+1 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (642 puan) tarafından
Çocuklarınız oyun oynarken kendi kendine konuşuyor mu? Hangi yaş da başladı? 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (793 puan) tarafından
18 aylıktı sanırsam zaten 18 aylıkken konuşmaya başladı Şimdi iki yaşında tam olarak konuşuyor 
önce (642 puan) tarafından
Evet o dönemde kızım konuşuyordu ama şu ara bayağı kendiyle sohbet ediyor.
-Reklam-
+1 oy
önce (4,096 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında 3 yaşından beridir kendi kendine konuşuyor oynarken. Telefonla konuşuyoe bazen aloo abla ne yapıyorsun filan diye 
İzlediğimizi fark edince utanıp saklanıyor kızım :)
Benim oğlan da aynı ama bazen telefon yaptığı oyuncağı bana getirir anne seninle konuşacakmış der :D
Gelişimsel olarak ortak davranışlar o zaman. Aynı yaş grubu birde. Onları bû şekilde büyürken görmek çok güzel.
Aynen öyle zor dönemlerde olsa ileride anı olarak kalacak onlar hatırlamasa bile
Teknolojî sağolsun ben bir çok durumu video/fotoğraf ile kaydediyorum. İlerde beraber bakarız diye.
+1 oy
önce (923 puan) tarafından
3 yaşında konuşuyor kendi kendine cevap veriyor sonra dan haha
Kendi kendine cevap verme her çocukta var sanırım:)
0 oy
önce tarafından
Valla biz simarik alistirdik galiba tam ne zaman konusmaya basladi bilmiyorum ama surekli bizimle oynamak istiyo haliyle kendi oynamayi bilmiyodu son zamanlarda oyuncaklari konuşturuyor mesela bugun kahvaltida onunde bi suluk bi de pipetli bardagi vardi biri anneymos birisi cocukmus kucugu konusturuyo anne nereye gittin seni cok ozledim diyo sulugu konusturuyo su icmeye gittim geldim yat yat diyo benim oglan oglen uykusunda yanindan kalkinca hemen uyanir ve bu diyalog gecer aramizda dun supriz yumurta oyuncaklarini biriktiriyo onlari istedi kuzu figiru var onu konusturuyo ben hasta oldum muhammed abi diyo (oglumun adi muhammed ) oda diyoki tamam tamam uzulme sari taksiyi cafiriyim hastanye goturuyum diyo arabanin ustune bindirdi kuzuyu hastaneye goturdu nahsettigin buysa eğer bizde yeni basladi 
Şubatın ilk haftası 3 yaşı bitirecek inşallah.
önce tarafından
Benimki de nisanda 3 yasi bitirecek demekki normal ikisi de ayni olduguna gore :)
Bence konuşmaları normal zaten. Merak ettim ama diğer çocuklarda da bu kadar yoğun mu diye. Kardeşi var ama henüz ufak diye tek kalıyor. O yüzden mi çok fazla konuşuyor diye düşündüm.
önce tarafından
Ooo yok yok ondan degil diyolar ya kiz cocuklari cok konusur diye vejim oglan bin basar bi cenesi var MasaAllah hic susmaz
Maşallah onlara, benim oğlum da var ama daha 10 aylık. O nasıl olur ilerde bilmiyorum.
0 oy
önce (6,955 puan) tarafından
Evet 4 buçuk yaşında 
Bu yaşta daha da mı fazla konuşuyorlar yoksa büyüdükleri için azalıyor mu?
önce (6,955 puan) tarafından
Yaklaşık 2 aydır böyle ☺️
0 oy
önce (51,334 puan) tarafından
ve ne zaman biter☺️
yok iste daha yüksek sesle konusmaya başladı ☺️
O zaman belli bir yaşı yok, hayal dünyasıyla alakalı.
önce (12,538 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yaşında mesela genelde konuşmaz oynarken ama kız 2 yaşında o hep konuşur kendi kendine :D
Kız erkek de fark var mıdır bilmiyorum şuan, oğlum daha 10 aylık. Sonrasında bakalım nasıl olacak.
kizlarin dogasinda var konusmak
0 oy
önce (7,719 puan) tarafından
2 buçuk yaşında konuşuyor kendi kendine 
Gün içinde yaşadıklarını anlatıyorlar o dönem.
önce (7,719 puan) tarafından
Yani birçok şeyi anlatıyor tabi oyun kuruyor hem hasta hem doktor teli alıyor arıyor birini sözde kendi soruyor kendi cevaplıyor. Ayıcık konuşuyor işte. Baya şeyleri var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 1,198 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 597 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,269 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...