+3 oy
389 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (173 puan) tarafından
Ya kızlar bu oğlan çocuklari böyle mi olur doktora gidiyim mi evde kalıp bekliyim mi bilmiyorum ne sancı ne ağrı dipçik gibiyim doğuramiyorum duanizda bana da yer verin buraya doğurdum diye yazayım :))

21 Cevaplar

+2 oy
önce (48 puan) tarafından
Canım ben de bugün 39+6. Doktorum günüm doluyor diye yarın çağırdı bakalım ne diyecek. Benim sancım oluyor ama az az. Doğum yakın mı anlayamıyorum. Erkek bebek benimki de :) 
önce (173 puan) tarafından
Bende azzicik yani Sanci bile denmez bende o zamana gittim dedi gel acilden giriş yap ama bugün gitmem yarın baktiricam Rabb'im sana da bana da kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin:)
önce (48 puan) tarafından
Bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz :) Amin canım :)
Vakti ile sağlıkla gelsin inşallah :)
-Reklam-
+2 oy
önce (995 puan) tarafından
Ben iki kızımı 40 + 3de doğum  yaptım. 41 i geçerse git bence  kardeşimin sancısı gelmedi  42 haftada sezeryan yaptılar .
Bende bir iki  gün bekliycem eşim çok yoğun akşam acilde baktiricam bir şey yoksa eve gelirim bebe var onu kimseye bırakıp yatıs yapamam
+2 oy
önce (13,101 puan) tarafından
Kız maşallah de kendine 35 e gircem canımın acısından oturamıyorum kalkamıyorum:)
Ay kıyamam Rabbim yardımcın olsun canin acısını hafifletsin sen de inşallah bir avazda kucağına alırsın :) ilkin de süründum bu yok gibi :)
+1 oy
önce (7,952 puan) tarafından
Ayyy Allah kolaylık versin canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah ☺
Amin ecmain :) Allah razı olsun Allah çocuğunu sana bağışlasın :)
önce (7,952 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah ☺
0 oy
önce (29,049 puan) tarafından

Rabbim yol verecek kki ol diyecekki olsun vaktini bekliyor sağlıklı olsun doğar elbet acale etmeyin yürüyüş yapın bol sağlıkla kolay şekilde gelsin insAllah

