,900 puan) tarafından
Zorla eşini kendinden uzaklaştırıyorsun. Tam olarak neyinden korkuyorsun çocukta yapmışsın korkulacak birşeyde kalmamış artık.
0 oy
önce (2,030 puan) tarafından
Yorumlarda okudum da 5 yıl demişsn hiç bi buna bir çare bulamım demediniz çok şaşırdım başıma böyle bir şey gelse en fazla 1 ay dayanırım. Eşim bana böyle yapsa boşanma sebebi benden iğrenir gibi benimle yatmak istemese çok zor bir durum. Bence bu konuda yardım alın.
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Vallahi 50 gündür doğum yapmışım ama hiç bir zaman eşimi yanımdan ayirmamisim tabiki bazı isteklerden eşim kaciyordu ama genede yanımdan uzaklastirmadim bı uzaklaştırır san daha da uzaklaşacak artık yavaş yavaş bana yanaşıyor o doğum şeyini atlatiyor
0 oy
önce (3,070 puan) tarafından
Seni anlayabiliyorum elinde olmadan oluyor ama bir de şöyle dene sürekli kendine oku eşini oku evde yatak odasında bakara suresini açık bırak bir hafta boyunca bir böyle dene
0 oy
önce (2,562 puan) tarafından
Shic normal bir durum değil bu, ya psikolojik ya da büyü tsrzi birşey olabilir aklima o geldi. Oku ufle Kuran oku, ibadetlerini aksatma.

Kac yildir boyle adam nasil dayaniyor, psikologa gitmeyi dene evliligini yikmak istemiyorsan. 
önce (1 puan) tarafından
Biliyorum normal Bi durum değil evet zaten anksiyete m var ama 8 aylik kizimi emzirdigim için antidepresan ilacımı kullanamiyorum çok çaresiz kaldım kendimede söz dinletemiyorum

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,684 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 788 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 626 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 974 göst.