Selamın aleyküm arkadaşlar eşim kaza yaptı motorla araba çarptı ayağı kaldırımla araba arasına sıkıştı çalışamıyor iki üç aydır ayağında kırılma ayak tabaninda zedelenme vardı kiradayiz yardım edicek kimsemiz yok kaynanam evinden bazenyiyecek getiriyor oda kirada durumu iyi deil kaç aydır eşim arkadaşından borçla kira faturalar ödüyor arkadaşının karısı da kavga etmiş sürekli millete borç veriosun diye çok üzüldüm artık ondan da alamayiz sagolsunlar köyün derneği bir aylık kiramizi verdi küçük cocuklarimizda var gecinemiyoruz zor durumdayız eğer inanmayan olursa buyursun evime gelsin yada özelden yazsın görüntülü ararim eşimin ayağını kaza anının resimlerini atarım şuan ayağı alcidan çıktı çalışamıyor ama basamiyor ayağına daha tam şuan çalışmaya başlasa bir ay sonra anca para alicak napicaz bilmiyorum kredi kartlarimzz falan geçen sene hepsi icralık hergun kapıya icra kağıdı asiolar pttden gelenler hep gecinemiyip kredi çekti eşim odeyemedik gıda olur coxuklarim için bez süt gönlünden ne gelirse az çok demeden zekâtını verdi bı komsumda sağolsun lütfen bana inanın özelden numaramı verip fotoğrafları atarım görüntülü ararim evime ziyaretede gelebilirsiniz bu mübarek aylarda sesimi duyun lütfen lütfen bu caresizligimi duyun :(