+2 oy
716 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,045 puan) tarafından
Kıızlarr günooo . Napıyonuz. Tarak poatu vardi bende saç postu açiyim dedim. Sevyonuzmu uzun sac?. Saclarinizin rengi ve uzunlugu ne?. Fotografli isterim he:)))

38 Cevaplar

+1 oy
önce (129 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim saçlarım kalçalarımın aşşağısına kadar geliyordu ama saçlarım tepeden dökülüp kelleşiyordum millet bana işte saçların ağır ondan diyolardı kestim ama gene de kelliğim ilerliyor başına gelen varmı kellikle nasıl mücadele ederim ne kullanabilirim
önce (2,045 puan) tarafından
Yaa ne kadar uzuldun her halde. Bənim de dokuluyo fazla. Dogum yaptigim icin saniyorum
Çok üzüldüm ağlaya ağlaya kestim ama benim doğumdan önce de öyleydi şimdi de bekar kız kardeşim öyle sanırım vitaminsizliğe bağlicam
önce (923 puan) tarafından
Aynı durumdayiz canım benimde baya uzundu çok dökülmeye başladı önce kestim omzuma kadar sonradan kına sürdüm şükür şimdi eskisi gibi dokulmuyor ama birde ben çocuk emziriyorum üstüne hamilelik ondan kaynaklı da çok fazla dökülmüş olabilir
Ben kınadan tiksiniyorum asla süremem ama başka yöntemler denicem artık
önce (923 puan) tarafından
Kına yaptiktan sonra benimki dokulmedi birde kınanin içine demişlerdi saf zeytinyagi kat diye biraz öyle yaptım bende işe yardı eğer tiksiniyorsan canım başka yöntemler dene
-Reklam-
+2 oy
önce (65 puan) tarafından
Saçlarım kalcama kadar geliyor baya uzun ama bakımıda zorr eşimin korkusundan kesemiyorum izin vermiyor
Ahahah sen bensin. Uzun saclarim kalcamdan asagi geliyor. Ama biraz kestirmek istiyorum izin yok:)
önce (65 puan) tarafından
Hee valla diyor ne gerekiyorsa al bakım için ama kesme
+2 oy
önce (17,241 puan) tarafından
Kapalı olduğum için foto atamam malesef ama saçımın uzunluğu düz haliyle dizimden 1 karış daha kısa. 
Yiaaa ne güzel ☺️
önce (17,241 puan) tarafından
Kesmeyi düşünüyorum ama dökülüyor. İnceldi toka tutmuyor sürekli düşüyor.
+2 oy
önce (3,989 puan) tarafından
Uzun saç sevmiyorum ben hoş görünmüyor bence. Kahverengi dalgalı saçlarım benim de 
Nedense cogu insan sevmiyor uzun
+2 oy
önce (1,105 puan) tarafından

image

image

Son 5 -6 senedir en uzun hali bu.

Ama artık kısa saç candir

Yorumlardan sonra kestiresim geldi . Benim 2 yıl once yukardaki gibiydi. Su an kalcayi geciyor
önce (1,105 puan) tarafından
Saçlarım daha önce hafif dalgalı ve kalcama yakın uzundu. Sonra bir döküldü daha da iyi olmadı 12-13 seneden beri. 4 senedir kısa kullanıyorum ve çok seviyorum kısa saçı. Uzun saç görünüş olarak güzel ama kısa saçın kullanımı kolay ve alışınca uzundu saça dönmek istemiyor insan.
+2 oy
önce (12,533 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ay kendimi bildim bileli saçım uzundur ya kısa nadirdi