Allah razı olsun bacım her şey yaptım bide içimde kalıyormuş :) şaka bir yana insan işte son günler sabırsız oluyor
önce (29,049 puan) tarafından
Gelir gelir Allah'ın izniyle
0 oy
önce (93 puan) tarafından
Hayırlısı ile gelir inşallah ben oglanları 39 doğurdum kızım tam 40 +2 de doğdu oda suyu azalmıştı sancım yoktu suni sancı ile doğurdum kontrol için çağırmadilar mı seni 
Bacım bana iki gün sonra acile gel dedi e ben bebemi birakicak kimsem yok eşimde yoğun bu dönem dedim akşam nts ye bakiyim eğer sorun yoksa eve gelicem bekliyecem hastane Allahtan yakın
önce (93 puan) tarafından
Ay iyi bari hastane yakınsa dikkat edin son haftalar daha sık çağırıyorlar zaten evde çekmek daha iyi ama işte gelmeyince gelmiyor sancı da:)
Kız öyle ya görsen demezsin bu 40 haftalık yani doğursam bu kadar rahat olacağımı sanmam
0 oy
önce (111 puan) tarafından
Canım acile git de suyum geldi doğuma alirlar seni  ben. Öyle yaptım sancım felan yok açılma yok dedim suyum geldi baktılar inanmadilar dedim geldi bı bardak kadar sonra yatış verdiler bebeğimin birden ateşi yükseldi hemen sezeryana aldılar 40+1 doğdu bebegim
İşte bende bebe var kimse de yok birakcagim dedim akşam hasteneye gidip bakicam eğer sorun yoksa eve gelicem biraz daha beklerim belki kendi gelmek ister diye
0 oy
önce (90 puan) tarafından
Benimki kızdı canım 40+3 ile suni sancı ile doğum yaptım beklesem daha da beklerdi 
Ay anam bazen öyle oluyo ben ilkini 39 da doğurdum bu yok tık bile etmiyo :)
0 oy
önce (2,322 puan) tarafından
Bende öyleydim doktor 41 e kadar bekle dedi 41 olduğu gün yatış verdiler suni sancıyla doğum yaptım ama sen yine de hastaneye git çünkü doktor bana 40 haftalık olduğum zaman üç günde bir çağırdı bir hafta da iki üç kere gittim geldim Rabbim yardımcın olsun bir avazda dogurursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
Allah razı olsun canim bende öyle yapicam bide eşim tam yoğunluk zamanına denk geldim Allahtan hastene yakın akşam gidip bakıp gelecem bebem var yatisa kalamam
Bende öyle yapıyordum muayene olup geliyordum ama 41 olduğu gün yatış yapıp sancı almak zorunda kaldım
Benim de sonum o gibi yürüyüş yaptım bu soğukta ama hala ayniyim
Rabbim yardımcın olsun
0 oy
önce (331 puan) tarafından
Suyum geldi dersen hemen dogurtuyorlar canım benim 10 gün önce öyle oldu yoksa olacagı yoktu suni sancıyla çok hızlı oluyo zaten 40 dk sürdü benimki
Benim 2 santim açılma vardı canım ama hiç samcım yoktu suni sancıyı takınca açılma çok hızlı ilerdei
İşte hiç acilmam yok canım benim ikinci ilki normal biraz da görümce kılıklı kişi beni ateşe sokuyo geç olursa sezeryan olursun bilmem ne insan evhamlı oluyor
Yoo benim ilk bebegim 42. Haftada oldu canım hiç korkma en kötü ihtimalle suni sancı verirler
Maşallah bacım:) o zaman Allah kerim
Aynen öyle sen stres yapma bebegin kilosu çatı kemigin ve pozisyon uygunsa normal dogurursun inşallah herkese de kulak asma :*
0 oy
önce (19 puan) tarafından
Oyy kuzum benm yaa hayrlsiyla dogurursun inşallah bende oğlumu 38+6 iken doğurdum evde suyum geldi sabaha doğru doğurdum 2 buçuk aylık bile olmadı daha bebişim ☺️ bı randevu al istersen doktor ultrasondan bı baksın sana ne yapman gerektiğini anlatir
Allah yardımcin olsun bacım :) bende yarını bekliyorum gidip bir bakicam bende bir bebe daha var kimse bakmaz diye gidip yatmakta istemiyorum diyorum belki evde sancım olur çekip öyle giderim
İnşallah istediğin gibi olur bacım ben de arkamda iki tane çocuk bıraktım gittim hastanede yatış verdiler bir gün yattım zaten sabahına doğurdum ama yani bir de bana sor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sancın evde tutar da en azindan gider hastanede doğurmuş olursun
Allah sesini duysun bacım inan ki anlıyorum seni evde bebe olunca insan kendi canını düşünmüyor ki
Aynen öyle canım ama Rabbim büyük vardır bir bildiği sağ Salim İnşallah doğurursun ☺️
İnşallah bacım
0 oy
önce (171 puan) tarafından
42 ye yakın haftada dpgdu benim oğlum:)))))
Oy anam benim de öyle olucak gibi peki o zamana kadar nasıl bekledin bacim
Annem sagolsun baktı ilgilendi cok ilk bebegimdi  hiç iş fln yptrmadı hep yattım doguruncaya kadar rahat geçti bnm
Allah anandan razı olsun kız ne guzel
Aynen cnm sagol sag sağlim kucağına alırsın inşallah
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Ben oğlumu 39+5 te doğurmuştum. Hayırlısıyla al kucağına ❤️
Benjm geçti darısı başıma bacım :)
0 oy
önce (14,743 puan) tarafından
Ayyy 39.6 da doğurdum bende :D
Maşallah darısı başıma :))
önce (14,743 puan) tarafından
İnşAllah canım ya çok zor bilirim )
0 oy
önce (143 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına al inşallah  Canm yürüyüş yap , merdiven in çık , sıcak suya otur , hurma ye , squat yap , ve ilişki bunlar eminim doğumun başlamasına yardımcı olur 
Bacım hepsini yaptım ama demek varmış vakti diye düşünüyorum sadece inşallah normal doğum yaparim çünkü bakanim yok üstelik evde kızımı eşimi bırakıp gidicem en azından hemen ayaklanırim diye normal doğum istiyorum
önce (143 puan) tarafından
Gelesi yok demek ki bebişin hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın.
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
önce (627 puan) tarafından
Benim oğlumda 40+6 da gelmisti şimdi kızıma 33+4 günlük hamileyim o kadar beklemek istemiyorum ya hayırlısı olsun
Benim de ilki 39 +3 canım bu 40 oldu hala tık yok canım
0 oy
önce (1,982 puan) tarafından
Arkadaşım yarın 41+1 olacak ve doktor suni sancı verecek, açılma olmazsa sezaryen. Bebek de kız bu arada. Benim kızım da 40+3te normal doğmuştu 
Bacım sanki bu ara doğan bebisler hepsi geç doguyor gibi
0 oy
önce (14,614 puan) tarafından

