Eşimle 4 yıldır ayrıyız işi gereği. Yılda izinlere gelince ve telefonda konusabildiğimiz kadar yürüttük az kaldı yakında tayin olacağız ama son zamanlarda biz çoooook soğuduk. Bu zamana kadar çok kavgamız oldu telefonda bile 10 gün süren konuşmamalarımız vs. Ama son 1 buçuk 2 aydır aramız aşırı kötü. Beni artık eskisi gibi zaten aramıyor hatta hiç aramıyor havadan sudan sebepten kavga ediyoruz ve günlerce sürüyor anca birşey olacak da konuşma öyle başlayacak.
Ona göre ilişkiye karar veren ben mişim. Evet ben biraz baskın karakterim ama oda beni çok tüketti..
2 hafta oldu işte hiç sebebi bile hatırlamıyorum sürekli kavga ettiğimiz için beni aramıyor kızını görüyor onun uyumadıgı saatlerde arıyor kapatıyor ben yok muşum gibi. Geçen uyuduğunu bildiğim saatte görüntülü aradım ve ekran paylaşmanı istedim zerre birşey, bi uygulama bi mesaj yada geçmiş araması hiç birşey yoktu. Bende düşündüm bu adam bana böyle yapmazdı illa bi arardı ne oldu diye ama tamamen soğumuşuz.. Aramıyor beni. Ben aradım onu 5 gün önce ama beklemediğim bir şekilde isteksiz konuşunca fazlalık gibi hissettim ve kapattık. Bizim için zerre uğraşmıyor, ama aldattığından değil, sevmiyor bence. Ama herşey tam bitti yüzdük kuyruğuna geldik derken nasıl da tükenmişiz nasıl da uzaklaşmışız üzülüyorum