önce (1,122 puan) tarafından
Uzun saçın sırrını bizede şöyle bacı valla benm kafamda saç kalmadı hem çok ince telli hemde çok geç üzüyor üç yıl önce kestim omzumdaydi şimdi belimin ortasına geliyor oda çok ince düşün yani 3 senede o kadar uzadi
Üsttekiler kendi saçım canım. İlk ikisi evlenmeden önce üçüncü işte oğlum 9aylık falandı sonuncuda yeni daha 1 ocakta. Onu boyatalıda 2 sene oldu hemen hemen :) kahverengiydi aslında akınca sarıya dondu. Gidip kestirmem lazım ama evet saçım gür
önce (7,936 puan) tarafından
Saçlarımız aynı bayılıyorum saçlarıma kesinlikle kısa sevmiyorum. Olmuyor gitmiyor bana :)
Cano inanki bi sırrım yok yapısal yani. Bu dökülmüş hali düşün. Saçımda toka 2.defa zor dönerdi. Hamilelıkler falan döküldü hep bu kadar kaldı. Çabukta uzuyor evet
Bende yakıştırmıyorum kendime ya kısa saçı :) hep upuzundu
+1 oy
önce (11,446 puan) tarafından

Günooo aşko ❤️ popomu geçiyordu doğumdan sonra küt kestirdim böyle daha rahat :)

Galiba bende kestircem. Bebekle bakilmiyor saclara
+1 oy
önce (3,437 puan) tarafından

Fotoğraf zoooorrr:D çok uzun saç sevmem ben. Omuzlarımda seviyorum hep bal köpüğü saç rengim de. ☺️

Yaa rengi güzelmiş
Bende çok severim bal köpüğünü☺️☺️
+1 oy
önce (7,195 puan) tarafından
Günaydın canım. Ben uzun saç sevmiyorum sürekli kesiyorum o yüzden ama çok fazla değil:) şu an tatlı bir bakır rengi saçlarım ama fotoğraf atamam:)
Yaaaa bakır çok nadir yakışır , herkese olmaz. Demek ki yakışıyor❤️☺️
Bakır hangi renk kiz
Evet yakıştığını söylediler canım ama şu an tekrar boya istiyor ilk boyadığım hali daha tatlıydı ama rengi tutturabilmek için ne çektik bilsen:) şeker kız bakır rengine google dan bak istersen:)
Puhahah . Asiri mantikli cevap.
Sen ebrulim misin
Efulim canım evet:)
+1 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Saçlarımı küt kestirdim..Bal köpüğü ne boyattım ✓kisa ve bakımlı taraftarıyım ✓uzun saç emek ve bakımı zor ×
Cok zor cidden benim de uzun . 2 saate dipler kuruyor
Kısa saç hem bakımı kolay hem rahat hissediyorum ✓bence ...tabi
önce (265 puan) tarafından
Canım testturlu degilsen bal köpüğü foto atar misim? Bende boyatacagim da nasıl durduğunu merak ediyorum
Tesettürlüyum (çarşaflı yım)
önce (265 puan) tarafından
Tamam ❤️
+1 oy
önce (3,930 puan) tarafından

Saçım belime kadar uzumakta şuan ve tesettürlü olduğum için foto atamıyorum ve saç rengim kumral :D❤️

Ya kumral severim
Yaa diyorsun senin saç rengin ne gııı
Attim foto yukari gı:)
Dur bahayimm
+1 oy
önce tarafından
Kiz nasil olcak o us biz foto da koyamayiz anlatamayiz da 
Aa anlatamiycahinizi bilmiyordum:)
önce tarafından
Askim anlatmakta sikinti yok da burda erkeklerde var biliyosun burda gezen erkegin zihniyetini de sen dusuno saclari hayal edip neler yaparlar ben sahsen anlatmayi tercih etmem
O airada direk foto atan ben
önce tarafından
Yavrum tercih meselesi bisey diyemem de ben sac telinden hallenen erkekler bile varmis ben o topa giremem
+1 oy
önce tarafından

