+3 oy
165 göst.
önce Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Hanımlar mrb 1 yaşında kızım var bulunduğum yerde komşuluk yok hepsi emekli ve yaşlı çocuk yok ailem İstanbul'da 

Okadar çok sıkılıyor ki ne kadar oyun oynasakta bissuru aktivete deniyoruz ama bizden sıkılıyor gözü hep yaşıtını ve çocuk arıyor 

Sürekli ağlıyor mutsuz gözleri melül melül bakıyor onu oyoe gördükçe ağlıyorum 

Sinirlerim bozuluyor 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (13,567 puan) tarafından
İmkan varsa oyun grubuna verebilirsiniz baska bi alternatif yok ne yazikki 2.5 yaşındaki kızım da aynı 
önce (13,567 puan) tarafından
O yüzden başka seçenek yok canım alan varsa biraz dışarı çıkarabilirsin sadece
önce (712 puan) tarafından
Oyun grubu saatlik ne kadar ücret istiyor ki? En azından haftanın 2 günü gidebilirsiniz. Bir iki saatliğine
önce (48 puan) tarafından
Biz aylık konuşmuştuk
Saatlik mi versem
önce (712 puan) tarafından
Canım aylık her gün hem çok maliyet hem de gerek yok. En azından haftanın 2 günü iki saat olsa o bile kâr.
Anladım tekrar görüşücem konusucam
-Reklam-
+2 oy
önce (90 puan) tarafından
Pinterest da aktivetwlee var yaşlara uygun ben aktiviteler hazırladım sürekli beraber oynardık 
Biliyorum bizde çok aktivite yapıyoruz aksamlarida şarkı açıp hoplayıp zıplayıp eyleniyoruz
Ailecek
Ama gözü hep bı çocuk arıyor
Benim kizda sizin gibiydi 2 yaşından sonra arkadaş kardeş demeye başladı 3 buçuk yaşında şimdi hamileyim anne hadi kardeş gelsin oynayalim . Anne hadi kardeş büyümesini gelsin artık diyor. İlerleyen yaşlarda daha çok istiyor yani . Arada kapalı park alanları oluyor oralara gidiyirz yazın da parka gidiyirz
Bende AVM ye gidiyom ama yeterli olmuyor işte
O zmn canım ikinciyi düşünün başka birşey diyemem maddi durumunuz el veriyorsa veyahut iki çocuk idare ederim kendime güveniyorum bakabilirim hazırım dersen
+1 oy
önce (2,255 puan) tarafından
1 yaşında daha arkadaş veya akran etkileşimini bilmez ki. Başka bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir mi çocuğunuz acaba 
Belkide ama sıkıldığını fark ediyorum
Sıkılması arkadaş aramasından değil. Bir yaşında daha arkadaşlığı da bilmez oyun kurmayı da etkileşimi de. Şimdi yaşıtı bir bebek gelse şapşal şapşal bakınırlar. Haydi şimdi bu bebekle oynayalım ya da gel şu yapbozu birlikte yapalım diyecek değiller. Çocuğunuzla nitelikli vakit geçiriyor musunuz
Sıkılmasi dediysem oyun. Oynadıktan sonra dinlenip oturuyoz ağlamaya başlıyor sonra kendini yerele atıyor ağlıyor
Şöyle anlıyorum İstanbul'a ailemin yanına gittiğimde yeğenlerimle bir araya geliyor yaşıtları 2.3 yaş büyük inanın yemek yemeğe bile gelmiyor bırakın oyniyalim dercesine ağlar  uyumaz hep onlarla vakit geçirmek ister yanima bile gelmez ben böyle anlıyorum
O zaman derhal bir oyun grubu, etkileşimi açık bir çocuk anlaşılan. 2-3 saatlik gruplar var deneyebilirsiniz
Deniycem tşk ederim
+1 oy
önce (558 puan) tarafından
3 yaşındaki kızım 1 yaş kızımı oynatıyor onunla konuşuyor yürütmeye çalışıyor 
Ne güzel
+1 oy
önce (5,039 puan) tarafından
1 yaş faha cok küçük değil mi bennmki pek anlamazdı o yasta
Sıkıldığını fark ediyorum
Bence siz yetersiniz simdilik kızım va rbenım 3 bucuk yasında o varken kıskanmasn dıye pek ıynamam ama o yattınca falam 1 bucuk yas oğlumla oynarım cpk eğlenıyoruz yani hırpalanarak oynamayı falan da sever.
Yetersiz olduğumu nerden cikardin nerden anladın
Gün içinde oynuyoruz hava güzelse parka gidiyoruz aktivite yapıyoruz babasıyla oynuyor dans ediyoruz şarkı söylüyorum
Elimden geleni fazlasıyla yapıyorum
Ama bu çocuk yani anliyorum etrafımizda komşu çocuk yok haliyle bir yaşıtı arkdş aradığını fark edebiliyorum
Yeetersız demedım yetersiniz dedim :)))).
Ben yanlış okudum özür dilerim
+1 oy
önce (2,566 puan) tarafından
Ebeveynli saatlik oyun gruplarına gidebilirsiniz. Haftada 2 kere falan oluyor en azından kreş ortamına alışır. Devlet kreşleri de 3 yaşından sonra alıyor
+1 oy
önce (4,373 puan) tarafından

Senin kardeş yapasın olabilir mi çocuğa :)

Bir yaş çocuğun bu kadar çok akran arayacağını sanmıyorum o dönem henüz anne odaklı bi yaş çünkü anneye ihtiyaç duyulan zamanlar ama sıkıldığını fark ediyorsun gün içinde dışarda daha çok vakit geçirebilirsin avm de oyun alanına dışarda parka götürebilirsin oyun grupları anne ile olanlar var saatlik olarak oralara götürebilirsin 

Haklısın cnm
+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Arada bir avm’lere götürüp oradaki oyun alanlarında vakit geçirebilir.
Götürüyorum cnm
O zaman kardeş yapcan :))
Düşünüyorum
Aslında
7 seneden sonra bir çocuğum oldu
Açıkçası 2. Çocuk için  Hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı daha   :)
Olur inşaAllah canım :) stres yapma yeter ki
İnşallah
+1 oy
önce (348 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun canım bende aynıyım seninle kimse yok oyun grubuna yazdım Kocaeli haftada 3 gün 1,5 saat 6000 TL daha başlamadık Allah'ın izni ile Şubatta
Bende Yalova'da oturuyorum
+1 oy
önce (1,853 puan) tarafından
9 aylıkken ondan birkaç ay büyük bebegin evine gittik. Ona sarildi nasıl gülüyordu. Beraber havuza soktuk falan. Şimdi iki yaşında yeni kardesi oldu. Seneye beraber oynayacaklar inşallah :) ama pes peşe çocuk yapmak delilik
İnşallah bende bir an önce hamile kalırım kardeşi olsun :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 402 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde brck (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 451 göst.
28 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nuraydnn (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 338 göst.
0 oy
4 cevap 249 göst.

408,429 soru

12,270,960 cevap

37,589 kullanıcı

Kategoriler

...