+2 oy
67 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Kizlar biz ev almayi düsunüyorz artık kiradan kurtulup kendi evime cıkmak istiyorum Allahin izniyle ama elimizdeki yetmiyor. Eşim sen uzülme annemden para alacağim dedi. Kayinvalidemin bi evi vardi satti. Aslinda bizim kirada bi evimiz var orayi yatirimlik almisik satip uzrini denkleyip burdan cikacağız. Bende esime dedimki annenden para alacaksin ama abinlere haksızlık olmayacak mı hani tek evladı sen değilsin. 

Kayniarinda evi var kayinbbam onlara kredi cekmisti destek olmustu kaynimda ona hepsini olmasa bile bi kismini odemisti. Ben bu mevzuyu kendi ablamla konustum bana dediki kayninları ne karistiriyorsun sen alacağına bak bende dedimki ama kaynanam bize 450 bin tl gibi bi para verecek kaynima haksizlik değil mi kimsenin hakkına girmek istemem onlarinda evi iyi değil depodan bozma buz gibi bi evleri var. Ablam öyle diyince kendimi ***** gibi hissettim. Sizin kayinvalideniz birikimini bir oğluna verse ev almasi icin yani siz kötü hissetmezmisiniz?

3 Cevaplar

0 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Diğerlerinin evi varsa benim yoksa ve zamanında onlara ev alınırken destek çıkılmışsa sıra bende demektir. Mezara götürmeyecekler sonuçta kenarda kalacağına sizin işinize yarar. Diğerlerine göre size daha fazla vermiş olurlarsa zamanla birikim yapar bir kısmını geri ödersiniz 
-Reklam-
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Çocukları arasındaki ayrımcılık tabiki haksızlık olur ihtiyacı olana vermesi güzel ama birini kayırıp diğerini eş geçiyorsa haksızlık. Öte yandan sonradan geri ödeme de yapabilirsiniz 
0 oy
önce (448 puan) tarafından
Siz de borç olarak alın yavaş yavaş geri ödeyin, borç olduğu için haksızlık olmaz

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 211 göst.
0 oy
38 cevap 1,083 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.

408,338 soru

12,267,601 cevap