+2 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar iki haftadır artık yıldım usandım herseye yapacaksın edeceksin emri vaki konusuyo inatlasiyo çıldırdım artık napicam bilemiyorum sabrım tasiyo iyice vurmalar başladı iyice delircem ya bugün çıldırdım iyice vurdum sinirimden ağladım ve buna rağmen konuşuyorum hala anlamıyor yapacağından geri kalmıyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,264 puan) tarafından
Benim de inatlaşma var dinlemiyor hiç beni kaale almıyor 
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
Okula gidiyor mu 
(12 puan) tarafından
Kreşe gidiyordu aldım 4 aydır evde işi bıraktım bende çalışıyordum evdeyim ama böyle değildi iki haftadirboyle
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Benim kizmda 5 yaşında aynı anlattiginiz gibi olmaya başladı ve benimkide iki hafta önce başladı böyle davranmaya dil çıkarma huyu yoktu yapma dediğimde dilini çıkarıp yapmaya devam ediyo 
(12 puan) tarafından
Çıldırcam artık kafayı yedim
(1,081 puan) tarafından
Bizimki kardeşi oldu en çokta o yüzden böyle davraniyo zaman ayiramadigim için.kardesi uyudugunda kızımla ilgilendiğimde normale döner.
(12 puan) tarafından
Tek bizimki kardeşi olsa hiç durduramicaz duruma gelcek
0 oy
(907 puan) tarafından
Enerjisini atabiliyor mu peki gün içinde, belli ki sıkılgan birazda simarmis. Vurma da varsa biraz daha dikkatli yaklaşın farklı konularla algısını dağıtın böyle durumlarda. Baktınız yine atismaya başladı hadi seni şuraya götüreyim hadi gel bunu arayalım diye dağıtın konuyu. Bu yaştaki bir çocuk için tam da oral dönem. Okul çağına giriyor o yüzden karşılıklı tartışmaktan kaçının. Bu hareketleri unutsun 
(12 puan) tarafından
Dışarı çıkıyo istediği oluyor konuyu dagitsam da unutmuyo mutlaka başa sariyoruz inatlaaiyo zitlasiyo
(907 puan) tarafından
O zaman bir psikolojik destek alabilirsiniz demek ki sizin asabileceginiz boyutu gecmis
(12 puan) tarafından
Neye götürmem gerekiyor hangi bölüme
(907 puan) tarafından
Çocuk psikiyatriden randevu alabilirsiniz
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Benmki duymamış gibi yapıyor en son patlıyorm korkuyor biraz ama gene yapıyor bizimki kardeşe zatar verme koltukları boyuyor yapmazdı hiç 
0 oy
(2,835 puan) tarafından
Seni cok uyo anliyorum cnm. Benimde akilli uslu dedigim kizim aynisininyapmaya başladı. Emir kipi vererek oojusmaya basladi, yapmadiginsa aglama jrizleri, knatlasmalar, vurmalar... benimde sabrimin tastiginincok zamanlar oldu emin ol. InsaAllahbj geçici bir surectir, cjnku bunun disinda gercekten uyumlu bir çocuk. Ama artik ben odakli oluyorlar galiba, guc gösterisi yapmaya çalışıyorlar. Alacaksin, yapacaksin vs vs, sabredecegiz mecburen gecene kadat
0 oy
(8,370 puan) tarafından
Anaokuluna neden vermediniz
0 oy
tarafından
5Anasınıfına gitmiyor mu cbm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 186 göst.
0 oy
16 cevap 542 göst.
0 oy