0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
5 yıllık evliyim Artık gına geldi.kaynanayi aradim dedim bendende cocuklardan da uzak durun.esim ailesini kırmayayım üzmeyelim derdinde ailesine hiç seslenmek bana da demediğini bırakmaz.Bende idare etmekten yoruldum.terapiste gittik dedi ailesiyle görüşmeyi bırakma eşinin gözünde geçimsiz haksız suçlu olan sen olursun stratejik davran falan diye ama benim sabrım kalmadı.en son Görümceye ağzıma geleni saydım benden uzak Allaha yakın ol dedim.durduk yere ban savaştı.kaynana torun ayrımcılığı yaptı.celebinin kızı nasıl desem herseye ağlar  benimki sessiz  sakin bir çocuk kaynana gilde neye dokunsa agladi.kaynanada alma diye kızdı.bende müdahale ettim.dom dom herseyi söylüyorum artık.cunku sabrım kalmadı.esim sesleniyor ben söyledim diye bana kızıyor.ailenin yaptıklarının farkındasın neden müdahale etmiyorsun dedim.hicbisey söylemiyor bende en son kaynanaya yeterin artık bendinde çocuklarından da uzak durun dedim eşim yine kavga çıkardı bir ton bana kızdı.kavga ettik.su mesajı attım geldim kalbim kırık dökük artık Toparlayamıyorum.surekli haksızlığa uğramaktan yoruldum.ne bedenim ne ruhum kaldırmıyor.ailwme bırak orada kalacağım deim üç gündür buradayım arıyor konuşuyorum ama buz gibiyim biliyorum böyle aileler çok.ailemden uzakta hiç bilmediğim bir yerdeyim eşimin desteksizligi savunmasizligi o kadar yalnızı.m ki sanki iki çocukla tak başımda dağın başında gibi hissediyorum oturduğum yerde 

4 Cevaplar

0 oy
(3,302 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Eşin sadece ailesinin yaninda mi böyle bas basa nasılsınız 
-Reklam-
0 oy
(4,497 puan) tarafından
İşleri daha da karıştırdın yani terapistin çok haklıydı. Bende öyle yaptım onlar tersledikçe adım attım şimdi eşim yanlarına nadir gider. Beni savunur. Ben adım attıkça onların bana yaptıkları gördü ailesi ile arasını açtı
(339 puan) tarafından
Bana da biraz anlatır mısın nasıl davranman gerektiğini ben post sahibi değilim ama kaynanamla altlı üstlüyüz bütün tartismalarimiz annesi ve kardeşi yüzünden çıkıyor çok müdahale ediyorlar evliliğimize eşim de ne var ki bunda diyor normal karşılıyor ne yapacağımı şaşırdım
(4,497 puan) tarafından
İlk başlarda bende onlar bir şey dedikçe tersleniyordum kavga çıkıyordu daha sonra baktım olmuyor. Onlar yaptıkça ben eşime sadece kırıldığımı belli ettim şöyle yaptılar demeden. Bir iki derken eşim baktı ben sessiz kaldıkça onlar üste çıkma derdinde ben üzülüyorum sonra arada tatlı tatlı da laf soktum annen bilir sonuçta her şeye o karar veriyor ben kimim ki diye filan derken araya mesafe koymaya başladı
(339 puan) tarafından
Bizde de tam tersi oldu canım. Ben ilk yıl asla cevap vermedim ne yaptılarsa ne ettilerse duymazdan geldim çıktım evime kapımı kapattım oturdum diğer gün onlar benimle konuşunca ben herşeyi unutup tekrar konuştum. Eşim de ne benden yana ne ailesinden yanaydı hep ara buluyordu. Ama bebeğim doğdu ve bebeğimin hasta olduğunu öğrendik çaresiz bir hastalık, ben kendi dertlerimle uğraşırken burdan üstüme geldiler kadın sabah kapıma gelip bana hakaretler etti hemde eşimin yanında. Eşim sesini bile çıkarmadı. Ben o gün anladım tek başımayım beni koruyan kimse yok diye ondan sonra sesimi çıkarmaya başladım cevap vermeye başladım onlar bana bağırdılar bende onlara bağırdım sonrada eşim ailesinin tarafını tutmaya başladı. Ben ailemle kavga edince senin için rahatlıyor dedi ne alakaysa neyse işte böyle şeyler yaşadım şuan da ailesine çok bağımlı gerçekten iğrenç bir durumun içindeyim artık hepsinden midem bulanıyor
(4,497 puan) tarafından
Bence eşinşn sessiz kalması bebeğinin rahatsızlığından  canım. Bazı erkekeler bu yükü kaldırmak istemezler. Önceden ara bulan adam çocuk olduktan sonra eşine dayanak olur
0 oy
(157 puan) tarafından
Vallah herşeyin başı eşin canım eşin deseki bu benim ailem yuvam kimse karışmasın herkes haddini bilecek dese sorun olmaz

Ben 7 sene birlik oturdum ufak tartışmamız oldu herkesin içinde bir bağırdım herkes haddini bilecek yemin olsun çıkar giderim dedim kimsenin kölesi değilim deyince eşimde anladı bana haksızlık yapıldığını bana destek çıktı 

Sonra evde kıyamet kopsa bana çıt diyemezlerdi

Az biraz sesini çıkar kadir kiymete binilirsin 

Bildim bileli öyle dişini gösterene yanaşamazlar 

Ama en önemlisi eşinin sana destek vermesi ve seni ailesine karşı savunması ondan sonra bak nasıl başında seni gezdiriyolar
0 oy
(31 puan) tarafından
Okadar iyi anlıyorum ki o yalnızlığı geceleri sessizce iç çekmeleri ağlamaları Allah'a havale et kendi cocuklarinin mutluluvunu bile çekemeyen insanalr var ya 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 130 göst.
+1 oy
12 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,833 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler