+5 oy
618 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,300 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi işler bittimi bebeler uyandımi 

Çok şükür iki bebemde uyuyor evimi topladım süpürdüm çamaşırları astım balkonumu yıkadım halılarımi silkeledim bi silip halıları sermesi kaldi ama bi kâhve arası yapmak istedim aygaza su koydum kaynasın sıcak su ile sileyim dedim 

He bu arada benim eşime evlatlarima aciyanlar varmış dip not geçeyim ben burda takilsamda evimi çocuklarımi asla ihmal etmiyorum şunu gonsumu gere gere soyleye bilirim ki keşke herkes benim kadar fadakar ilgili anne olabilse benim postları gördüğüne göre sende burdasın ki görüyorsun otur kendi ailene acı milleti takip edene kadar :woot:

Napıyoruz anten takıyoruz sodası da yanında promosyon hediye :devil:

image

22 Cevaplar

+5 oy
önce (11,455 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Şuraya post açanları kötü eş kötü anne ilan etmeyi tahmini ne zaman bırakırsınız? Bir salın insanları ya her bokologlar ! 

önce (4,300 puan) tarafından
Kendileri muhteşem anne muhteşem es
önce (11,455 puan) tarafından
Sözde öyle evet özde hiç bişey yok ;) boş tenekeler sadece
-Reklam-
+17 oy
önce (241 puan) tarafından
Canim seni severim ama her postuna bu arada ile başlayıp yok şunu diyenler var bunu diyenler vat diye sürekli dipnot evleniyorsun,  bi yorum yapıliysa cevabını yorumda ve orda kalsin uzatıp yazan hadsizlik yapanlar da kendini mühim hissetmesin.
İşte sıkınti su yazıyor sonra kaldırıyor kizlar haber veriyor lafinin arkasında durmuyor
önce (241 puan) tarafından
Iste cesareti yok demekki uğraşma lohusasin
+4 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Senin burda takılmanı sorgulayanlar egitimci kullanıcısın özel eğitimli öğrencisi olmasına ragmen nasıl her postun altında olduğunu sorgulamadı büşra hatta hep desteklileri vardı o öğretmenden yalanmış zaten :) demem o ki bi kesim var ama o kadar yoklar ki boşlar :) valla evi bıraktım işe geldim çocuklara annemle kaynanam bakıyo ❤️
Vay seni kötü anne sen çocuklarını nasıl bırakırsın ☺️☺️☺️☺️☺️
Doğru valla benim yaptığım da tam linçlik :)
önce (1,079 puan) tarafından
Kusura bakmayın arata dalar gibi oldum ama öğretmen yalanmış derken Eğitmen miydi bir hesap vardı o hesaptan mı bahsediyorsunuz? Eğer oysa nesi yalan çıktı ki?
Evet canım o hesaplı kullanıcı öğretmen olmadığını birine söylemiş sanırım yakın arkadaşı burdan, oda ifşa etti
+4 oy
önce (4,438 puan) tarafından

Günaydın kahvemin dibiyle geldim :) 

image

Afiyet olsun cnm kolay gelsin
+4 oy
önce (194 puan) tarafından
Afiyet olsun abla naçizane fikrim burdaki insanlari her postta dile getirme yanlış anlama onlarin bu söylemlerini doğru bulmuyorum tabiki sadece agzi olan konuşur elbette çekemeyen olacak kıskanan birak konuşsunlar nasıl olsa onlar senin takmadığıni görünce konuşmaktan yazmaktan vazgeçerler amaann salla gitsin her postunda baska birsey söylüyorsun gerek yok umarım beni anlamışsındır
+4 oy
önce (12,533 puan) tarafından

Kız onu diyenler yavaş insanlardır ben yapamıyorumda bu nasıl yapıyo diyorlardır heraldı :D bide eşi yardım etmeyenler var malum. E seninki edincede

Yorumuna kesinlikle katılıyorum
+3 oy
önce (5,039 puan) tarafından
Ay burdan bıle dedikoduyu nası beceriyorlar. 
Pislik olsun
+3 oy
önce (691 puan) tarafından
Günaydın kolay gelsin maşallah duruyo seninkiler benim bebe 25 günlük bırak kahveyi lavaboya gitsem yeter bana :)))
Sabaha kadar gram uyumadilar yorgun düştüler artık
+3 oy
önce (7,952 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım boşver yaa şöyle oturup kahkaha atıp kahveni iç keyifle öyle diyenlere inat :D

Hazırlanıyorum dişçiye gidecem :woot:

