+2 oy
92 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (642 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar Mayıs ayinda doğum yapacam Mersin'de yaşıyorum bebeğime nasıl kiyafetler almalıyım yani hava ne sıcak ne soğuk bide kaç takım almalıyım yazar mısınız 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ilk etapta en azindsn kirki cikana kadar uzun kollu giymeli bebekler 4li hastsne cikislari kis aylari icin 3lu oldnlar yaz aylari icin uygundur sonrasinda kisa kollu ve sorts gecebilirsiniz 
(642 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
ilk zamanlar için penye uzun kollu birkaç takım iyi olur. sonrasında 1 aylık gibi olduğunda normal sen nasıl giyiniyorsan o şekilde giydirirsin. 

klima açıktı evde hep uzun giydirdim, dışarıda ise hep yazlık. 

konum adana
(642 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(746 puan) tarafından
Mayısta doğum yaptım istanbulda yaşiyorum 3 tane yenidoğan takımı kullandım iki tane 0-3 ay uzun kollu tulum kısa kollu zıbınlar zaten hava hemen ısındı 7-8 zıbın aldım yaz boyu öyle geçti hediye gelen takımları falan hiç kullanamadım hepsi kaldı
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Mayısta doğum yaptım soğuktu canım çok kalın olmayan uzun kollu al zte battaniyeye satarsın bı yere gidince
0 oy
(6,000 puan) tarafından
Doktora bize sizin giyiminizin iki kati olucak seklinde giydirin demisti benimde nisan sonu dogdu oglum ilk 40 gun hastane cikisi ve penye battaniye icindeydi oglum 40 cikinca normal giydirdim

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 225 göst.
22 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hg99 (784 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 149 göst.
23 Şubat 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde MehSinOz (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,440,996 soru

23,687,854 cevap

310,700 kullanıcı

...