0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün keyfim yoktu bide misafir geldi gelecek şuan sinir oldum son dk haber veriyor zaten yemek yemedim çaya gelecekler 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,485 puan) tarafından
Kabul etmeseydin ben son dakikada sadece çok yakınım olursa kabul ederim yoksa müsait değilim der bir gün sonra ya çağırırım
tarafından
Yeni gittiler
-Reklam-
+1 oy
(11,511 puan) tarafından
Çaya geleceklerse yemeğini neden yemiyon 
0 oy
tarafından

Eee gelsinler ne olacak :woot:

tarafından
Eee ye onlar gelene kadar neyi bekliyorsun bacım bu kadar post açacağına şimdiye yemeğini yemiştin ama ☺
(3,460 puan) tarafından
Lo degismissin . Bende diyom kim bu:)))
tarafından
Hahahahhhaaw kimim bakalim ☺☺
(3,460 puan) tarafından
Hulyoş ablam
tarafından
Canım benim ☺❤
0 oy
(15,732 puan) tarafından
Madem sinir oluyorsun kabul etmeseydin. Pazar günü dinlenme günüm yada ev temizledim yoruldum deseydin. 
0 oy
(7 puan) tarafından
Misafirin çok önemli yada değerli ise bunlar göze batmamalı.Haber vermeleri gerek tabi ki belli ki ani gelişmiş siz yemeğinizi yiyin müsadere isteyip hatta sofraya buyurun değin.Onlar da daha önce haber vermemelerinin mahcubum yaşarlar.Misafir,bereketi ile,gelir sıkmayın,canınızı
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Daha gelmemis misafir bekliyorsun post açana kadar iki lokma koysaydin agzina zaten cay yanımdada atistirmaliklar yersin yani ne olacak 
0 oy
(629 puan) tarafından
Önceden haber etseler daha iyi olurdu tabi ama bu kadar da sinir olacak ne var ki bir bardak çay içip giderler
0 oy
(18,185 puan) tarafından
Mesela beklerken yemek yiyebilirsin. Sadece öneri :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 187 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
27 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

410,030 soru

12,328,369 cevap

39,162 kullanıcı

Kategoriler

...