+1 oy
366 göst.
önce Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Eşimle 4 yıldır ayrıyız işi gereği. Yılda izinlere gelince ve telefonda konusabildiğimiz kadar yürüttük az kaldı yakında tayin olacağız ama son zamanlarda biz çoooook soğuduk. Bu zamana kadar çok kavgamız oldu telefonda bile 10 gün süren konuşmamalarımız vs. Ama son 1 buçuk 2 aydır aramız aşırı kötü. Beni artık eskisi gibi zaten aramıyor hatta hiç aramıyor havadan sudan sebepten kavga ediyoruz ve günlerce sürüyor anca birşey olacak da konuşma öyle başlayacak. 

Ona göre ilişkiye karar veren ben mişim. Evet ben biraz baskın karakterim ama oda beni çok tüketti..

2 hafta oldu işte hiç sebebi bile hatırlamıyorum sürekli kavga ettiğimiz için beni aramıyor kızını görüyor onun uyumadıgı saatlerde arıyor kapatıyor ben yok muşum gibi. Geçen uyuduğunu bildiğim saatte görüntülü aradım ve ekran paylaşmanı istedim zerre birşey, bi uygulama bi mesaj yada geçmiş araması hiç birşey yoktu. Bende düşündüm bu adam bana böyle yapmazdı illa bi arardı ne oldu diye ama tamamen soğumuşuz.. Aramıyor beni. Ben aradım onu 5 gün önce ama beklemediğim bir şekilde isteksiz konuşunca fazlalık gibi hissettim ve kapattık. Bizim için zerre uğraşmıyor, ama aldattığından değil, sevmiyor bence. Ama herşey tam bitti yüzdük kuyruğuna geldik derken nasıl da tükenmişiz nasıl da uzaklaşmışız üzülüyorum 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (282 puan) tarafından
4 yıl az bir süre değil bu kadar sogumanin sebebi bu bence 
önce (9 puan) tarafından
Bence de öyle
-Reklam-
0 oy
önce (3,187 puan) tarafından
Dört yıl çok fazla gerçekten yani hiç bir sebep olmasa insan özlediği için bile duygusallaşır agresifleşir. Rabbim yardımcınız olsun inşallah gelince her şey eskisinden de güzel olur 
0 oy
önce (3,989 puan) tarafından
Uzakken yürütmek çok zor. Belki bu iyi gelmedi size. Bir de ortada sebep yokken böyleyseniz sorun daha çabuk halledilir çünkü sorun yok. İnşaallah yan yana gelince bugünleri unutul, tekrar güzel günler görürsünüz. Biz de 2.5 yıl ayrı kaldık, asker eşiyim ve bu süreç çok zor. 
0 oy
önce (663 puan) tarafından
Mesafe bu kadar etkilemez bence bizi etkilemedi yani bence ettiğiniz kavgalar cnm 
0 oy
önce (3,137 puan) tarafından
Senin için üzüldüm işte bu yüzden evli çiftler yan yana olmalı iş için adam başka kadın başka şehirde yada ülke de olmaz muhakkak sorun oluyor herkes birey olarak yaşamaya alışıyor umarım çözerseniz
0 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Sürekli Uzak olduğunuz için hiç aile olup birbirinize alısamamıssınız,o yüzden bu durumdasınız 
0 oy
önce (383 puan) tarafından
Siz özlediğiniz için agrasıfleşıyor olabılır misiniz? Erkekler de zaten düşüncesiz ve kaba olur. İkısi birleşince kavgalar kaçınılmaz. Biraz daha sakin olmaya çalışın. Ben de eşimle Uzak kalınca agrasıfleşiyorum 1 bucuk aydır ayrıydık işi gereği agrasıfleşıyorum ona karşı kavga edıyorum ya da bişilere alınıp küsüyorum o da anlıyor sen benı özlemişsin diyerek ortamı yumuşatıyor. Ona sinirlendiğimde kin tutuyorum oysakı çok seviyorum geçiyor sonra 
0 oy
önce (31 puan) tarafından
Aldatmadigindan emin misiniz 
0 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Eşinin işi ne acaba ve sen neden gitmedin 
0 oy
önce (3,255 puan) tarafından
4 sene de sogumaniz çok normal canım 

Aynı evdeyken bile iki gün ayrı yatsan araya soğukluk giriyor deki 4 sene az değil yani
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Hep derim uzak mesafeden çok zor hele evli ve çocuk varken illaki ilişkiye sevgiye evliliğe kötü etkileri olur kadın için daha zor , ama çok özlediğin içinde agresif olursun mesela gördüğün zamanlar nasıl geldiğin de bide uzun süre görmediğin de nasıl buda önemli, ben bir gün bile görmezsem özlüyorum bir hafta görmezsem kesin o haftanın üç günü kavga çıkıyor, o yüzden eşinle telefonda yada gelince yüz yüze konuş istersen belki daha iyi olur 
0 oy
önce (4,177 puan) tarafından
Hiç bir sebep yok sakın uzme kendini hayat bu bazen farklı şehirlerde çalışmak zorunda kalabiliriz.Yalnizliga alisabiliriz çok normal hersey farklı bir anlam yukleme bak sende diyorsun aslında olumsuz bir durum yok soğudu galiba diye aslında o soğuma değil yokluğuna alıştı evet kulağa hos gelmiyor hatta bu kısmı okuyunca üzüleceksin ama üzülme 

Aynı evde bir araya geldiginizde bir süre herkes ayrı borusunu da otturecek buna da hazırlık ol sonra yavaş yavaş güvenli alanınizda tekrar birlikte yaşayıp ailenin onemli olduğunu aslında istediğimizin bireysel yaşamak olmadığı  tekrar hatırlayacaksınız.Sen bu sürecin normal olduğunu unutma yeterli,su akar yatağını bulur.
0 oy
önce (1,970 puan) tarafından
Çok sürdüğü içindir benm eşimde 2 yıldır gel git oluyor 1 ay kalır evde toplasan çok tartışmamız oluyor soğukluk giriyor uzakta olduğu için aramaz tabi evde olunsa iki gün sonra konuşuluyor şuan o sorun bizde de var mesafe oldukça uzaklaşilir
0 oy
önce (288 puan) tarafından
5 gün demek :o 
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
Yanında olmama sebebi ne yurt dısında mi canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 345 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tug.ce (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 618 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 904 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 653 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepemine22 (71 puan) tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,226 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler

...