0 oy
579 göst.
önce Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Kızlar dün yaşadığım şehrin ilçesine yarım saat uzaklikta hayvanat bahçesine ve teyzeme gittik geldik hayvanat bahçesine giriş için biletleri ben aldım parasını ben verdim eve gelince babam anneme sormuş yol parasını verdi mi diye yani ben onun kızıyım ki hep beraber gezmeye gittik benden yol parasını istemesi normal mi geçenlerde de paraya ihtiyacı vardı 1000 TL verdim eşimden habersiz bana zeytinyağı almışlar 1500 TL annemde kız sana 1000 TL verdi ona say zeytinyağını demiş aradı beni zeytinyağı parası için işte bana dedi bana 1000 TL vermiştin bende birşey olmaz baba ne olacak dedim ben zeytinyaği parasını veririm o verdiğim 1000 TL'nin de lafı olmaz kalsın dedim tamam dedi yani tek kızım bide başka kızı yok hareketleri bana saçma geldi dün yol parasını sorunca söylenmiş biraz annemde 400 TL vermiş almış direk elinden ayıp ya ben onun kızıyım normalde düşünür ben veririm zaten ama dün evine gittiğim teyzemin eşi vefat etmiş bir miktar para ona verdim diye yanımda para kalmadı yoksa ben verirdim zaten ne bileyim bana saçma geldi 

18 Cevaplar

+3 oy
önce (288 puan) tarafından
Ağzım açık okuyorum bazı şeyleri böyle ailem olsa görüşmem ben 
Üzgünüm ama cok itici ya
önce (273 puan) tarafından
Bencede zaten oraya gidince 2 oğlum var biri 3 yaşında biri 1 buçuk yaşında onlara da tahammül edemiyor kızıyor diye gitmek istemiyorum büyük oğlum epilepsi hastası neler çekti oğlum ona üvey torun gibi davranıyordu çok zoruma gitti bir kere silah vardı oyuncak silah sıkıyor diye silahı tuttu fırlattı o zaman hemen hazırlanıp evime gittim annem de babamı uyarmıştı babam çocuğuma karşı iyi olmuştu dikkat ediyordu ama yine de gözümden düşmüştü çocuk durmayinca akıllı ol diyordu çocuk ya nerden bilsin ya ben birşey diyorum benim dediğimi yapmıyor ya deli oluyorum diyordu sanki yetişkin gibi tuhaf gerçekten yani bilmiyorum babam ama gerçekten tuhaf kendisi
Evladım kırmızı çizgimdir lütfen mesafeli dur çocuklarına zorbalik etmesine izin verme
Değil babamın kimsenin bunu yapmasına izin vermem eşim babanındr bir tane vursa da ses etme birşey olmaz dedi bende babam bile olsa çocuğuma bağıramaz kizamaz dedim
Eşinde anormal ne demek bir tane vursun benim eşim babası yda babam çocuğa vuracak evde kıyamet kopar çocuğa neden vurulsun ya babam kim benim cocugama vurabilir ne değişik zihniyetler
-Reklam-
+2 oy
önce (1,346 puan) tarafından
Yanlış anlaşılmak istemem ama böyle bir babam olsa selam bile vermem evliyim çocukluyum evine gittimde babacığım bana ne alacağını şaşırır daha gitmeden canım ne çekiyor soyle de annen yapsın der yani asla normal değil babanızın tavrı biraz cimri sanırım 
önce (792 puan) tarafından
Ben de şaşırıyorum burada ki ailelere. İlk bazı şeyleri de buradan okudum hatta ağzım açık okuyorum .
önce (1,346 puan) tarafından
Gerçekten ben de öyle oluyorum böyle hayatlar gerçekten yaşanıyor mu yoksa acaba yalandan öyle yazıyorlar mi diyorum. Hatta ilk başlarda bence admin hikaye uyduruyor kaos çıksın diye diyordum
Aslında çok cömert bizde oraya gidince muzu çok severim poşet poşet alır dolaba koyardı çiğköfte çok severim diye gelirken hep alırdı ama son zamanda böyle oldu ne oldu anlamadım oğlum oğluma tutmalı bisiklet aldılar ama neden böyle değişti bilmiyorum
+1 oy
önce (244 puan) tarafından
Oluyor öyle maalesef nedenini bilmiyorum ama oluyor 
Böyle değildi niye böyle oldu bilmiyorum ama tuhafıma gidiyor sonuçta onun evladiyim ben
+1 oy
önce (265 puan) tarafından
Baban sana paranın lafını mı yapıyor yani ben anlamadım?
Öyle oluyor galiba babamın kendi arabası var bizi götürdü diye benzin parası verdi mi diye sormuş işte anneme
önce (265 puan) tarafından
Oy çok ayıp ya. Ben de sana kıyamıyor sandim
+1 oy
önce (1,137 puan) tarafından
Yani babanın yaptığı çok ayıp. Keşke annen sana söylemeseydi. Evlattan benzin parası istemek ne demek 
Ben çok kırıldım gerçekten
+1 oy
önce (687 puan) tarafından

