0 oy
83 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (119 puan) tarafından
Kzlar ara sıra koyup başını kaldrip kaldrmadigina fakan bakıyorum uyanikken ama şimdi uyudu ben yanındayım ilk kez yüz üstü koydum kafasi yanda gözüm üzerinde ama yanlismi yaptım  2 aylik olucaz normalde asla böyle uyutmazdim gundzde olsa

11 Cevaplar

0 oy
önce (657 puan) tarafından
Bebeğin rahatsız olsa zaten uyumazdi cnm demekki rahat ediyor uyusun sonra çevirisin zaten yanindasin dikkat et sağlıkla büyüsün 
-Reklam-
0 oy
önce (129,596 puan) tarafından
yanlis degil yap ara sira 
0 oy
önce (1,285 puan) tarafından
Benim oğlum öyle büyüdü hiç bişey olmaz korkma iki aylık olmuş zaten şimdi benim kızım da 2 aylık oda abisi gibi yüz üstü uyumayı seviyor öyle rahat ediyor demkki düzde yatırıyorum ama göğsümde öle uyuduğu için yatktada öle durmark istiyor
önce (882 puan) tarafından
uzun süre boyunca yüzüstü yatan insanların boyun ağrısı oluyormuş bana öyle demişti birisi tabi yıllarca alışkanlığı olanlar için dedi. doğru mu onu da bilmiyorum da böyle de kulak dolma bir bilgi işte...
Evet sırt ustude yatiyo şuan 2 buçuk yaşında her türlü uyuyo sıkıntı yok düzelir canım .
Benim kardeşlerim babam hepsi öle uyuyo hiç bir sıkıntıları yok çok şükür kız kardeşimin daha sırt üstü yattığını bilmem
o zaman teori çürüdü ;)
önce (267 puan) tarafından
İyi çok şükür o zaman endişeleniyordum ben de
0 oy
önce (190 puan) tarafından
Kız bebekleri küvezde hep öyle uyutuyorlar rahat ediyo bebekler 
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Başı hafif yana bakmıyor mu? Benim kız dönmeye öğrendi 4 aydan beri yüzü aşağıda yatıyor sırt üstü uyuduğunu görmedim. Yaşına girecek artık 
0 oy
önce (13,567 puan) tarafından
Gazlı ve kolikti 40 günlük bile değildi yani ben hep öyle yatırdım şuan 32 aylik
0 oy
boğulma riski yoksa sorun da yok demektir. yanındaysan zaten sorun olmaz. bebekler dönemediği için boğulur diye yüzüstü ve sırtüstü yatırmayın diyorlar. sırtüstündede kusar boğazına kaçar boğulur diye öyle deniyor. yoksa ne zararı olacak nasıl rahatsa öyle yatsın
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Benimki de üç dört aylıktan beri dönüp yüz üstü yatıyor kendi , yaşına girdi hala öyle uyutup yatağına koyuyorum hemen yüz üstü dönüyor, dikkat ettiğin sürece inşallah bir şey olmaz
0 oy
önce (8,662 puan) tarafından
Benim bebeği küvezde öyle görmüştüm ben rahatı da ama ben hic koymadım
0 oy
önce (1,347 puan) tarafından
Yanindaysaniz bir şey olmaz benim bebegil ilk 2 ay hep yüzüstü uyudu ama hep ben de yanindaydim
0 oy
önce (1,335 puan) tarafından
Ben genelde gündüzleri öyle yatırıyordum güzel uyuyordu rahat ediyordu öyle 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 61 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 170 göst.

408,403 soru