Sen niye fotoğraflı atmıyorsun da bizden istiyorsun heee:D

Attim atiim:)))
+1 oy
önce tarafından düzenlendi
Bebekle anca bu kadar çeke bildim
Fotodaki gorselle ara canim. Buydu benim kullandığım sampuan
önce (1,122 puan) tarafından
Teşekkürler:)
Ayyy maşallah ne kadar güzelmiş saçların ❤️
Teşekkürler ❤️
Rica ederim canısı
+1 oy
önce (719 puan) tarafından
Tesettürlü olduğum için foto atamıyorum ama kalçama geliyor saçım uzun saç çok seviyorum ben birde saçımın rengi şuan kızıl değişiyor hangi renk istediğime göre ama kendi rengi siyah
+1 oy
önce (4,256 puan) tarafından
Belime kadar da kullandim uzun seneler, suan kut kullaniyorum. Ikisininde havasi ve kullanimi baska. Eger sacimla basimla ugrasirim cok dersen uzun sacta daha cok model vs yapiliyo (acik misin kapali misin bilmiyorum ama kendim kapali degilim diye yorum yapiyorum:) kisa sacta cabuk kurut hemen bi duzlestir kullan pratik oluyo ama tabi model vs yapmak zor :) kapali isen orta boy bence daha kullanisli oluyor. Etrafimdaki arkadaslarimin genelde oyle.
Kız foto atmisim ya asagiya:). Sabitledigim benim .
Saclarim uzun. Modeller yaparim cesitli cesitli. Guzel gözüküyor.
Ama beni kurutmasi zorluyor . Ozellikle geceleri dus alinca. Dipleri asla kurumuyor.
Hem evde de toplamak zor oluyor.
Ama "güzellik kurban talep edermiş"☺️☺️
+1 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Saçımi son 7 8 ayrıdır belki daha uzun süredir gece mavisi yapıyom simsiyah oluyo:) uzunluğu şuan açık biraktigimda tam kalcamda ama cuma günü kestircem omzuma kadar çok döküyor saç bakım yağı aldım ve biberiye karanfil kürüme başladım 
Benimkide dokuluyor ya
+1 oy
önce (2,183 puan) tarafından

Bugün saçlarıma kiyacagim :'( yıkamakta taramakta sıkıntı çekiyorum kat kat kesecegim gür saçlarıma en iyi o geliyor şuan belimde omuz hizasında keseceğim duygusallık başladı nasıl kiyacagim bayadir bu kadar uzamamisti ve kızıla boyadım çok tatlı bi renk yaptım 

Kiz kesmeee
önce (2,183 puan) tarafından
Yikamasi zor şampuan 1 saat arinmiyor saçımda kurutma yapmama rağmen 2 gün ıslak kalıyor saçım:(
+1 oy
önce (22,096 puan) tarafından
Uzun saç aşığı olan benn

Kesmicem bu sefer asko
Kesme kiz. Ama sen öyle de guzelsin
önce (22,096 puan) tarafından
Uzatcam kalçama kadar asko
0 oy
önce (8,081 puan) tarafından
Saçlarımı birkaç seferdir Bob kestiriyorum. Uzun saçlarım vardı bundan iki yıl önce. Ama ben her gün yıkanan bir insanım. O saçlara bakım da zor oluyordu çocuğumla. Şimdi daha rahatım
Bende her gün yikaniyorum. Ve gercekten bakimi cok zor.
önce (8,081 puan) tarafından
Kesinlikle. Maske yapmaya kalkıyorsun bir iki saat sürüyor beklemesi dahil. Ee. Evime mi vakit ayırayım, çocuğuma mı, bir de dersler vardı o ara. Ayy vakit kaybı yerine saçlarım gitti anlayacağın ☺️ çok şükür ki kökü var. Vaktim olursa uzun da yaparım Allah nasip ederse
İnşallah canim

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 333 göst.
28 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Emine_ozder01 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifm41 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kllwmd (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
10 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu

408,428 soru

12,271,065 cevap

37,591 kullanıcı

Kategoriler

...