Ah keşke babam sağ olsaydı erkenden bırakıp gitti bizi ben evlenirken maddi olarak zor durumdaydık ona rağmen alınması yapılması gereken her şeyi yaptı evime gelirken eksiğim olan her şeyi aşıp getirdi eksiğim olmayan şeyden bile alıp alıp fazla olsun diye getirdi senin yazdıklarını ağzım açık okudum bir baba neden böyle yapar olmasa bile oldurur çocukları için yaş fsrketmez buna ben babamın tek evli çocuğuydum babam vefat ettiğinde oğlum 5 aylıktı nerdeyse bütün kullandığı kıyafet eşya anne ve babamın aldıklarıydı hala daha kullanmadığım eşyalar var bi yere gitsek bize bişey ödetmezdi evine gitsek özel yemekler yapar ya da anneme tembih ederdi güzel sofra kur diye oğlumdan için hayal kurarmış anneme söylermiş hep bi elinden tutup markete gitseydik beni çeke çeke markete götürseydi dermiş :( şimdi annem yapıyor her gitmemizde markete götürür poşet poşet alıp getirir Allah razı olsun durumu olmaz anlarım babanı ama bu kadar paranın hesabını yapması bence doğru bi davranış değil 

Evet değil ama yapacak bir şey yok çok üzüldüm bende ama ne yapalım. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
önce (952 puan) tarafından
Ay yok artık babam bana hala para verir gıda alır bebeğime verir altın takar evine gitsem almadığı yedirmediği kalmaz benim babam öyle yapsa ben çok kötü hisseder oralı olmam
0 oy
önce (829 puan) tarafından
Benim babamda para konusunda çok cimri seni çok iyi anlayabiliyorum 
Benimki cimri değil aslında çok cömert ama beraber gittiğimiz gezmeden benden benzin parası istemesi bilmiyorum yeni böyle oldu yada hep böyleydi annem bana yansıtmiyordu
0 oy
önce (2,056 puan) tarafından
Yok benimkiler öyle değil. Hatta bazen ben vericem dediğim Zaman annem de babam da kızar. Ben onları dinlemez verirsem onlar da eve gelince kızıma daha fazlasını harçlık olarak verirler. 
0 oy
önce (923 puan) tarafından
Bilemiyorum canım iyiki benimki böyle değil babam varken eşime hayatta hesap odetmez benden almaz kesinlikle Allah başımdan eksik etmesin 
Amin inşallah
0 oy
önce (4,257 puan) tarafından
Yuh, ayip ki ne ayip. Seninkinin ustune yatiyo, kendi parasini istiyo ama. Ben babamda olsa agzinin payini verirdim ve gorusmezdim de.
Ya bide annem ben babam eşim erkek kardeşim beraber gittik yani babam beni özel bir yere götürseydi istese tuhafıma gitmezdi ama hep beraber gittik biz o biraz tuhafıma gitti ve babam böyle değildi sonradan böyle oldu
önce (4,257 puan) tarafından
Evden cikinca nedense yabanci gibi goruyo bazi ebeveynler, harcadigi da gozune geliyo. Tabi ki dogru bi durum degil. Ozelde goturebilirdi baban degil mi sonucta. Istemek abes heleki hep beraber gidilen bi yer varken. Bence mesafeni koy ve babanla para alisveriis yapma.
0 oy
önce (1,116 puan) tarafından
Yok artık yaa 1 ay önce annemlere gittim babam kendi arabasıyla getirecekti bizi aramız 3 saat gündüz bir fırsatını bulup eşime dedim babamın arabasını al git benzin al dedim eşim de gitti eve gelince babam öğrendi benzin aldığımızı bir sürü kızdı bize bende dedim arabanı kullanıyoruz bari benzini alalım dedim onu dediğime bile kızdı borcu çok bende bildiğim için öyle yaptım yoksa içim rahat etmezdi böyle şeylerin lafının olması beni çok üzüyor ya :( 
Bu konularda bende çok dusunceliyim çünkü benim babamın da borcu çok geçen tatlı yemeye gittik o zaman bile çıkarıp verdim annem almadı benden ama dediğin gibi böyle şeylerin laflarını duyunca çok üzülüyorum
0 oy
önce (2,566 puan) tarafından
Sizce normal mi? Çok şey yazarım ama sinir geldi yazmıyacam