Kızım da oğlum da 40w5 de suni ile doğdular :)

Benim de o günlere doğru gidiyor gibi
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Allah bi avazda kurtarsin bacım benim de 2 oğlum var ilki 39+4de geldi digeri 37 ci haftada da seninki yerini sevmiş sanırım vardir zamanı gelir elbet
Allah razı olsun bacım benimde kız 39+3 doğdu dediğin gibi bu yerini sevdi cikasi gelmiyo:))
önce (268 puan) tarafından
Aman dursun kuzum orda güvende biz geldik de ne oldu
0 oy
önce (922 puan) tarafından
Canım ağırlık varmı vajinannda bende şuan 39+6 haftalık oldum gelip giden yok ama kız bizimkisi sadece ağırlığı var ve bacak arama arada yurudugumde kramp tarzı bişey giriyor o kdr kac hafta önce bacak ve bel ağrısından ayağa kalkmakta zorlanıyordum doğum haftası herşey kalktı ortadan inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza 
O ağrı var canım ama  başka hiç bir şey yok yani maşallah im var dersin bu kız hamile değil :) amin canım hepimize Rabb'im kolaylıkla evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende şuan o şekildeyim sadece ağırlığı var ve bende tembellik oluştu bu hafta böyle kalkıp bişey yapasim gelmiyor sizin bundan önce ağrılarınız oluyormuydu yoksa hamileliğin başından beriimi ağrısız geçti
Bacım inan hamileligin başından beri öyleydi ya bir de tekim belki kimseye muhtaç olmayayım diye diye her şeyi kendim yaptım ettim elhamdülillah şimdi ye kadar bir sıkıntı yok bende bu hafta öyle tembellik ettim ama havalar soğudu diye
Bende oğlumda sizin gibiydim kuş kadar hafiftim ağrı sızı yoktu diye her işi yapiyordum o gobekle bana kiziyorlardi bebeğe bişey olur diye doğuma bile oğlumda günüm geçti diye ben gittim sancı ağrı filan yoktu ama kız bebekler de demekki oluyor ya bı ağırlıkları var gerçektende ağrıları nazlilar ondandır herhalde hahaha benimde bu sabah sancım.tuttu bı an korktum dogurucam.diye ev temizliğine giriştim çünkü hahah bizde 39+6 haftaligiz yarın 40 olacak
Rabbim bir avazda ikimizi de kurtarsın evet inan ki kız çocuk ağırlığı var :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 399 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 630 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Despoina<>Eylül Naz❤ (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 377 göst.
29 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde toprakerdininannesi (114 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,382 cevap

37,530 kullanıcı

Kategoriler

...