+2 oy
260 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,630 puan) tarafından

Kızlar kullanan var mı niye uygun 5 ltresi 100 tl 

image

11 Cevaplar

+2 oy
önce (1,870 puan) tarafından
Konsantre degil
önce (3,630 puan) tarafından
Kontra ne oluyo kız
önce (1,870 puan) tarafından
Bu cıvık mesela konsantre 1 kapak koysan yeter ama bu oyle degil su gibi kokusuda konsantre gibi kalıcı degil
-Reklam-
+1 oy
önce (17 puan) tarafından
Heralde konsantre değil ondan
O nedemek ne işey yarıyor
+1 oy
önce (3,284 puan) tarafından
Çok şaşırtıcı valla
Başka yerlerde e aynı
+1 oy
önce (267 puan) tarafından
Konsantre değil o yüzden böyle Küçük konsantre olanlarda yarım kapaktan daha azı bile yeterken bunda 1 kapak dolmasi gerekiyor ikisi de aynı mantığa geliyor sadece diğeri daha az yer kaplıyor 
0 oy
önce (1,530 puan) tarafından
Yogun olmayabilir
0 oy
önce (3,938 puan) tarafından
Kokusu kalıcı değil o yüzden uygun 
0 oy
önce (244 puan) tarafından
Hiç güvenmiyorum artık böyle promosyonlu indirimli ürünleri Geçenlerde a101'i 10 TL ve üzeri Finish bulaşık tableti vardı 30 adet 149 TL eve getirdim baktım tablet bozulmuş Geri götürdüm iade etmek için almadılar üstüne de bir ton tantana asla güvenmiyorum indirimli şeylere kesin bir hile vardır
önce (4,140 puan) tarafından
Canım geçen hafta 101 de alışveriş yaptım kasada öğrenci Bir çocuk vardı kasa yanında indirimli kurabiye vardı almak istedi Kasiyer onun kullanma tarihi geçti alma her almak isteyene engel oluyorum bugünde satılmazsa yarın kaldıracakları kimsenin vebaline giremem dedi çocuk bıraktı geri bazı indirimli ürünler çok sıkıntı oluyor
Herkes öyle olmuyor işte canım ya ben de olsam ben de vicdanlı olurdum ama bile bile insanların paralarını çöpe attırıyorlar sonuçta kimse parayı yoldan toplamıyor hepimizin geçin derdi var bulaşık tableti alıyorsun indirimde diye ama bakıyorsun bozuk fark ediyorsun tantana yapıyorlar Kavga çıkartıyorlar ya çok rezil insanlar
önce (4,140 puan) tarafından
Normalde almaları lazım ama bazıları çirkinleşif almıyor Allah ıslah etsin böylelerini
Amin Amin..
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Ay bende bi kere almıştım bundan su gibi hiç bir kokusu yok konsantre değil bence hiç alma 
0 oy
önce (134 puan) tarafından
Ben kullandım cnm kokusu kalıcı deyil 5 lt evet ama su 1.kiloluklar var konsetra olan o mükemmel kokuyor kırmızısı ben koku için küçük konsetra yazanları alıyorum 
0 oy
önce (29,051 puan) tarafından

Kokusu kalıcı olmayanlardan bunlar konsantre değil 

0 oy
önce (5,328 puan) tarafından
Pembe olanin kokusu hic kalmiyor hic guzel degil digerlerini bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sevimebeci (427 puan) tarafından soruldu