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Aşırı saçma ama sen üzülme boşver ailen dahi olsa insanları anlamak zor bazen , babamlarin da arabası var babam ve erkek Kardesim hep beni gelip alır ve geri bırakırlar eve saat kaç olursa olsun onlara haber vermeden gidersem kızıyorlar niye boşa taksiye para verdin diye ,Her insanın iyi ve kötü huyu var ne desende bu yaştan sonra değişmez , sen kafaya takma 
Ya normalde Benide hep evden alır eve bırakır ama şu son yaptığı 2 şey çok saçma bunları yapacak biri değildi niye böyle oldu anlamadım
önce (401 puan) tarafından
İstersen konuş diyicem ama insan nasıl böyle bir şey konuşur bilmiyorum belki canı başka bir şeye sıkkın yada biri bir şey demiştir
0 oy
önce (9,921 puan) tarafından
Böyle şeyleri okuyunca vicdan azabı çekiyorum iyi bir evlat miyim diye. Babamın bastığı toprağa bile kurban olurum Rabbim babama şifa versin uzun ömür versin yazarken gözlerim doldu. Babam beni ne zmn görse para veriyo 3 kız kardeş evliyiz bizi sıra yapmış sırayla bize para veriyo bir defa bana diğer defa diğer diğeri. Babam zengin flnda değil cebinde ne varsa verir. 4 senedir ayrı evdeyim biz ekmeği kendimiz yaparız 2 kere tek un almışım sürekli babam bize alır çay alır. Arada erzak alır masaAllah Rabbim ondan bin defa razı olsun uzun ömür versin inşaAllah 
Amin inşallah Rabbim başınızdan eksik etmesin
0 oy
önce (11 puan) tarafından
Babam benden para istemeyi bırak evliliğimin ilk zamanlarında durumumuz pek iyi değildi hamileydim babam her ay hesabıma düzenli olarak harçlık gönderirdi canı bir şey çeker de alacak parası yoksa mahrum kalmasın diye Allah bin kere razı olsun babamdan ayrıca başka şehirde yaşadığımız için babamlara giderken eşimin arabaya alacağı gaz parasını bile gönderdi her gittiğimde de mutlaka bir şeyler getiririm yağından ununa kadar daha ne diyim...
0 oy
önce (611 puan) tarafından
Vardır bir nedeni dicem ama tabii garip, baban kaç yaşında Canım acaba bir rahatsızlığını var , böyle değildi cimri değil diyorsun , aklıma bir rahatsızlığı falandı var diye geldi . 
Rahatsızlığı var evet bide yaş aldıkça değişiyorlar mı acaba bilmiyorum 4 yıldır evliyim asla bana paranın lafını yapmadı her zaman evden alır bırakır ama şu son zamanlarda değişti
Yanlış anlama vardır demiyorum ama benim annemde ayzamır rahatsızlığı çıkmıştı biz bilmeden önce hasta olduğunu böyle gariplikler yaşamıştık annemle ilgili o sebeple sordum , aman olmasında babanda yeter ki başka bir sebep olsun.
önce (1,157 puan) tarafından
Ne gibi gariplikler canım zahmet olmazsa bahsedebilir misin? Benim annem de tuhaflaşmaya başladı da. 58 yaşında
Annem bir şeyi sürekli söylerdi giderdi gelirdi söylerdi sanki ilk defa anlatıyormuş gibi konuşurdu , eşyaları koyduğu yeri unuturdu bulamazdık yada alıp cebine koyardı sorunca bilmiyorum ben koymadım derdi. Bir kere benim evimde tencereye patates koymuş haşlansın diye biz bir yere gitmiştik annem bende kalıyordu ben gelmesem tencere alev alıp ev yanabilirdi , patatesler kömür olmuştu ve tencerem yanmış ama annem farkında bile değildi , sonra kaybolmalara başladı evin yolunu bulamıyordu, kaç kere alıp getirdim . En son biz konuşurduk dinlerdi ama boş boş bakardı , bir çocuk gibi olmuştu.
önce (1,157 puan) tarafından
Benzer şeyler yaşıyorum canım aynı şeyi elli kere söyler. Babası da alzaymır hastasıydı. Teşekkürler vakit ayırdığın için ❤️ Allah yardımcın olsun.
0 oy
önce (7,790 puan) tarafından
Paraya ihtiyaci olsa istese bile borç olarak ister benim babam. Cebinde varsada asla bize harcatmaz para bana çok garip geldi şuan 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anonim59 (209 puan) tarafından soruldu

408,435 soru