Geçmiş olsun cnm minik savaşçım uyandı kahvem yarida kaldı
önce (7,952 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım oyyy kurban olurum onu verene yaa miss kokuluyu kokla benim yerime ☺❤
+3 oy
önce (105 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun :)) bu insanlar ne yasiyorlar cidden :D burda paylaşım yapıyorsunuz ama daha sabah 10 bir suru iş yapmissiniz. İki çocuk var bide. geçen sene buraya uye olmuştum ben kaparken hesabı yeni hamileydiniz :) yaşadığıniz sağlık sorunlarını falan da biliyorum hatırlıyorum. Benden size bir helal olsun maşallah :D 
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun şuna eminim benim yerimde olsalar tuvalete gitmeye aciz olurlar gelmiş beni alestiriyorlar
önce (105 puan) tarafından
Valla kesinlikle öyle :D
+3 oy
önce (17,243 puan) tarafından

image

halbuki sadece kahvaltı yapmıştık bu hale geldi tezgah :woot: ben kaçar. Oğlan uyanmadan halletmem lazım. Sadece yarım saatimi alır tabi :D. Şu makineyi icat edenin ellerinden öperim 8-)
Kolay gelsin cnm
+2 oy
önce (7,435 puan) tarafından

image

Yeni kahve içtim. Keşkek var ocakta .pırasa da ziyan olmasın diye pisircem . Afiyet olsun 
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah bende bulgur mu prasami yapsam diye düşünüyorum kara kara
Emziriyorsan gaz yapmayan şeyler pişir. Gözün kalmasın
Şükür emziriyorum canim yeterli değil ama hiç yoktan iyidir
Zamanla gelir .Bol su iç çorba iç dinlemeye çalış.
İnşallah cnm tavsiyelerine uyucam
+2 oy
önce (17,897 puan) tarafından
Herkes kendi evine kendi evliliğine baksa ne güzel olur :) kendi değişik bakış açısı ve kötü kalbi için kendi kocasına mı acısa acaba. Bende burda çok zaman geçiriyorum işimi evimi çocuğumu ihmal etmek mi bu yani 
Demekki öyle oluyor Muş canim
+2 oy
önce (780 puan) tarafından
Yaaa maşallah sana valla ne kendini ne aileni aksatiyorsun bazı bosboğazlar dört dortukler zaten sorsan hepsi mükemmel 
Oo muhteşem anne onlar
önce (780 puan) tarafından
Tabiiii caniiim :)
+2 oy
önce (348 puan) tarafından
Bune hız kız git yat vaalla yataktan çıkamadım oğlan memeyi burakmiyo emiyo basım catliyo kocayi aradım bı guzel laf saydım neymiş on bire kadar yatiyormusum sanki sipalari yatıyo gece üç dört oluyo öyle yatıyo bende yorgun düşüp yatiyom kim mis o senin kocaya acıyan gitsin kendi kocasına acısın neyin var senin mükemmel bir annesin vaalla hicc takma Busra kız dua ett sen lohusasin bu yıl borçları bitirelim birahatliyalim ya 
Rabbim feraha çıkarsın inşallah cnm çok şükür benimkiler de uyumuyor ama eşim beni uyutuyor normalde emzirmek için kalkıyordum ondada mama yapmış vermiş güzel uyumuşum
önce (348 puan) tarafından
Dinlen canım lohusasin dikişlerin var
+2 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm bende dünya kdr hamur yoğurdum mide bulantısı ilacımi içtim dua et bana bitsin bu çile artık midem bulanmasin 12 haftalık oldum hala aynı. Birde ekmek yapacam İnşaAllah bulantısız bitiririm. Sonra mutfağı yıkarım alışverişe çıkarım bugün çok isim var hamurun mayalanmasuni bekliyorum 
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
+1 oy
önce (2,330 puan) tarafından

Bazen insanlar böyle çok komik olabiliyolar :D

Ne alakaymış post açmakla ilgisiz anne, eş olmak.

Ben şöyle düşündüm hatta postunu okuyunca. Helal olsun dedik çocukları uyuyo ama o kalkıp iş yapıyo ben olsam belki yardım çocuklarla birlikte 

Bakış açısı :)

Çoğu bayan bunu yapıyor canim ama isler durdumu beni rahatsız ediyor
önce (2,330 puan) tarafından
Kız ne yanlış yunluş yazmışım iyi anlamışsın :D
Allah güç kuvvet versin daha da canım benim
+1 oy
önce (561 puan) tarafından
Bir kadın istese herşeye yetişir tabi fıssek değilse sen takma diyeni maşallah sana
Teşekkür ederim cnm
+1 oy
önce (448 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bebişimle camdan dışarı bakıyoruz. Öyle diyenler büyük ihtimalle eşi yardımcı olmayan fesatlanandır. 
Oy MAŞALLAH rabbim nazarlardan korusun inşallah canim büyük ihtimalle
0 oy
önce (22,098 puan) tarafından
Canım gözün aydın kavuştunuz şükür ♥️

Afiyet olsunnn ♥️

Bende hastaneye gittim sabah kan verdim muayene oldum

Öğleden sonra sonuçları bekliyorum.

Dua et temiz çıksın sonuçlarım♥️
Çıktımi canim anca fırsatım oldu girdim
Evet ya cikti'(
Sonuç
Özele yaziom cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,300 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,341 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...