+3 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (297 puan) tarafından
Kızlar esımle aram bozuk ailesi yüzünden sürekli dolduruşa geliyor masumda olsam inamıyor onların isteklerini sürekli bana dayatmaya calısıyor evi 1 haftadır sadece dus ve uyumak için kullanıyor yaptığım yemegı cayı içmiyor bi yatak ayırmadı ona sasırdım bende ctesi günü fetih suresıne başladım aile duzenımız düzelsin diye namazıda kacırmamaya çalışıyorum acaba böyle okuyup dileği kabul olan varmı

10 Cevaplar

+2 oy
(2,357 puan) tarafından
Olur inşallah canım. Cuma suresi de oku hee gün eşinle aranda güzel mubabbet olması için 
(297 puan) tarafından
Cok caresizim evin ihtiyaçlarını da sormuyor almıyor cocuklar meyve cok sever onu bile almıyor sırf bana inadından
(2,357 puan) tarafından
Erkeklerin geneli eşiyle bozuk olunca çocuklara da bozuk davranıyor ne hikmetse.
Sanki onların suçu varmış gibi.
Sen oku bol bol. Okumaktan zarar gelmez anca fayda gelir bol bol dua et Allah'a içinden geldiği hibi dua et
(297 puan) tarafından
Ediyorum hele secdedeyken ağlayarak Allah hidayet versin bana kötü davranarak mutlu mu olcak suratı onunda bes karıs beni seviyor ama ailesinden cok çekiniyor erkeklik yapacam diye Allah ıslah etsin onlarıda Allaha havale ettim huzurumuzukacırıyorlar
-Reklam-
+2 oy
(297 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olur musunjz
+2 oy
(157 puan) tarafından
ben medresede talebeyken zor bir ders vardı hoca gelmesin diye hep fetih suresinin ilk ayetini okurduk hatta bir gün hocamız geldi ve dedi ki kızlar ne okuyorsanız okumayın daha dersiniz hazır olmazsa deyin hep bi aksilik çıkıyor  :D
(297 puan) tarafından
Peki 41 defa okudunuz mu ben o sekil okudum inşallah olur ya ctesi başladım okumaya hemen bir değişim beklemiyorum tabii ama esım hala duvar gibi inşallah dua edin bana olur mu
(157 puan) tarafından
tabi ederim dua valla hepimiz grupça okurduk  ilk ayetini
0 oy
(54 puan) tarafından
Celcelutiye duasını okuyun, sorularla İslamiyet adlı siteden bakabilirsiniz.
(297 puan) tarafından
Siz yaptınız işe yaradı mı acaba
(297 puan) tarafından
Birde kaç defa nw zaman okursak daha iyi olur
(54 puan) tarafından
İstediğiniz her an okuyabilirsiniz, namazlardan sonrada okumak çok iyi, ben hergun okurum, zaten Allah'ın isimleri içinde olan bı dua, ismi azam varmış icinde o yüzden okuması etkiliymis, inşallah eşinizle aranız iyi olur bu dua hürmetine..
(297 puan) tarafından
İnşallah cok teşekkür ederim dua edin olur mu
0 oy
(751 puan) tarafından
Sen içten inanarak yapıyorsun olur niye olmasın evde sesli bir şekilde bakara suresi aç dinle 
(297 puan) tarafından
İnşallah çok istiyorum
0 oy
(351 puan) tarafından
Ben yaptım canım çok darda olduğum bir zamanda okumuştum kendi mesleğime işime girebilmek için 2 ay geçmeden çok şükür dileğim kabul olmuştu. İnanarak okunan hiçbir duanın geri çekilmediğine inanırım. Bundan 10 yıl önce okumuştum 
(297 puan) tarafından
Bende o kadar içten ediyorum ki okuyorum imsternette ilk gün 1 ikinci gün 3 defa üçüncü gün 5 diye ilerliyor o sekil yapıyorum cuma günü seladan önce teslim ediliyor inşallah olur
(351 puan) tarafından
Evet canım o şekilde son gün çok fazla vakit alıyor ama ben sabah namazından sonra okudum her ihtimale karşı birde bana denilen dileği yaptıktan sonra tesbihi kimsenin görmediği kıbleye doğru duvara bir yere as dileğin gerçekleştikten sonra astığın tesbihi al ve okuduğun sayı kadar tesbih dağıt denmişti öyle yaptım yanında Yasini Şerif hediye ettim
(297 puan) tarafından
Tesbih derken canım ben netten böyle gördüm Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce  3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.

Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)

Pazar günü 3 defa okuyun

Pazartesi günü 5 defa okuyun

Salı günü 7 defa okuyun

Çarşamaba günü 7 defa okuyun

Perşembe günü 7 defa okuyun

Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.

Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.

Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.

Dilerim tüm kardeşlerimin hayırlı olan istek ve arzuları gerçekleşir.
(351 puan) tarafından
Evet aynen böyle ama ablam demişti bana dileğin için Br tesbih kıble yönüne bakacak şekilde as dileğin gerçekleştikten sonra tesbihi al ve 41 adet tesbih hediye edeceğim de demişti dileğim gerçekleştikten sonra öyle yaptım ben yapmayadablirsin tercih meselesi canım
(297 puan) tarafından
Anladım canım cok teşekkür ederim Allah razı olsun
(351 puan) tarafından
Cümlemizden canım rabbim yuvana huzur mutluluk versin
(297 puan) tarafından
Amin aminnnnn cok aminnn
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Olur Allahın izniyle inşallah. Ama okuyupta niye olmuyo diye evham yapma bekleyiste olma tevekkül et cnm. Rabbim mutluluk huzur nasip etsin cnm. Olmassa bile imtihandasin öyle düşün acı ve sonu mutlaka tatlı olur
(297 puan) tarafından
Edicem tabi ki o kadar seye sabrettim ki inan her sey vız gelir...
(1,817 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah cnm. Dua ederken hayırlısını ve kolayını diyerek dua et rabbim huzura verdirir inşallah
0 oy
tarafından
Bakara suresi ac bol bol evde butun odalardan duyulsun sesi cuma suresini gunluk oku bi de kadir suresini bol bol oku al eline tesbihi oku ya vedud cek 
0 oy
(29,202 puan) tarafından

Niyetin önemli öncelik tabiki faydasını görürsün

(297 puan) tarafından
Niyetim işte esimin bana karsı gaddar olusu benim hiç bişeyden habersiz evimde dururken insanların dedikleriyle hareket etmesi benı mecbur bırakması iblis sanması falan düzelsin biraz bana inansın sadakati olsun
(29,202 puan) tarafından
Oku Allah'ın izniye faydasını görürsün evde sürekli bakara suresi aç dinle ve okumaya calis
(297 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah canım sağolasın
0 oy
(640 puan) tarafından

Cnm her gün 1fatiha 3 ihlas ve 7 defada hesbiyellahü la ilahe illa hu  aleyhi tevekkeltü  ve huve rebbul erşil ezim  

İnşallah biznillah aranızdaki soğukluk biticek

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 210 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gizlinur (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Linkin (19,902 puan) tarafından soruldu
0 oy