+2 oy
156 göst.
önce Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
Evet kizlar nihayet banada nasip oldu bu postu açmak 41 haftalık gebeliğim nihayet bitti tam yılbaşı gecesi 00:02de defnem dünyaya geldi doğuma giderken o kadar kötü ve uzgundumki anlatamam  kızımı geride birakma duygusu çok kötüydü zaten bide grip olmustu dahada Zor oldu benim icin ama bitti çok şükür bebisimizi alip ablamiza geldik çok şükür rabbim kimseyi bu sınav da yanlız bırakmasın ya zordu ama bitti çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah ❤️ 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (18 puan) tarafından
Allah analı babalı büyüsün inşallah bana da dua edermisiniz lohusasiniz Allah kabul eder belki bende yarın gün alacağım doğum için ama bebebgimin kalbinin sol kısmı gelişmediği için 3 zorlu ameliyat olacak Allah sağ salim kucağıma almayi nasip etsin banada 
önce (150 puan) tarafından
Ahh yaaa :(( canım benim Rabbim su mübarek ayların hürmetine yavruna şifalar versin inşallah çok üzüldüm gerçekten Allah kimseyi evladiyla sinamasin inşallah ben doğuma giderken büyük kızım grip olmustu onu öyle bırakmak o kadar zordu ki anlatamam sana senin yavrunun durumu daha zor tabi tüm kalbimle dua ediyorum en güzel ve sağlıklı günler senle bebeğinin olsun inşallah ❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤
Teşekkür canım Allah'a razı olsun ❤️
+1 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Ay gözün aydın canım benim ❤️
Sağol canım ❤️ çok teşekkür ederim
önce (129,283 puan) tarafından
kiz bizide aldirsana amerikanyaya
önce (3,329 puan) tarafından
Gel kız ayıp ettin
+1 oy
önce (3,440 puan) tarafından

Hadi geçmiş olsun rabbim hayırlı iyi insanlardan olmayı nasip etsin sizlerle beraber güzel uzun ömürlü olsun <3

Amin inşallah canım rabbim dileyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah ❤️
önce (3,440 puan) tarafından
İnşaAllah canım
+1 oy
önce (684 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım gözün aydın geride çocuğunu bırakmak gercekten çok zor ama ben babasına birakmistim o yüzden biraz daha rahattım neyse ki oğlum doğunca kızıma benziyordu dönüp dönüp oğluma baktım kızım aklıma geldikce
Bende eltime bıraktım canım gözün arkada değildi asla ama annelik işte bide hastaydım ya o çok üzdü beni
0 oy
önce (22,049 puan) tarafından
Analı babalı büyüsün cnmm gözünüz aydın ♥️
Amin inşallah canım benim❤️
0 oy
önce (172 puan) tarafından
Gözün aydın bacım darısı benim başıma bende 40 +0 şuan yarın bir baktırıyim Benim de sanki 41 e doğru gidiyo
Vala 41 de gittim daha da çıkarmadılar beni bebek artık tehlikede dediler bende riske atmadım hemen yattım hastaneye sağlıkla gelsin bebiş ❤️
önce (172 puan) tarafından
Amin canım benim ben hasteneye gidip gelicem Allah tan yakın ama şuan yatamam bebemi bırakacak kimse yok esiminde tam yoğun olduğu zamana denk geldi bir iki gün nts ye gidip gelirim sonra Allah kerim
0 oy
önce (2,322 puan) tarafından

Gözün aydın Allah size bağışlasın ben daha şimdiden birgün olur da hamile kalırsam doğuma gidersem oğlumu nasıl bırakacağım diye düşünüp üzülüyorum daha ortada bişey yok :)

Yaa annelik işte canım o hep var biliyomusum ona belli etmedim ama ne ağladım yaninda nede doğuma gideceğimiz söyledim ama arabaya binerken gormen lazım di beni cok ağladım ya
0 oy
önce (31 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu o kadar beklemiş merakımdan soruyorum 
3900.canim zaten ondan sezeryan dediler önce sonra bı doktor ölçtü 3 buçuk dedi normale zorladılar bebek bı doğdu 3900 çok sinir oldum o doktora ya

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 691 göst.
0 oy
5 cevap 198 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
+13 oy
25 cevap 594 göst.

408,338 soru

12,267,587 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler