0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Selamın aleyküm arkadaşlar eşim kaza yaptı motorla araba çarptı ayağı kaldırımla araba arasına sıkıştı çalışamıyor iki üç aydır ayağında kırılma ayak tabaninda zedelenme vardı kiradayiz yardım edicek kimsemiz yok kaynanam evinden bazenyiyecek getiriyor oda kirada durumu iyi deil kaç aydır eşim arkadaşından borçla kira faturalar ödüyor arkadaşının karısı da kavga etmiş sürekli millete borç veriosun diye çok üzüldüm artık ondan da alamayiz sagolsunlar köyün derneği bir aylık kiramizi verdi küçük cocuklarimizda var gecinemiyoruz zor durumdayız eğer inanmayan olursa buyursun evime gelsin yada özelden yazsın görüntülü ararim eşimin ayağını kaza anının resimlerini atarım şuan ayağı alcidan çıktı çalışamıyor ama basamiyor ayağına daha tam şuan çalışmaya başlasa bir ay sonra anca para alicak napicaz bilmiyorum kredi kartlarimzz falan geçen sene hepsi icralık hergun kapıya icra kağıdı asiolar pttden gelenler hep gecinemiyip kredi çekti eşim odeyemedik gıda olur coxuklarim için bez süt gönlünden ne gelirse az çok demeden zekâtını verdi bı komsumda sağolsun lütfen bana inanın özelden numaramı verip fotoğrafları atarım görüntülü ararim evime ziyaretede gelebilirsiniz bu mübarek aylarda sesimi duyun lütfen lütfen bu caresizligimi duyun :(
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
(2,669 puan) tarafından
Allahım yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm umarım durumu iyi olan size destek olabilecek birileri çıkar burdan benim eşim de tek çalışıyor ben çalışmıyorum ve kuryelik yapıyor kar kış demeden motor üstünde çalışıyor Allah korusun kaza geçirse zor geçiniriz bizde Allahım yaşatmasın kimseye 
tarafından
Amin Allah razı olsun sagoalsin duaların için rabbim kimseye yaşatmasin eşini çocuklarını sana bağışlasın
(2,105 puan) tarafından
Annemizin yanına taşınabilirsiniz zor durumdaysaniz en azından 1 kira ödenir bende 1+1 evdeyim annem yanımda 1 çocuğum var ..ev üstünde ev olmaz deniyor mecbursam oluyor hayat şartlari zor çünkü
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Kardeşim rabbim yardımcın olsun Keske durumum olsaydi bende çok yokluk çektim nasıl bir durumdasin şuan anlayabiliyorum seni insAllah rabbim eşine acil şifalar verir yardım eden çıkar insaallah
tarafından
Allah razı olsun amin eşim iyileşip çalışsa hayırlısıyla karın toklugunada olsa yeterdi kimseye muhtaç olmazdık dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 537 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kafamizgokyuzu (841 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 551 göst.
22 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 446 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,971 soru

12,367,663 cevap

42,151 kullanıcı

Kategoriler

...