0 oy
60 göst.
önce Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
İlk çocuğum büyüdü diye hatrlamiyorum kzlar şimdilik 2 aylık olmak üzereyiz 6 aylik olana kadar alarm kurarım heralde yada yanlsmiyim bide 2 saatte bir emzrmeye çalışıyorum ama geçen gece alarmı duymamisim 3 saati geçmişti çok üzülmüştüm nasıl olmalı bu işin doğrusu  

5 Cevaplar

0 oy
önce (630 puan) tarafından
Ben ilk 2 ay diyeyim 2 saatte bir emzirdim ama 3 ayı dolduktan sonra kendi ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim. İki çocuğumda da aynısını yaptım. Ama şöyle, benimkiler kendi kalkıyordu, alarma çok gerek olmadı. Sizinki 3 saat geçmiş ama eğer gerçekten acıksaydı kendi uyanırdı zaten. Sarılık veya başka bir sağlık sorunu yoksa uyandırmaya gerek yok. 
önce (123 puan) tarafından
Sarılık vardı ilk başlarda hemde çok yüksekti atlattık şükür canm ama ya ben utanmasam o da uyanmasa diye endişelendim duymasam falan diye
-Reklam-
0 oy
önce (241 puan) tarafından
Hiç alarm kurmadım surekli bazen 1 saate bazen yarım saate bir emzirdim. 40 çıktıktan sonra sarılık riski kalkıyor zaten büyük oranda. Bir süre sonra acıkınca kendi uyanıyor kendini çok yıpratma derim 4 saati geçmesin sorun olmaz. 40 çıktıysa.
Sarılık vardı ilk başlarda hemde çok yüksekti atlattık şükür canm ama ya ben utanmasam o da uyanmasa diye endiseleniyorum
0 oy
önce (275 puan) tarafından
Kızım 10 aylığı geçiyor hala alarm kuruyorum desem 
Çok sağol canm yune2 saatte bir mi
önce (275 puan) tarafından
3 bazen 4 saatte bir canım
0 oy
önce (577 puan) tarafından
Ben de 5 aya kadar hep kurdum. 
önce (577 puan) tarafından
Hatta beşinci ay da dahil
Çok sağol canm
0 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Kendisi kalktığı için alarma gerek kalmadı hiç 
Maşallah canm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
18 cevap 520 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde tubas (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 422 göst.
0 oy
8 cevap 767 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Furkan'ın annesi ♡ (455 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...