0 oy
52 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (841 puan) tarafından

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı doğuma 1 hafta kaldı diyebilirim. Normal doğum olacak Allah nasip ederse.

Bebeğin karın çevresi gelişmemiş aslında bu hafta durmuş öyle diyeyim. Erken doğuma alabiliriz dedi doktor ama alınmadım başka uzman doktora sordu tekrar kontrole gel dedi. 

Neyse sonra kan ve idrar istedi. Şimdi sonuçlara baktım idrarda protein çıkmış yine. Yarın sonuçları gel göster dedi. Yarın doğuma alırlar mı beni idrarda protein olduğu için. 

Arkamda 2 kızımı bırakacağım çok  küçük degiller ama ilk defa bu kadar korkuyorum. İçimi ferahlatacak cumlelere ihtiyacım var. 

Cevap verenlerden Allah Razi olsun şimdiden. <3

2 Cevaplar

+1 oy
(175 puan) tarafından
Öncelikle güzel ve kolay bir doğum diliyorum güzel anne.Çok sükür ki haftası gelmiş 34.haftada ayni sebeple doğuma alınıp erken doğum yaptim.Suni sancı ile normal doğum yapmak zorunda kaldim.Doğumu çok ertelememeni tavsiye ederim çünkü bebek beslenemedikce sorun çıkabilir. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah
(841 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️ bakalım ben de yarın gideceğim tahminimce beni de doğuma alırlar nasip artık ne diyelim ❤️
-Reklam-
+1 oy
(111 puan) tarafından
Alabilir canım tedbirli git sen 
(841 puan) tarafından
Eşyalarımı götürsem mi. Getirenler olur yine ama
(111 puan) tarafından
Arabayla gideceksen götür canım
(841 puan) tarafından
Maalesef otobüsle gideceğim yanımda kızımda olacak

İlgili sorular

+1 oy