+2 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Benim eşimi kuzenlerim hiç sevmez bı kuzenim var haftaya herkesi eşleriyle beraber yemeğe çağırmis evine cagiran kuzenimde benim evime 20 yılda 5 kere filan anca geldi şimdi o kuzenim herkesi çağırdıgi için benide çağırdı ama ben gidersem tek gidicem eşim gelmicek yani siz olsanız gidermisin evinize fazla gelmiyen kuzenin evine

12 Cevaplar

+1 oy
(4,342 puan) tarafından
Sorman bile hata asla gitmem. 
(397 puan) tarafından
Eşimin haberi yok ama hiç biseyden bende götürmek istemem zaten eşimi çünkü eşim çok kaba ve hoduk
(4,342 puan) tarafından
E git ozaman bacım
(397 puan) tarafından
Kararsız kaldım işte annemle halamda gitme diyorlar ama onlar eşimden dolayı demiyorlar kuzenimin benim evime fazla gelmedigi için diyorlar
(4,342 puan) tarafından
Seni ikna edemedim ama annende halanda hakli hem o sebeb hemde esinle ilgili gitme derim tercih senin
(397 puan) tarafından
Tm canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(741 puan) tarafından
Oglunla git o zmana
+1 oy
(3,533 puan) tarafından
Sorman bile yanlış bence 

Kocamın olmadığı yerde benimde işim olmaz
(397 puan) tarafından
Eşim sorunlu dengesiz biri yani oyuzden sevmiyorlar
+1 oy
(15,719 puan) tarafından
Gitmezdim kesinlikle. Eşli davette tek başına ne işin var. 
+1 oy
(1,166 puan) tarafından
Eşimi sevmiyorlarsa bende gitmem. 
(397 puan) tarafından
Ama eşim sorunlu biri oyuzden sevmiyorlar dengesiz yani esim
(1,166 puan) tarafından
Haklı olabilirler ama sonuçta eşlerle toplanılacak. Ben olsam gitmem tuhaf hissederim yani
(397 puan) tarafından
Bilemedim simdi
0 oy
tarafından
Eşine ayıp olur 
(397 puan) tarafından
Bende dahil eşimi kimse sevmiyor ama huyundan dolayi
0 oy
(566 puan) tarafından
Milletin ağzına laf verip kendime laf ettirmem kocam sorunluda olsa sonuçta laf bana gelecek iki saat soracaklar huzursuz olcam o yüzden gitmem zaten de kolay gelmemiş ne gerek 
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Neden sevmediklerini veya hoslanmadiklarini bilemiyorum ama bunu bildigine gore dile getirmisler ve ayip etmisler sana basta. He yillar once olan bi muhabbetse ve eslerle cagirmislarsa hoslanmasa bile davet etmis ben olsam icabet ederdim ama esimle. Esim olmadan gitmem. Esin bilmiyor mu eslerle gidildigini? Sagdan soldan gorse herkesin esi varmis neden ben yokum ne diyeceksin? Esine de ayip bi kere. 
(397 puan) tarafından
İki tarafta birbirinden hoslanmiyo sadece
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Ben sevip anlaştığım kuzenimse akrabalarımı da seviyorsam giderim. Ama ben akrabalarımı sevmedigim için adim atmam.
0 oy
(6,335 puan) tarafından
Tilkinin pazarda isi ne asla tek gitmem
0 oy
(37 puan) tarafından
Gitmezdim ister eşim iyi olsun ister iyi olmasın onlara karşı gitmezdim gitmedim
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Eşimin cagirilmadigi yere gitmem . Herkes eşli olarak cagirildigina göre sen de kabul ediyorsa eşinle git
(397 puan) tarafından
Bende götürmem ama eşimi ailemin içine sokmam

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 225 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 514 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 562 göst.

409,902 soru

12,323,833 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...