+1 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından

Ailemizin yeni üyesi

image

adı Limon :)) 2 hafta önce rüyamda yavru kuş gördüm avucumda büyüyordu bir anda büyüyüp sarı renkte muhabbet kuşu oldu. o günün sabahı eşime anlatmıştım. 2 -3 gündür eşimden kuş istiyordum benimle anlaşma yapıyor tabi 2 kuş 1 karı diye ( şakasına) bende yok anlaşma fln kuş istiyorum ben diyordum. dünde yatarken istemiyorum kuş fln diyip yatmıştım bugün sabahta kuşu unutma diye mesaj atmıştım cevap vermedi bende almayacak sanıyordum eve gelince çok şaşırdım gözlerim doldu:'(

2 Cevaplar

0 oy
önce (7,974 puan) tarafından

image

Aaaa sizin limon ile bizim limon aynı ama bizim limoncuk cukta var heee :D kızım ismini koydu ama bizimki çok huysuz Anam sanırım ona yol göründü gidici 

önce (1,014 puan) tarafından
Aynısı valla bizimkine benim önceden kanaryam vardı limondu o da sarıydı kaynanamla aynı evde oturuyorduk onunda kanaryası vardı ya aynî kafesde olması lazımdı çünkü ayrı yerde olunca çok ötüyorlardı geri kaynanama sattım zaten aynı evdeyiz diyordum hastalandı kaynanama da dedim hasta belli halsiz sesi çıkmıyor dedim sabahına öldü onun ismini koydum yani:(
Bizim şimdiki limon çok sessiz geldi geleli yemekde şu da içmedi yemedi kendi başına yiyecek mi bilmiyorum sizinki ilk geldiğinde nasıldı acaba
önce (7,974 puan) tarafından
Bizimki de çok sessiz idi ama şuan çok hırçın çok korkuyor aşırı hemde tuhaf bir şey anlamadım yani 3. Hafta oldu bize alışması lazımdı ama kaçıyor saklaniyor görsen
Bizimkini tutuyorum çok zorlamadıkca ıssırmıyor ama yavaş yavaş sevdiriyor kendini sessizde sadece biraz yemek yese rahatlatacam daha bugün saat 3-4 gibi geldi
-Reklam-
0 oy
önce (7,450 puan) tarafından

imagebende de bundan var . Seninkinin rengi güzelmiş 

Eşimin arkadaşı bedava verdi erkek kuşu bize
 Yanına arkadaş olarak dişi aldık parayla. Yiyorlar içiyorlar. Kapısını açıyoruz uçuyorlar ama bize yaklasmiyorlar
Zamanla alisirlar merak etme
Bunu biz satın aldık da telefondan muhabbet kuşu sesi açınca ötüyor ama kapatınca sessiz oluyor karı istiyorum herhalde aldığımız erkek
Her kariyida bgenmiyirlar. İlgilenmiyorlar üstelik. Kuş satılan yere gidin bence . Kuşun kafesine dişi kuş koyun heyecanlanirsa alın dişi kusuda
Alla alla şimdi karı mı begendırecegız görücü usulü gibi ama şimdi alamam konteyner da kalıyoruz eve çıkınca alırım anca :))))

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 397 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 650 göst.
6 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde 3.kez anneee (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,304 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 340 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emineninanesii (4,917 puan) tarafından soruldu

408,397 soru

12,269,676 cevap

37,564 kullanıcı

Kategoriler

...