+1 oy
430 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Aldattıgını sanmıyorum isten eve evden işedir.konustum bi kac kez yorgunum vs.diyor 40 yasinda.ama ben bu durumdan cok sıkıldım kadın oldugumu sevildigimi hissetmek istiyorum.giyin süslen falan demeyin işe yaramiyor

14 Cevaplar

+8 oy
önce (4,063 puan) tarafından
Erkek istemeyince ilk akla gelen aldatıyor mu oluyor ama kadın istemeyince ee yoruluyoruz gün içinde. Belki o da yorgun düşüyor, yaş da çok genç değil istek bir yaştan sonra da azalıyor belki
önce (417 puan) tarafından
Sanmıyorum aldattıgını
önce (241 puan) tarafından
Bugün tüm yorumlarını artiladım senin :○
önce (4,063 puan) tarafından
Genelde + alır yorumlarım ☺️
önce (5,976 puan) tarafından
bende cogusina katildim:))
-Reklam-
+2 oy
önce (657 puan) tarafından
Evde 4.cocuk biri bebek imam hava soğuk kaldığımız ilçe küçük sosyal hayat yok maaşlar belli değil ev kira okul lar servis le ben doğum iznindeyim gelen giden kışlık masraflar benim adam da öle ne süsü püsü geçim derdinde adam düşünceli dir belki normal düşün 
önce (348 puan) tarafından
Benim koca öyle vaalla anası öldü ertesi gun yanaştı morali bozuk olsun yine yanasir
Saksınım ben maşallah size
Saksınım ne demek cnm eşim öyle benim moralim bozukkn aklıma bile gelmez heleki anam babam ölsün üzüntüden mafolurum o işimi dusuncm eşim değişik
Şaşkınım demekki erkekler in bünyesi farklı olabiliyor benim eşim imam köyde cenaze oluyor adam üç gün duygusal olur düşünür ölümü varlığı yaşantımızı gözden geçirir
Maşallah eşine yok anam benimkinin aklı orda hep rabbim Isla etsin benim kocayı
+2 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Ne kadar süre olmuyor birliktelik eşin hiç istemiyor mu hep sen mi yanaşıyorsun ve kaç yaşındasın 
Kendisi hic ataga gecmiyo nerdeyse.ayda bir belki oluyor.ben 32 o 40
Cinselliğe düşkün bir erkek değildir belki canım hep mi böyleydi sonradan mı oldu
Genelde boyleydi canim ilk zamanlar bile hep ben isterdim
Huyu böyle cinselliğe pek düşkün değil demek ki daha iyi
+2 oy
önce (883 puan) tarafından

Yaşı aman aman çok değil 

Aldatma aklımıza gelen ilk cevap ama gerçekten yorgun olabailir 
Yoo aldattıgını hic sanmıyorum
+1 oy
önce tarafından
Hepsi aynı pokk
0 oy
önce (179 puan) tarafından
Siz kaç yaşındasınız 
32 benim yaşım
0 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Bende bu durumdan muzdaribim. Neredeyse son ilişkimiz 1 ay olmuştur. Çocuktan sonra ikimizde cinsel hayattan soguduk gibi ama birkaç gündür yanaşmama rağmen eşim isteksiz. O da çok yoruluyorum elim kolum tutmuyor diyor birde çok sigara içiyor
0 oy
önce (2,049 puan) tarafından
Yaşıyla alakalı olduğunu düşünmüyor 40 çok da büyük bir yaş değil. Hayat yorgunluğu geçim sıkıntısı insanda heves bırakmıyor. 
0 oy
önce (2,560 puan) tarafından
Bence dönemsel olabilir. Her zaman aynı istek olamaz ki. Biz kadınlar hergün aynı istekte mi oluyoruz
0 oy
önce (201 puan) tarafından
Antropoza girmiş olabilir mi
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Bir hafta ara girince tribi atarım çünkü alisirsa öyle kalır sonra o bir hafta bir ay olur sonra herşeyden sogur devamı belli zaten , sorunun olabilir diyorum herkesin sorunu var , biraz sorunlarını dışarı bırak bize yönel , ölene kadar sorun bitmez yani sağlık sorunu yoksa geri kalan her şey benim için bir bahane asla kabul etmem , çünkü öyle evliliklere sinir olurum ayda bir ne iki haftada bir ne sonra araya cidden her anlamda soğuma giriyor, bir yerde okumuştum , yaptıkça yapasin gelir yapmadıkça daha çok yapamamak istersin yani yanlış anlaşılmasın tamamen zaman için bunlar alışkanlık olarak kalıyor 
Harfi harfine katılıyorum aynen oylee..trip atsamda hicbir faydasi yok anlamiyor artik sıkıldım bu durumdan cocuklar olmasa ayrilicam..bazen diyorum bisey olmaz ilk bosanan biz olmicaz diye.iki arkadas gibiyiz evde
Ama eşinle konuşmayi dene ben eşimle her şeyi konuşurum her şeyi sorarım , belki sorunu vardır söylemeye utaniyordur olabilir mi , bazı dönem erkeklerde isteksizlik veya sertleşmeme gibi sorunlar ortaya çıkıyor söylemeye utanıyorlar , o yüzden her şeyi konuş yine aynı ise bırak kendi haline, tabiki boşunmak ayıp değil, bende ayrıldım bu ikinci evliliğim ama inanki boşanmak o şekilde çocukla kalmakta çok çok zor , ben sekiz seni kizimla ailemde kaldım bir buçuk yıl önce evlendim
Evet zordur tabiki.2.evliliginiz nasil mutlumusunuz peki
İllaki sorunlar oluyor ama Allah'a şükür iyi
0 oy
Hicmi yanaşmıyor cnm. Kaç gün gündür böyle 
0 oy
önce tarafından
Macunu yedir
0 oy
önce (274 puan) tarafından
Senim yine 40 yasında benim esim 29 yasında bel fıtığı için ılac kullanıyor onun yan etkisi iktidarsızlık baya baya erken bitiyor esım ve haftada bir iki zor oluyor kendide farkında bi ara suratına çarptım doktora gitcem falan dedi gitmedi ilk evlendiğimde cok ssglıklıydı her seh iyidi birde küsme tribi cabası onuda cekıyoruz birde
Haftada iki olsa yine razıyım ya

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 31 göst.
+1 oy
3 cevap 23 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.